Οι καλύτερες γειτονιές για προβολή Luminaria

Τα Luminarias είναι μια παραθεριστική παράδοση στο Albuquerque, και την παραμονή των Χριστουγέννων, πολλοί κάνουν το ταξίδι για να δουν τα φώτα της τσάντας για να φτάσουν στο πνεύμα της εποχής. Η νέα μεξικανική παράδοση πηγαίνει πίσω πάνω από 300 χρόνια και προέρχεται από τα ισπανικά χωριά κατά μήκος του Rio Grande. Οι λαμπερές τσάντες των Χριστουγεννιάτικων φανών, ή των φωταύγδων, βγήκαν για να καλωσορίσουν το παιδί του Χριστού στον κόσμο.

Οι φωταγωγές χαρτιού τσάντα βαρύνονται από άμμο ή βρωμιά και ένα αναθηματικό κερί στο εσωτερικό είναι αναμμένο.

Η κορυφή της τσάντας διπλώνεται μία ή δύο φορές, δημιουργώντας μια μοναδική και ομοιόμορφη εμφάνιση. Τοποθετούνται σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους που οδηγούν σε σπίτια. Ορισμένες περιοχές του Albuquerque διακοσμούν απελευθερωτικά με φωταρίες την παραμονή των Χριστουγέννων. Η παρακάτω λίστα περιγράφει μερικούς από τους καλύτερους που πρέπει να επισκεφθείτε. Μερικοί οδηγούνται καλύτερα μέσα, και άλλοι καλούν να βγούμε έξω και να δούμε τα φώτα κοντά.

Οδήγηση μέσω των οθονών luminaria έχει μια ορισμένη εθιμοτυπία. Εάν οδηγείτε σε μια γειτονιά, όπως η περιοχή της λέσχης, ή το Dietz Farm ή το Lee Acres, ο πρώτος κανόνας είναι να επιβραδύνει. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα νούμερο ένα, είτε πρόκειται για αυτοκίνητο είτε για περπάτημα στις οθόνες. Είστε εκεί για την προβολή, έτσι επιβραδύνετε και απολαύστε. Είναι επίσης σημαντικό να κλείσετε τους προβολείς σας. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση των φώτων. Φυσικά, το κάνετε με ασφάλεια κατά νου. Πολλοί θα περπατούν μέσα από τις περιοχές, οπότε είναι επιτακτικό να οδηγείτε αρκετά αργά ώστε οι περιπατητές να μην κινδυνεύουν εάν διασχίσουν το δρόμο.

Τα παιδιά και τα καροτσάκια είναι συχνά μέρος του μείγματος, επομένως παρακαλούμε να το έχετε υπόψη σας.

Παλαιά πόλη

Η Παλιά Πόλη φωτίζεται με ηλεκτρικές φωταύγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά την παραμονή των Χριστουγέννων οι δρόμοι είναι γεμάτοι με τα φώτα καφέ χαρτιού, δημιουργώντας μια μαγική, μοναδική εμφάνιση. Οι έμποροι διατηρούν τα καταστήματά τους ανοιχτά και πάντα υπάρχουν λίγα μέρη για να αγοράσουν ζεστή σοκολάτα ή καφέ για να παραμείνουν ζεστά.

Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας, γιατί ακριβώς όπως στο μπαλόνι Fiesta , θα θέλετε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες.

Country Club

Η γειτονιά της τοπικής λέσχης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Παλιά Πόλη, και πολλοί επιλέγουν να περπατήσουν. Είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση από το San Pasquale, νότια της κεντρικής πόλης. Από αυτό το μεγάλο δρόμο, πάρτε κάθε δρόμο ανατολικά και ταξιδεύετε στη γειτονιά.

