Ουάσιγκτον DC Φιλικός οδηγός ξενοδοχείων - Ουάσιγκτον DC Φιλικό B & B Οδηγός

Με πρόσθετες συστάσεις στο Arlington και την Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια

Μια επισκόπηση των επιλογών διαμονής και των γειτονιών της Ουάσιγκτον, DC

Είναι η πρωτεύουσα του έθνους, η Ουάσινγκτον, DC έχει μια εντυπωσιακή επιλογή ξενοδοχείων. Επίσης, δεδομένου του διεθνή χαρακτήρα και της δημοτικότητάς του με τους τουρίστες, η πόλη μπορεί μερικές φορές να κλείσει σχεδόν εντελώς εβδομάδες εκ των προτέρων, ειδικά όταν υπάρχουν σημαντικά γεγονότα ή συμβάσεις στην πόλη. Αλλά γενικά, αυτό είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επιλογή από κομψές και οικείες μπουτίκ ιδιότητες, αρκετές από τις οποίες είναι σε ελκυστικές (και λιγότερο τουριστικές) ημι-κατοικημένες γειτονιές όπως το δημοφιλές Dupont Circle και όλο και περισσότερο hip Logan Circle.

Πολλά από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ουάσιγκτον διοικούνται από το gay-popular Kimpton Hotels. Επίσης, το Marriott Hotels, με πολύ γκέι-μπροστά στις πολιτικές των εργαζομένων και τις πελατειακές σχέσεις του, βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και διαθέτει αρκετά ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας σε όλη την πόλη και η επεκτατική επωνυμία Hilton Hotels βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της McLean της Βιρτζίνια. Αλλά θα βρείτε εξαιρετικά φυλάκια πολλών άλλων δημοφιλών και ιδιαίτερα πολυτελών εμπορικών σημάτων στην πόλη, όπως το Four Seasons, το Mandarin Oriental, το Starwood (σύντομα θα συγχωνευθούν με το Marriott), το InterContinental (από το οποίο η Kimpton είναι θυγατρική) και το Fairmont. Αν ψάχνετε να κερδίσετε ή να περάσετε σημεία αφοσίωσης στο ξενοδοχείο, δεν πρέπει να περιμένετε να έχετε πολλά προβλήματα στη Ουάσινγκτον.

Εάν είστε αποστολή στην επίσκεψη της πρωτεύουσας του έθνους είναι να περάσετε ένα καλό κομμάτι του χρόνου σας επίσκεψη σε βασικά αξιοθέατα, όπως τα πολλά θαυμάσια (και δωρεάν) Smithsonian μουσεία και άλλες ισοπαλίες κατά μήκος της εικονικής Washington Mall, θα πρέπει να εξετάσει τη διαμονή σε ένα από τα τα πολλά ξενοδοχεία στα ανατολικά της 16ης οδού και στα νότια ή στην οδό K πάνω από την 6η οδό - αυτό το τετράγωνο, το οποίο περιλαμβάνει το Federal Triangle και το Metro Centre, είναι εξαιρετικά βολικό για τα σημαντικά αξιοθέατα. Μπορείτε επίσης να αναμένετε σταθερά υψηλότερα ποσοστά σε αυτό το τμήμα της πόλης από ό, τι σε ορισμένες άλλες περιοχές.

Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο στο ή κοντά στον Dupont Circle και, ανατολικά, το Logan Circle, αν προτιμάτε να είστε λίγο πιο μακριά από τις λεγεώνες των επισκεπτών της πόλης και θέλετε να είστε σε θέση να περπατήσετε εύκολα σε trendy γκέι μπάρ DC και κομψό , εστιατόρια από το αγρόκτημα μέχρι το τραπέζι, μπαρ-μπιραρίες και κοκτέιλ σκηνής-y. Πιο δυτικά, το ιστορικό και πεζοδρομημένο Georgetown έχει μια χούφτα πολυτελή ξενοδοχεία. Και σε αυτές τις δυτικές και βορειοδυτικές γειτονιές, οι οποίες είναι κάπως πιο οικιστικές από άλλα μέρη της πόλης, θα βρείτε επίσης μια χούφτα B & B που είναι φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους, καθώς και έναν αυξανόμενο αριθμό επιλογών Air B & B.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με αλφαβητική σειρά μερικών από τις καλύτερες επιλογές διαμονής στην Ουάσιγκτον, για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Διαμονή σε όλο τον ποταμό στη Βιρτζίνια

Δεδομένου ότι η Washington, DC, διαθέτει ένα εύκολο και αποτελεσματικό σύστημα μετρό που φθάνει καλά στα γύρω προάστια και ότι το κόστος των ξενοδοχείων ακριβώς απέναντι από το Potomac της Βιρτζίνια μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερο από ό, τι στην περιφέρεια της Κολούμπια, επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο στο Arlington Η Αλεξάνδρεια, η Βιρτζίνια μπορεί να έχει πολύ νόημα. Τα ξενοδοχεία Arlington και Alexandria κοστίζουν γενικά από 20% έως 50% λιγότερο από παρόμοια ακίνητα στο DC (και συχνά έχουν πολύ φθηνότερα ποσοστά στάθμευσης) - για κορυφαίες προσφορές, κοιτάξτε τις τιμές ξενοδοχείων του Arlington τα Σαββατοκύριακα, καθώς αυτή η μητρόπολη που τείνει να κάνει κράτηση πλήρως τις καθημερινές με ταξιδιώτες biz.

