Οι Hotel Breakers του Cedar Point παίρνουν ένα Facelift

Θα πρέπει να μείνετε όπου παίζετε στο πάρκο Crazy-Crazy;

Αύγουστος 2015

Οι Hotel Breakers στο Cedar Point άνοιξαν αρχικά το 1905, και τα τελευταία χρόνια άρχισε να δείχνει πραγματικά την ηλικία του. (Άνοιξε το 1870, το Cedar Point είναι το δεύτερο παλαιότερο, ακόμα λειτουργικό πάρκο διασκέδασης στη Βόρεια Αμερική.) Μετά από δύο χρόνια ανακαίνισης, οι Breakers άνοιξαν ξανά για τη σεζόν του 2015 και φαίνονται καλύτερα από ποτέ. Με πάνω από 500 διαθέσιμα δωμάτια, υπάρχουν καταλύματα που ταιριάζουν σε όλους (συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών).

Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και τηλεόραση LCD και προσφέρουν δυνατότητες ύπνου για δύο έως οκτώ άτομα. Τα δωμάτια προσφέρουν πανέμορφη θέα είτε στη λίμνη Erie είτε στο Cedar Point, ενώ μερικά περιλαμβάνουν βεράντα με θέατρα για να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους της χερσονήσου Sandusky. Όλα τα δωμάτια έχουν ενημερωθεί με νέα διακόσμηση, έπιπλα και κλινοσκεπάσματα και είναι αρκετά άνετα.

Ενώ πολλοί επισκέπτες κλείνουν δωμάτια στο Breakers για την εγγύτητά του με το Cedar Point, είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για ύπνο μετά από μια κουραστική μέρα ιππασίας. Στο ξενοδοχείο διατίθενται πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως το Starbucks με πλήρη υπηρεσία, το εστιατόριο και μπαρ TGI Friday's, το TOMO Hibachi Grill, το εστιατόριο Perkins και το Rotunda Bar Surf Lounge. Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πυρκαγιές και ξαπλώστρες όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν πανοραμική θέα στη λίμνη Erie.

Cedar Point υπερηφανεύεται ότι είναι ένας προορισμός για οικογένειες, έτσι γιατί δεν πρέπει να είναι το ναυαρχίδα τους ξενοδοχείο το ίδιο;

Breakers προσφέρει δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας στην παραλία για παιδιά, παραθαλάσσιο καραόκε, υπαίθριες ταινίες και ακόμη και μια ευκαιρία να γνωρίσετε το Snoopy. Για οικογένειες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις διακοπές τους πέρα ​​από το Cedar Point, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε μέσα και γύρω από τους Breakers και στην παραλία.

Η κράτηση δωματίου έρχεται με μερικά μεγάλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των προεξοφλημένων εισιτηρίων και την έγκαιρη είσοδο στο πάρκο.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε Cedar Point μία ώρα πριν από το ευρύ κοινό, η οποία είναι ουσιαστικός χρόνος για να οδηγήσετε μερικά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα, όπως Millennium Force, Maverick , GateKeeper και Rougarou , πριν το πάρκο αρχίσει να γεμίζει. Χρησιμοποιώντας την επιλογή για την έγκαιρη είσοδο, οδήγησα πρόσφατα και τις τέσσερις μεγάλες σουβέρ, πριν το πάρκο ανοίξει στο ευρύ κοινό για την ημέρα. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου σε μια είσοδο πάρκο είναι ένα άλλο πλεονέκτημα, δεδομένου ότι είναι μια πιο γρήγορη βόλτα από ό, τι από τα περισσότερα σημεία στο κεντρικό πάρκινγκ.

Πριν από λίγο καιρό, πέρασα μια νύχτα στους Breakers με τη γυναίκα μου. Ενώ δεν είχαμε χρόνο να βιώσουμε όλα όσα προσέφερε το ξενοδοχείο, διαπιστώσαμε αρκετά για να γνωρίζουμε ότι θέλαμε να επιστρέψουμε. Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη κλείσει δύο ακόμη νύχτες αργότερα αυτή τη σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο Cedar Point με τα παιδιά.

Η άνεση της διαμονής στην ιδιοκτησία, η τοποθεσία στη λίμνη Erie, και η έγκαιρη είσοδος είναι θαυμάσια χαρακτηριστικά. Οι ανακαινίσεις στο Breakers τοποθετούν εύκολα δύο βήματα πάνω από τα περισσότερα από τα άλλα ξενοδοχεία στο Sandusky.