Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια στο Σινσινάτι

Η τρίτη μεγαλύτερη μητρόπολη του Οχάιου είναι επίσης μια από τις πιο συντηρητικές στη Μέση Δύση, αλλά η γιορτή του Cincinnati Gay Pride της πόλης προσελκύει αρκετά πλήθη από όλη την περιοχή του μετρό αλλά και από πολλές κοινότητες σε ολόκληρη την πολιτεία και στο γειτονικό Κεντάκι και την Ιντιάνα. Το Cincinnati Gay Pride πραγματοποιείται στα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Εδώ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα γεγονότων.

Το Σάββατο, το Parade Pride Cincinnati λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης στις 11 π.μ., ακολουθούμενη από το Φεστιβάλ Pride Cincinnati στο Sawyer Point, από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.

Υπάρχει ένα υπέροχο μείγμα λαϊκών διασκεδαστών.

Το Φεστιβάλ Gay Pride του Βόρειου Kentucky λαμβάνει χώρα απέναντι από τον ποταμό Ohio από το κέντρο της πόλης στο Covington, περίπου ένα μήνα πριν από την υπερηφάνεια του Cincinnati. Αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Cincinnati Gay Resources

Η καλύτερη πηγή πληροφοριών για την τοπική LGBT σκηνή είναι το Greater Cincinnati Gay Chamber of Commerce. Για γενικές συμβουλές σχετικά με τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Cincinnati, ρίξτε μια ματιά στον εξυπηρετικό χώρο LGBT του επίσημου τουριστικού οργανισμού της πόλης, της Σύμβασης του Κινκινάτι και του Γραφείου επισκεπτών.