Χριστούγεννα στο Gettysburg 2017: ένας οδηγός για εκδηλώσεις διακοπών

Τις εποχιακές εκδηλώσεις του Gettysburg, τις αγορές για διακοπές και πολλά άλλα

Η χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδος είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφθείτε το Gettysburg της Πενσυλβανίας. Η ιστορική πόλη, γνωστή για την τριήμερη μάχη της το 1863, είναι ένας προορισμός όλο το χρόνο με ένα ευρύ φάσμα αξιοθέατων και μια ποικιλία από ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μείνετε σε ένα από τα ζεστά bed and breakfast του Gettysburg, απολαύστε ένα σαββατοκύριακο για ψώνια ή απλά απολαύστε μια βόλτα στην περιοχή του κέντρου, λαμβάνοντας τη γοητεία της ιστορικής πόλης.

Εκτός από τα πολλά εορταστικά γεγονότα που έχει να προσφέρει το Gettysburg, το Adams County είναι το ιδανικό μέρος για να συγκεντρώσετε την οικογένεια για να επιλέξετε ένα φρέσκο ​​χριστουγεννιάτικο δέντρο για να πάρετε σπίτι. Η ύπαιθρο είναι γεμάτη με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, πολλά που προσφέρουν ειδικές εκδηλώσεις διακοπών, βόλτες με βάρκες και αποκομμένες δικές σας εμπειρίες Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Η περίοδος των διακοπών ξεκινά λίγο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών με την ετήσια γιορτή Gettysburg Christmas Parade και συνεχίζεται για τέσσερις εβδομάδες με συναυλίες, ανοιχτά σπίτια, ειδικές εκθέσεις διακοπών και μεγάλες διακοσμήσεις σε όλη την πόλη. Πάρτε στο πνεύμα των διακοπών με ζωντανές παραστάσεις στο ιστορικό θέατρο Majestic ή για μια ενεργό εκτροπή, κατευθυνθείτε στο Liberty Mountain Resort στην κοντινή κοιλάδα Carroll, Pa και απολαύστε μια μέρα σκι, snowboarding ή χιονοδρομία. Δύο μίλια νότια του Gettysburg είναι το Outlet Shoppes στο Gettysburg, όπου θα βρείτε περισσότερα από 70 καταστήματα για ψώνια διακοπών.

Για πληροφορίες σχετικά με αξιοθέατα του Gettysburg, εκδρομές και προγραμματισμό ταξιδιού, ανατρέξτε στον οδηγό επισκεπτών του Gettysburg, PA.

2017 Γεγονότα διακοπών στο Gettysburg

Δεκάδες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα κατά την περίοδο των διακοπών. Εδώ είναι μια δειγματοληψία μερικών από τα κορυφαία happenings.