Η γιορτή του Moore στο Heartland 2017

Παλαιότερα γνωστή ως Art in the Park, η πόλη της Γιορτής του Moore στο Heartland είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ 4 Ιουλίου νότια της πόλης της Οκλαχόμα. Η ελεύθερη υπαίθρια εκδήλωση, αγαπημένο μετρό για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, διαθέτει τέχνες και βιοτεχνίες, ζωντανή ψυχαγωγία, φουσκωτά, φαγητό, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για την Γιορτή του Moore στο Heartland.

Επίσης, πάρετε έναν πλήρη οδηγό για την Οκλαχόμα Σίτι στις 4 Ιουλίου , με πληροφορίες για όλες τις άλλες εκδηλώσεις περιοχής, πυροτεχνήματα, λίμνες, ταξίδια, συνταγές και πολλά άλλα.


2017 Ημερομηνία και ώρες:

Η γιορτή του Moore στο Heartland θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και η τελική έκθεση πυροτεχνημάτων θα αρχίσει στο σκοτάδι. Δείτε παρακάτω για άλλα συγκεκριμένα συμβάντα.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Moore, που βρίσκεται νότια από το κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα, είναι το site για την ετήσια γιορτή στην καρδιά. Πάρτε I-35 νότια προς NE 12η και βγείτε προς τα ανατολικά. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα στο Buck Thomas Park, 1903 NE 12th Street, και η είσοδος στο πάρκο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του δρόμου, σε μικρή απόσταση ανατολικά από την εθνική οδό.

Εκδηλώσεις:

Εκτός από τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου, ο εορτασμός του Moore στο Heartland περιλαμβάνει τα ακόλουθα γεγονότα:

Τρόφιμα & Ποτά / Κανόνες:

Θα υπάρχουν διαθέσιμες παραχωρήσεις. Επίσης, μπορείτε να φέρετε τις δικές σας ξαπλώστρες, κουβέρτες και ψυγεία. Ωστόσο, το αλκοόλ δεν επιτρέπεται στα πάρκα του City of Moore ούτε είναι τα σκυλιά. Πάρκο μόνο σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης.

Ξενοδοχεία:

Φτάνοντας έξω από την πόλη για τη γιορτή του Moore στην εκδήλωση Heartland;

Σκεφτείτε να διαμείνετε σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στο Moore. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Άλλες Περιοχές στις 4 Ιουλίου

Επίσης, λάβετε πληροφορίες σχετικά με το Bricktown Fireworks Extravaganza , το Red, το White & Boom , το Φεστιβάλ Ελευθερίας του Bethany , το LibertyFest του Edmond , το Freedom Fest του Yukon και το 4ο Γεγονός της Midwest City .