Τι μπορεί να έρχεται δίπλα στον κόσμο μαγείας του Χάρι Πότερ;

Είναι το Υπουργείο Μαγείας να βγαίνει στο Universal Orlando;

Ο Χάρι Πότερ ήταν ένα φαινόμενο στο Universal Orlando . Από το αρχικό Wizarding World του Χάρι Πότερ - Hogsmeade άνοιξε το 2010, η προσέλευση και τα έσοδα έχουν αυξηθεί στο θέρετρο της Φλώριδας. Η αναπόφευκτη επέκταση, Diagon Alley, άνοιξε για μεγάλη επιτυχία και πλήθος τον Ιούλιο του 2014. Από το ντεμπούτο του, τεράστιες γραμμές ήταν ο κανόνας για την κεντρική έλξη, ο Χάρι Πότερ και η Escape From Gringotts .

Λιγότερο από ένα μήνα αφότου άρχισε να αγκαλιάζει, η Universal ανακοίνωσε ότι ο εκατομμυριοστός επιβάτης επιβιβάστηκε στο Hogwarts Express . Η μαρτυρία ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, δεδομένου ότι οι επισκέπτες χρειάζονται αναβαθμισμένα εισιτήρια για το park-to-park για να οδηγήσουν το θεματικό τρένο.

Δεν πρέπει λοιπόν να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Universal έχει εξάγει τον κόσμο του μαγεμένου στα άλλα πάρκα της, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και του Χόλιγουντ. Εν μέσω όλου του Harry Hoopla, τι άλλο μπορεί να έχει η Universal για το μάγο αγόρι στο θέρετρο της Φλώριδας, όπου ξεκίνησαν όλα; Ίσως να έχει κάτι να κάνει με το Υπουργείο Μαγείας.

Αυτή η προφητεία δεν έχει καμία σχέση με την μαντεία, τον κλάδο της μαγείας που αφιερώνεται στην πρόβλεψη του μέλλοντος που διδάσκεται στη σχολή μαγείας και μαγείας του Hogwarts. Αντί να κοιτάξουμε σε μια κρυστάλλινη σφαίρα, ο Alan Gilmore, διευθυντής τέχνης για τα έργα Wizarding World της Universal και πολλές από τις ταινίες του Χάρι Πότερ, μου έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι μπορεί να ακολουθήσει ο Χάρι και η συμμορία.

Ο διάβολος, ο Voldermort, βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Κατά τη διάρκεια μιας προεπισκόπησης των μέσων ενημέρωσης, ο Gilmore με οδήγησε ευγενικά σε μια περιοδεία στο Diagon Alley και επεσήμανε μερικές από τις πλούσιες και πολυεπίπεδες λεπτομέρειες της γης. Ενώ βρισκόμασταν στην αποβάθρα του Λονδίνου, για παράδειγμα, με έφερε στα δύο τηλεφωνικά κουτιά που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο του σταθμού King's Cross.

Οι εικονικοί, φωτεινοί κόκκοι είναι πραγματικοί τηλεφωνικοί θάλαμοι που η Universal εισήγαγε από το Ηνωμένο Βασίλειο

Κάνοντας κίνηση μέσα σε ένα από τα κουτιά, ο Gilmore μου έδωσε οδηγίες να καλέσω "6-2-4-4-2", που λέει "MAGIC" στον παλιό περιστροφικό επιλογέα του τηλεφώνου. Με αυτόν τον τρόπο με έβαλα σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα από το Υπουργείο Μαγείας. Ο χειριστής μου πληροφόρησε ότι το υπουργείο δεν ήταν ανοιχτό εκείνη την ημέρα. Ήταν μια δροσερή ανακάλυψη. (Δοκιμάστε τον εαυτό σας και θαυμάστε τους φίλους του πάρκου σας.) Αλλά ο Gilmore είχε να πει περισσότερα.

«Μπορεί να είναι μια υπαινιγμός του επόμενου πράγματος του Πότερ», πειράζει. "Παρέχοντας πρόσβαση στους μάγουλες στο Υπουργείο Μαγείας, τροφοδοτούμε λίγο τη φωτιά." Πάμε!

Κλήση "M" για "Magic"

Κάθε Potterphile σίγουρα ξέρει ήδη, αλλά ο Gilmore εξήγησε ότι οι επισκέπτες στο Υπουργείο Μαγείας φτάνουν στο μυστικό μέρος εισάγοντας ένα κιβώτιο τηλεφώνου και καλώντας - φυσικά - "6-2-4-4-2". (Είναι ένα πολύ μικρότερο μέσο πρόσβασης από τη μέθοδο του Voldermort που ξεπλένει τον εαυτό του κάτω από μια τουαλέτα.) "Δεν θα ήταν υπέροχο αν οι επισκέπτες μπορούσαν να μπουν σε τηλεφωνικό θάλαμο και να επισκεφτούν το Υπουργείο Μαγείας;" Ρώτησε ο Gilmore. Γιατι ναι. Ναι θα ήταν. "Μπορεί να είναι στο μέλλον. Ποιος ξέρει;" είπε με μια ματιά στο μάτι του.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μια έλξη του Υπουργείου Μαγικής είναι σίγουρα στην πορεία του;

Οχι. Αλλά είναι μια ισχυρή υποστήριξη από κάποιον υψηλό στην δημιουργική ομάδα της Universal. Είναι ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα ότι κάτι είναι ζυθοποιία στο Potterville από τους ανθρώπους που εφευρέθηκαν βουτυρογάλαβο και παρακολουθούσαν τις πωλήσεις του πηγαίνουν bonkers. Και μια εκδρομή του Υπουργείου ακούγεται ασφαλώς αληθοφανής.

Ίσως όσοι από εσάς εκπαιδεύονται στην τέχνη της μαντείας θα μπορούσαν να ρίξουν μια ματιά στο μέλλον και να μας ενημερώσουν εάν αυτή η προφητεία θα γίνει πραγματικότητα. Θα ήμουν ευτυχής να σας αγοράσω ένα γύρο βουτυρωμάτων για τα προβλήματά σας.