Νότια κοιλάδα

Η νότια κοιλάδα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της περιήγησης με λεωφορείο που παρέχει η πόλη κάθε παραμονή Χριστουγέννων. Η οδήγηση είναι κατάλληλη εδώ λόγω των μεγάλων αποστάσεων. Ταξιδέψτε στη γειτονιά Alamosa, η οποία είναι οριοθετημένη από το κεντρικό στα βόρεια και βρίσκεται ανάμεσα στο Old Coors και το Coors. Η γέφυρα είναι στα νότια. Πάρτε την κεντρική δύση προς Old Coors και ταξιδεύετε νότια προς τη γέφυρα, στη συνέχεια κατευθυνθείτε ανατολικά προς 2η οδό και βόρεια μέσω Barelas.

Barelas

Οδηγήστε στο Εθνικό Ισπανόφωνος Πολιτιστικό Κέντρο για να δείτε την εμφάνιση των φώτων, στη συνέχεια οδηγείτε βόρεια στην 2η οδό μέσω της καρδιάς του Barelas .

Ridgecrest

Πληκτρολογήστε τη γειτονιά από τη λεωφόρο Carlisle. Το Ridgecrest αιχμές ανατολικά από το Carlisle και η κύρια αρτηρία του είναι ένα καλό μέρος για να ερευνήσετε τόσο τις γειτονιές Ridgecrest όσο και Parkland Hills. Από το Ridgecrest, μεταβείτε σε οποιοδήποτε από τα παράκτια δρόμους, όπως Parkland Circle, Pershing ή Morningside Drive.

Nor Este

Η συνοικία Nor Este βρίσκεται βόρεια του Paseo del Norte και είναι προσβάσιμη από τη Λουιζιάνα ή το Ουαϊόμινγκ. Από τη Λουιζιάνα, ταξιδεύουν ανατολικά στην ανάπτυξη της ερήμου Ridge Trails. Από το Ουαϊόμινγκ, στρίψτε ανατολικά σε Nor Este Estates. Από Barstow, στρίψτε δυτικά μόλις βρισκόσαστε βόρεια του Paseo del Norte στους δρόμους της γειτονιάς κοντά στο γυμνάσιο La Cueva για μερικές εκτυφλωτικές οθόνες.

Βόρεια Albuquerque Acres

Ενώ στην περιοχή, επισκεφθείτε την ανάπτυξη North Albuquerque Acres για όμορφες οθόνες. Τα σπίτια βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις λόγω των μεγάλων αγροτεμαχίων, αλλά όμορφα παρόλα αυτά.

Βόρεια κοιλάδα: Lee Acres και Dietz Farms

Θα πάρετε λίγο από την οδήγηση για να καλύψει τις περιοχές στη βόρεια κοιλάδα, όπου υπάρχουν εκθέματα luminaria, αλλά θα αξίζει καλά. Αρχίστε με το ταξίδι στο βόρειο τμήμα του Rio Grande στις γεωργικές εκτάσεις Dietz, το οποίο βρίσκεται ανατολικά του Flying Star Plaza (όπου μπορείτε να βρείτε Βιβλιοπωλεία και το Flying Star).

Στρίψτε δυτικά στο Dietz Farm Place και οδηγήστε τον κύκλο γύρω και πίσω στο Rio Grande. Στη συνέχεια, βγείτε βόρεια στο Rio Grande για να δείτε τα φώτα στα μεγάλα σπίτια. Στρίψτε δεξιά πάνω στον Τσάβες και τραβήξτε δεξιά επάνω στο Nabor Road, στη συνέχεια αριστερά στην Solar Road, που σας μεταφέρει απευθείας στην υποδιαίρεση του Lee Acres. Οδηγήστε στους δρόμους του Lee Acres (Fairway and Solar), βυθίζοντας γύρω μέχρι να αναλάβετε την ανατολή της Solar και τελικά στην Fourth Street.

Mount Memorial Park Γολγοθά

Αυτό είναι μια τέτοια έκπληξη, διότι συνήθως δεν συσχετίζουμε ένα νεκροταφείο με φωταύγια. Ωστόσο, κάθε χρόνο, αυτό το αφιερωμένο αφιέρωμα σε όσους έχουν πεθάνει, φέρνει πολλούς να το δουν. Το πάρκο βρίσκεται νότια του Menaul, δυτικά του I-25 και ανατολικά του Broadway, και βόρεια του βουνού.