Θα μπορούσατε να χειριστείτε τα πιο αθόρυβα κυματοθραύστες του κόσμου;

Για όσους αναζητούν μια τεράστια βιασύνη με αδρεναλίνη, έχει νόημα να αναζητήσετε τις γρηγορότερες σουβέρ ή το ψηλότερο σουβέρ του κόσμου . Τι ενθουσιώδη άτομα δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν τις τρελές ταχύτητες ή τα ακραία ύψη, χαρακτηριστικά που είναι εγγενή σε αυτές τις σέξι βόλτες; Αλλά σουβέρ με σταγόνες που είναι πέρα ​​από 90 μοίρες; Ποιο ειναι το νοημα?

Μετά από όλα, τα κυλινδρικά κύπελλα με αναστροφές, όπως βρόχους ή ανοιχτήρια, στέλνουν τους αναβάτες που βαδίζουν πάνω από τα τακούνια σε πλήρη ακροβατικά ελιγμούς 360 μοιρών για χρόνια. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι άγριο για την άκρη ενός λόφου καταρράκτη και δεν είναι σε θέση να δει το κάτω μέρος της απότομης-από-ελεύθερο πτώση πτώση. Και μπορεί να είναι περίεργο και θαυμάσιο να βιώσετε την πτώση με το μπροστινό μέρος του αμαξοστοιχίας προς τα μέσα καθώς βαρέλιται κάτω από το λόφο.

Έτσι, ποια είναι τα πιο ψηλά σκαλοπάτια, που σημαίνουν τη γωνία κάμψης των πρωταρχικών σταγόνων των ιπποδρομιών; Εδώ είναι η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις πιο απότομες κυλίνδρους.