Αναθεώρηση: Πακέτο 30 ημερών REI Traverse

Ένα μεγάλο πακέτο ταξιδιών και πεζοπορίας πολλαπλών χρήσεων

Ενημέρωση, Φεβρουάριος 2017: Το πακέτο REI Traverse 30 ημερών δεν είναι πλέον διαθέσιμο από τον κατασκευαστή, παρόλο που μπορείτε να το βρείτε ακόμα και από δεύτερο χέρι ή αλλού.

Το REI έρχεται με το Traverse 28, ένα ελαφρώς μικρότερο και στενότερο πακέτο που διατίθεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναικείες εκδόσεις, με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως μια μεγάλη τσέπη για υγρό εργαλείο στο πίσω μέρος. Διαβάστε περισσότερα για αυτό το μοντέλο εδώ.

Η εύρεση ενός καλού πακέτου πολλών χρήσεων για την πόλη, την πεζοπορία και τη χρήση του ταξιδιού είναι μια πρόκληση.

Κάθε ένα από αυτά τα περιβάλλοντα έχει διαφορετικές απαιτήσεις και προσπαθεί να κάνει ένα πακέτο που είναι χρήσιμο παντού συχνά οδηγεί σε ένα που δεν είναι πολύ χρήσιμο οπουδήποτε.

Όταν το παλιό πακέτο ημέρας άρχισε να καταρρέει, δεν ήμουν πολύ αναστατωμένος - ήταν πάντα λίγο μικρό για να μου αρέσει. Ήθελα ένα μεγαλύτερο, πιο ισχυρό πακέτο που θα μπορούσε να χειριστεί ημερήσιες πεζοπορίες, ταξίδια το Σαββατοκύριακο και καθημερινή χρήση, και τελικά εγκαταστάθηκε στο REI Traverse 30.

Μετά από μερικούς μήνες χρήσης, μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί.

Πεζοπορία

Με τον πίσω αφρό, ρυθμιζόμενους ιμάντες και ζώνη ισχίου και μεταλλικό σκελετό, το Traverse σίγουρα μοιάζει με πακέτο που προορίζεται για πεζοπορία. Σε συνδυασμό με τις εξωτερικές θήκες για μπουκάλια νερού και πόλους πεζοπορίας, καθώς και ένα εσωτερικό μανίκι για ένα πακέτο ενυδάτωσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδιάστηκε με μεγάλες ημέρες στο μυαλό.

Δεν είναι έκπληξη λοιπόν, ότι το πακέτο έχει δουλέψει καλά για μικρούς και μεγάλους περιπάτους. Το χρησιμοποίησα και στο Camino de Santiago, πέντε βήματα στην βόρεια Ισπανία και ήταν πολύ χαρούμενος για την παράσταση.

Είναι εύκολο να ρυθμίσετε τους ιμάντες για να κρατήσετε βάρος στους γοφούς και η ροή του αέρα στην πλάτη σημαίνει ότι δεν είμαι πολύ ιδρωμένος ακόμη και σε ζεστές συνθήκες. Η μαλακή τσέπη στην κορυφή είναι χρήσιμη για τη μεταφορά γυαλιών ηλίου ή του τηλεφώνου μου, εφ 'όσον θυμάμαι να βγάλω πρώτα άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Η μόνη κριτική μου είναι ότι είναι δύσκολο να αφαιρέσετε και να επανασυνδέσετε τα μπουκάλια νερού ενώ φοράτε το πακέτο - συνήθως θα πρέπει να σταματήσετε εάν θέλετε ένα ποτό.

Πόλη

Το Traverse λειτουργεί καλά για να μεταφέρω αυτό που χρειάζομαι κάθε μέρα - συνήθως ένα laptop, βιβλίο ή e-reader, μπουκάλι νερό, μπουφάν ή ζεστό ρουχισμό και μερικά άλλα κομμάτια. Παρόλο που είναι σχετικά μεγάλο για μια τσάντα «στρογγυλής πόλεως», είναι ακόμα αρκετά συμπαγής για να μπορέσει να πάρει τα συσσωρευμένα τρένα χωρίς ενοχλητικά άλλα άτομα.

Οι δύο πλευρικές τσέπες είναι αρκετά ευρύχωρες, επιτρέποντάς μου να κρατήσω μικρότερα αντικείμενα ξεχωριστά από το κυρίως διαμέρισμα αντί να πρέπει να σκάψω στο κάτω μέρος της τσάντας όταν τα χρειάζομαι.

Ταξίδι

Χρησιμοποιώ το πακέτο με δύο διαφορετικούς τρόπους, ενώ ταξιδεύετε. Κατά τη μετακίνηση από τόπο σε τόπο, μεταφέρει τα ηλεκτρονικά μου και άλλα τιμαλφή. Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ και ένα σακίδιο πλήρους μεγέθους, βάζω έναν ιμάντα του Travers πάνω από έναν ώμο και το μεταφέρω με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είναι πιθανώς οι πιο εργονομικές προσεγγίσεις, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά ακόμα και με το συνδυασμένο βάρος ενός φορητού υπολογιστή, κάμερας, Kindle και πολλά άλλα.

Όταν το Traverse έρχεται πραγματικά στο δικό του είναι τα ταξίδια του Σαββατοκύριακου. Η χωρητικότητα 30 λίτρων αισθάνεται τεράστια σε σύγκριση με την προηγούμενη συσκευασία μου, με περισσότερο από αρκετό χώρο για όλα όσα χρειάζομαι για μια νύχτα ή δύο.

άλλες σκέψεις

Από την άποψη της ασφάλειας, ο Traverse παίρνει ένα πέρασμα - αλλά μόνο σωστά. Το κύριο διαμέρισμα έχει δύο φερμουάρ που μπορούν να κλειδωθούν μαζί με ένα μικρό λουκέτο ή συνδυαστική κλειδαριά, αλλά οι θήκες κορυφής, πλευρικών και ισχίων κλείνουν με ένα μόνο φερμουάρ και δεν μπορούν να ασφαλιστούν με κανέναν τρόπο.

Εάν μεταφέρετε αυτήν την τσάντα σε πολυσύχναστους χώρους, μεταφέρετε πρώτα οτιδήποτε πολύτιμο στο κύριο μέρος της τσάντας.

Ένα ωραίο πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφάλειας, ωστόσο, είναι το λαμπερό πορτοκαλί κλιπ που διπλασιάζεται ως σφύριγμα ασφαλείας.

Οι διαστάσεις της τσάντας είναι καλά σκεπτόμενοι - είναι αρκετά μικρός ώστε να μπορεί να παραμείνει ως αεροπορική εταιρεία, εφόσον δεν γεμίσει πλήρως και θα χωρέσει εύκολα κάτω από τα καθίσματα των αεροπλάνων και των λεωφορείων.

Κάθε τσάντα που χρησιμοποιείται καθημερινά πρέπει να είναι ανθεκτική. Η βάση είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο, ανθεκτικό στην τριβή υλικό, το οποίο ήρθε πολύ χρήσιμο πρόσφατα αφού ανακάλυψε ότι κάθεται σε μια λακκούβα με νερό για μια ώρα. Τα μεταλλικά φερμουάρ είναι μεγάλα και αξιόπιστα και μέχρι στιγμής το πακέτο δεν δείχνει πραγματικά σημάδια φθοράς.

Συνολικά, αν ψάχνετε για ένα γεμάτο πακέτο πολλών χρήσεων που δεν θα σπάσει την τράπεζα και είναι εξίσου στο σπίτι στο μονοπάτι και μια διανυκτέρευση, το REI Traverse 30 αξίζει να εξεταστεί.