Επισκεφθείτε το The Pink Palace Museum Στο Μέμφις

Το Μουσείο Pink Palace είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του είδους αυτού στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Η μεγάλη συλλογή των μόνιμων εκθεμάτων βοηθά τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη φυσική και πολιτιστική ιστορία του Μέμφις, ενώ η μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων του ταξιδιού προσφέρει στους επισκέπτες μια ενδιαφέρουσα και καλοσχεδιασμένη επίσκεψη.

Pink Palace Mansion:

Το Pink Palace Mansion είναι ακριβώς αυτό - ένα αρχοντικό χτισμένο από ροζ γεωργιανό μάρμαρο.

Σχεδιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1920 για να είναι το σπίτι του Clarence Saunders, εξέχοντος Memphian και ιδρυτή των καταστημάτων Piggly Wiggly. Πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του αρχοντικού, ο Saunders αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πτώχευση. Στα τέλη της δεκαετίας του 1920 το σπίτι δόθηκε στην πόλη του Μέμφις για να χρησιμοποιηθεί ως μουσείο. Τα εκθέματα του αρχοντικού περιλαμβάνουν: Memphis Music , Οι μεταβαλλόμενοι ρόλοι των γυναικών, Καρναβάλι βαμβακιού και Memfis Memories.

Το "Νέο" Μουσείο:

Δίπλα στο αρχοντικό βρίσκεται το πιο σύγχρονο κτίριο του Μουσείου Pink Palace. Σε αυτό το κτίριο στεγάζονται επίσης πολλά από τα μόνιμα εκθέματα του μουσείου. Αυτά τα εκθέματα περιλαμβάνουν: ένα αναπαραγόμενο αντίγραφο του πρώτου καταστήματος Piggly Wiggly, το καταπληκτικό Clyde Parke Circus, το οποίο είναι ένα μηχανικό τσίρκο μονόχρωμο έως ένα πόδι κλίμακας, αγγειοπλαστική Native American και απολιθώματα. Αυτό το κτίριο φιλοξενεί συνεχώς μεταβαλλόμενα ταξιδιωτικά εκθέματα.

CTI 3D Giant Theatre:

Το Memphis Pink Palace διαθέτει CTI 3D Giant Theatre, το οποίο χρησιμοποιεί ψηφιακή τεχνολογία RealD 3D και ένα state-of-the-art ηχοσύστημα.

Το Giant Theatre φιλοξενεί 240 άτομα και παρουσιάζει μια ποικιλία εκπαιδευτικών 3D ταινιών, όπως το Extreme Weather, τα Εθνικά Πάρκα και το περπάτημα με τους δεινοσαύρους. Επιπλέον, το Pink Palace προβάλλει κλασικές οικογενειακές ταινίες σε 2D μερικές φορές - όλα από την ταινία The Muppet Movie μέχρι τον Harry Potter σε κινούμενα κλασικά Disney.

Το Πλανητάριο της Σκηνής AutoZone Dome Sharpe:

Το πλανητάριο Sharpe, που βρίσκεται επίσης στο εσωτερικό του Μουσείου ροζ παλάτι, έχει μια ποικιλία από παρουσιάσεις για την αστρονομία, την αστρονομία, το διάστημα και πολλά άλλα. Σήμερα, το πλανητάριο Sharpe είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο. Κάντε κλικ εδώ για ένα τρέχον πρόγραμμα του πλανητάριου.

Ώρες, Εισαγωγή και Τοποθεσία:

Ώρες *
Δευτέρα - Σάββατο, 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Κυριακή, 12:00 το μεσημέρι - 5:00 μ.μ.

Είσοδος *
Μουσείο Μόνο
Ενήλικες - 12,75 δολάρια
Οι ηλικιωμένοι (60+) - 12,25 δολάρια
Παιδιά (3-12) - $ 9

Μουσείο και Πλανητάριο
Ενήλικες - 18,75 δολάρια
Ηλικιωμένοι (60+) - 17,25 δολάρια
Παιδιά (3-12) - $ 13

Μουσείο CTI 3D Γιγάντιο Κινηματογραφικό Θέατρο
Ενήλικες - 20,75 δολάρια
Οι ηλικιωμένοι (60+) - 19,25 δολάρια
Παιδιά (3-12) - $ 15

Μουσείο CTI 3D Giant Theatre Documentary Film και Plantarium
Ενήλικες - 27,75 δολάρια
Οι ηλικιωμένοι (60+) - 25,25 δολάρια
Παιδιά (3-12) - 20 δολάρια

Τοποθεσία:
3050 Central Ave.
Memphis, ΤΝ 38111
(901) 320-6320

Τα παιδιά ηλικίας 2 ετών και κάτω απολαμβάνουν δωρεάν εκθέσεις και δραστηριότητες.

Pink Palace Ιστοσελίδα

* Οι ώρες και τα τέλη εισόδου υπόκεινται σε αλλαγές. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με το μουσείο για να επαληθεύσετε αυτές τις πληροφορίες πριν από την επίσκεψή σας.

Άλλες εγκαταστάσεις του Pink Palace:

Υπάρχουν πολλές άλλες εγκαταστάσεις που αποτελούν μέρος της οικογένειας των μουσείων Pink Palace. Κάντε κλικ σε κάθε σύνδεσμο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά.


Lichterman Φύση Κέντρο
Επιστημονικό Κέντρο Cook Creek
Mallory Neely House
Magevney House

Ενημερώθηκε από τον Holly Whitfield, Δεκέμβριος 2017