Εάν προσγειώσατε στο Εθνικό Αεροδρόμιο του Reagan (DCA), κατευθυνθήκατε κατά μήκος του I-395 μετά από το τρομερό συγκρότημα του Πενταγώνου ή πήρατε τις γραμμές Orange, Yellow ή Blue της Ουάσιγκτον DC, νότια ή δυτικά, Arlington, Βιρτζίνια, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Potomoc από την Ουάσιγκτον, DC. Στην πραγματικότητα, από το Μνημείο του Λίνκολν , είναι μόνο περίπου μισό μίλι με τα πόδια σε όλη την Arlington Memorial Bridge για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την πόλη περίπου 221.000 ανθρώπων που αξιώνουν αξιοσημείωτα αξιοθέατα όπως το Arlington National Cemetery , το Πεντάγωνο και αμέτρητα swanky shopping malls, και ξενοδοχεία.

Το Arlington περιλαμβάνει αρκετά εκλεκτικά «αστικά χωριά»: Ballston, Pentagon City, Clarendon, Crystal City, Rosslyn, Courthouse και Shirlington. Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία είναι πλούσια σε Ballston, Rosslyn, Crystal City και Pentagon City. Σε αυτό το βαθμό, Arlington είναι μια εξαιρετική βάση για να επισκεφθείτε την Ουάσινγκτον, DC, και πολλά ακίνητα παρέχουν δωρεάν και γρήγορη υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Εθνικό Αεροδρόμιο του Reagan, καθώς και εύκολη γειτνίαση με ένα σωρό στάσεις του μετρό.

Μέσω του μετρό μπορείτε να φτάσετε από τα γκέι μπαρ και τα εστιατόρια γύρω από τον Dupont Circle στο ξενοδοχείο Arlington σε περίπου μισή ώρα. Επίσης, το Arlington έχει δικό του γκέι νυχτερινό κέντρο, το Freddie's Beach Bar (555 S. 23rd St., Arlington, 703-685-0555), το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά ξενοδοχεία.

Η επόμενη πόλη νότια από το Arlington, η Αλεξάνδρεια είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο, αλλά εξαιρετικά γοητευτικό προάστιο με μια ατμοσφαιρική γειτονιά της Παλιάς Πόλης και αρκετά εκκρεμή ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων τριών μελών της μοντέρνας αλυσίδας Kimpton Hotel. Οι κίτρινες και μπλε γραμμές του μετρό του DC οδηγούν δεξιά στην Αλεξάνδρεια (στις στάσεις του King St. / Old Town και Braddock Road) και αυτή η πόλη με περίπου 150.000 έχει πολλά να προσφέρει με τα ιστορικά αξιοθέατα, τα ψώνια tony και τα φιλόξενα εστιατόρια. Εκτός από την Παλιά Πόλη, η δυναμική γειτονιά Del Ray - σε μικρή απόσταση βόρεια του κέντρου της πόλης - διαθέτει πολλά καφενεία, μπαρ και άλλες επιχειρήσεις φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους.

Πέρα από αυτά τα ακίνητα με πιο εκτεταμένες αναθεωρήσεις σε αυτό το άρθρο, μερικά αξιόπιστα μέρη για να μείνετε στο Arlington περιλαμβάνουν την πλούσια Ritz-Carlton Pentagon City (1250 S. Hayes St., 703-415-5000), ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο Fashion Center. και τη γοητευτική Gatein Arlington Gateway (801 N. Glebe Rd., 703-717-6200), μόλις δύο τετράγωνα από τη στάση του μετρό Ballston. Πολλές από τις καλύτερες επιλογές καταλύματος του Arlington βρίσκονται στο Crystal City, μια προγραμματισμένη κοινότητα του Εθνικού Αεροδρομίου Reagan, το διάσημο τρέξιμο για ποδηλασία και ποδηλασία Mount Vernon των 18 μιλίων, το γκέι μπαρ του Freddie και το μετρό Crystal City (το Pentagon City είναι επίσης πολύ κοντά ). Εδώ θα βρείτε το ελκυστικό Hyatt Regency Crystal City στο Εθνικό Αεροδρόμιο Reagan (2799 Jefferson Davis Hwy., 703-418-1234), το μοντέρνο Crystal City Marriott στο Εθνικό Αεροδρόμιο του Reagan (1999 Jefferson Davis Hwy., 703-413-5500 ), το αξιόπιστα άνετο Hilton Crystal City στο Εθνικό Αεροδρόμιο Washington Reagan (2399 Jefferson Davis Hwy., 703-418-6800) και το καθαρό και απλό Hampton Inn & Suites Reagan National Airport Hotel (2000 Jefferson Davis Hwy., 703-418 -8181).

Στο τέλος του προϋπολογισμού, μπορείτε συχνά να βρείτε ποσοστά κάτω από τα $ 100 στα τοπικά μοτέλ - Arlington έχει μερικές ανεξάρτητες ιδιότητες που τυχαίνει να είναι excllent ευκαιρίες, δεδομένου πόσο καλά διατηρούνται. Δοκιμάστε το Highlander Motel (3336 Wilson Blvd., 877-786-4301), κοντά στις στάσεις του μετρό Clarendon και Virginia Square και το Americana Hotel της Crystal City (1400 Jefferson Davis Hwy., 703-979-3772). το πνεύμα του ύφους της δεκαετίας του 1960 που χαρακτηρίζει την κατασκευή του μοτέλ. Τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, ενώ στο λόμπι οι επισκέπτες έχουν δωρεάν χρήση φούρνο μικροκυμάτων και iPad. υπάρχει ακόμη και δωρεάν χώρος στάθμευσης.