Σαν Ντιέγκο Gay Bathhouses και σεξουαλικούς συλλόγους

Μετά το ατυχές κλείσιμο της σάουνας Vulcan στη συνοικία της Μικρής Ιταλίας, το Σαν Ντιέγκο διαθέτει μόνο ένα γκέι λουτρό αυτές τις μέρες, το Club San Diego.

Βρίσκεται στην οδό 3955 4th Avenue, το Club San Diego είναι μια δημοφιλής και όμορφα διατηρημένη εγκατάσταση στο κέντρο της πιο αναγνωρισμένης από το LGBT γειτονιάς της πόλης Hillcrest . Βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά γκέι μπαρ του Σαν Ντιέγκο , μεταξύ των οποίων το Urban Mo's, το Martinis και το μακρόστενο Brass Rail.

Εάν είστε ομοφυλόφιλος, bi ή ευθεία άνδρας ηλικίας άνω των 18 ετών που επισκέπτεστε το Σαν Ντιέγκο και θέλετε να απολαύσετε την παρέα ομοφυλοφιλικών ανδρών ενώ χαλαρώνετε σε ένα σπα, το Club San Diego είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Ωστόσο, αν είστε επικεφαλής της ακτής, φροντίστε να ελέγξετε έξω το Λος Άντζελες Φιλικό Φόρουμ Club και Bathhouse Guide -θα βρείτε πολλές περισσότερες επιλογές για κρουαζιέρες στην πόλη των αγγέλων.

Χαρακτηριστικά του Club San Diego

Το Club San Diego είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και έχει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός λουτρού. Μετά από μια μικρή πτώση της φήμης με τα χρόνια, νέοι ιδιοκτήτες έχουν κάνει μια ωραία δουλειά που ανανεώνει τη λέσχη.

Θα βρείτε μια πλήρη περιοχή άσκησης με μια καλή επιλογή εξοπλισμού, ατμόλουτρο, μεγάλο υδρομασάζ, τις συνήθεις περιοχές ντους κρουαζιέρας, τραπέζι μπιλιάρδου, κοινόχρηστους χώρους με τηλεοράσεις που δείχνουν πορνογραφικό υλικό και θυρίδες και ιδιωτικά δωμάτια.

Σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές προσφέρονται τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Πέμπτη και υπάρχουν ακόμη μηχανήματα αυτόματης πώλησης με προφυλακτικά, προσωπικά λιπαντικά, αρσενικά χάπια βελτίωσης και διαθέσιμα poppers που δέχονται μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Για μια πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών και των τιμών για την είσοδο και την ένταξη στο Club, κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα τιμολόγησης του Club San Diego, η οποία περιλαμβάνει επίσης ώρες λειτουργίας και εβδομαδιαίες και ημερήσιες εκπτώσεις.

Ασφάλεια και εθιμοτυπία σε Gay Bathhouses

Η νέα κυριότητα του Club San Diego είναι αφιερωμένη στη διατήρηση αυτού του gay bath clean, χωρίς ναρκωτικά και ασφαλούς για όλους τους προστάτες του - είτε είναι μέλη του Club είτε όχι.

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου αρκετούς κανόνες ασφαλείας και συμβουλές εθιμοτυπίας, αν πρόκειται για πρώτη φορά που επισκέπτεστε ένα gay bathhouse.

Μετά από πολλαπλές αναφορές για σοβαρά ζητήματα που αφορούν τα ναρκωτικά των μερών όπως οι μεθαμφεταμίνες, ο Όμιλος έχει σπάσει αυτές τις παράνομες ουσίες τοποθετώντας φρουρούς ασφαλείας στην είσοδο για να ελέγξει τους επισκέπτες για απαγορευμένες ουσίες. Μην επιχειρήσετε να μεταφέρετε στο Club Dallas άλλα αντικείμενα όπως προφυλακτικά, λιπαντικά και poppers (που πωλούνται στην περιοχή).

Η γνώση της κατάστασης του STD και του παιχνιδιού σας είναι επίσης σημαντικοί κανόνες εθιμοτυπίας όταν επισκέπτεστε ιδρύματα όπως το Club San Diego και, ευτυχώς, το Club προσφέρει δωρεάν δοκιμές HIV σε επιλεγμένες ημερομηνίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και δωρεάν προφυλακτικά με κάθε εισαγωγή.

Να θυμάστε πάντα να είστε ευγενικοί, ευγενικοί και σεβαστοί στους συναδέλφους και να ζητάτε τη συγκατάθεσή σας προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε φυσική επαφή με άλλους άντρες. Με τις νέες ανακαινίσεις του Club San Diego, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε έναν νέο φίλο στο επόμενο ταξίδι σας στο μοναδικό γκέι λουτρό του Σαν Ντιέγκο.