Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Las Vegas στο Cosmopolitan Las Vegas

Το πιο καυτό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας; Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Las Vegas

πριν αρχίσω να σας πω για το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Marquee στο Λας Βέγκας θα πρέπει να καταλάβετε ότι το Cosmopolitan Hotel είναι το καυτό σημείο της λωρίδας αυτή τη στιγμή. Αυτό κάνει το Marquee Nightclub το καυτό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λας Βέγκας που όλοι θέλουν να ζήσουν.

Με άλλα λόγια, το Marquee Nightclub στο ξενοδοχείο Cosmopolitan στο Λας Βέγκας είναι το καυτό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πόλη, ώστε να είστε προετοιμασμένοι να ασχοληθείτε με πολλούς άλλους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να έχουν καλό χρόνο.

Αν είστε σε ένα μεγάλο πάρτι στο Λας Βέγκας με πολλούς ανθρώπους θα αγαπήσετε το Nightclub Marquee. Αν νομίζατε ότι θέλετε να βγείτε έξω και να απολαύσετε λίγα ποτά και να καθίσετε και να συνομιλήσετε, θα χρειαστεί να βρείτε ένα άλλο σημείο στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Δεν συμβαίνει στο Marquee, έρχεστε έτοιμος να πάτε σε ένα γεμάτο πίστα και να δουλεύετε μέσα από ένα γεμάτο μπαρ.

Αυτά είναι τα ζεστά κλαμπ που μοιάζουν.

Έχετε πάει σε ένα κενό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης; Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι σαν να αποφασίσατε να πάτε σε ένα πάρτι πολύ νωρίς μετά από όλους τους άλλους ακυρωμένους.

Τοποθεσία: Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Las Vegas:
Κοσμοπολίτικο Λας Βέγκας
3708 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

Επικοινωνήστε με το Nightclub Marquee Las Vegas: 702.333.9000

Marquee Nightclub Ιστοσελίδα του Λας Βέγκας

Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Las Vegas:
Όταν η μουσική αντλεί από το πάτωμα και το πλήθος είναι παχύ με ενέργεια είναι σαν να είσαι σε άλλο κόσμο. Υπάρχει ένας ρυθμός που αισθάνεστε όπως όλοι γύρω σας κάνει αυτή τη στιγμή το ίδιο πράγμα, αγνοώντας οτιδήποτε μοιάζει με την ευθύνη.

Είναι ακριβώς γιατί πηγαίνετε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας.

Αν έχετε ενέργεια, η υψηλή ενέργεια γεμάτη συναίσθημα ενός νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μένει στο κεντρικό δωμάτιο. Μου αρέσει η βιβλιοθήκη όπου υπάρχει λίγο περισσότερο από ένα άνετο γραφικό συναίσθημα. Είναι ακόμα γεμάτο με τους ανθρώπους, αλλά υπάρχει περισσότερο δωμάτιο wiggle. Το boom box σας επιτρέπει να έχετε μια άλλη πτυχή της εμπειρίας της νυχτερινής διασκέδασης Marquee.

Ώρες στο Nightclub Marquee Las Vegas: Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00 έως τις 4:00

Κρατήσεις και πίνακες στο Nightclub Marquee Las Vegas:
Κρατήσεις επιτραπέζιων κλήσεων (702) 693-8300
Marquee Nightclub Λας Βέγκας Κρατήσεις

Κωδικός ντυσίματος στο νυχτερινό κλαμπ Marquee Las Vegas: Κοιτάξτε καλά. Μην σε καμία περίπτωση νομίζετε ότι είναι εντάξει να φοράτε σαγιονάρες ή αυτές τις Air Jordans που έχετε τραβήξει σε μια πώληση ναυπηγείων που σας κάνει να αισθανθείτε όλα ρετρό. Θα είσαι έξω όλη τη νύχτα.

Τι είναι όπως στο Nightclub Marquee Las Vegas:
Παρακαλώ ακούστε μου όταν σας πω ότι πρέπει να πάρετε νωρίς το πρωτάθλημα. Θα σας εξοικονομήσει λίγο χρόνο όταν η γραμμή παίρνει τρελή μακρά. Εάν έχετε μια κράτηση, μην το χάσετε ή θα περιμένετε. Είναι αξίζει τον κόπο μόλις εισέλθετε, αλλά καταλαβαίνετε το λόγο που αποφασίσατε για το Marquee είναι επειδή είναι το μέρος για να είναι έτσι ώστε όλοι οι άλλοι να έχουν την ίδια ιδέα.

Το Marquee είναι ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά έχουν πολλούς ανθρώπους να έρχονται, οπότε αν δεν έχετε τραπέζι, φροντίστε να βρείτε μια θέση που σας δίνει χώρο. Εάν βρίσκεστε να βλέπετε έναν DJ headlining, απλά γνωρίζετε ότι αν θέλετε να χορέψετε από τη σκηνή θα πρέπει να φτάσετε νωρίτερα, επειδή θα είναι δύσκολο να φτάσετε εκεί όταν γεμίσει ο κόσμος.

Προτάσεις για το Nightclub Marquee Las Vegas: Πάρτε ένα τραπέζι.

Αξίζει τον κόπο. Εάν μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα από τα τραπέζια που τυλίγουν γύρω και σας δίνει λίγο περισσότερο από το αίσθημα VIP. Ακούστε, αν πρόκειται να πληρώσετε τα χρήματα, μπορείτε επίσης να πάρετε την πλήρη θεραπεία. Τα τραπέζια δεξιά από το πάτωμα είναι υπέροχα αν θέλετε ένα ποτό να χυθεί στον εαυτό σας. Πάρτε ένα μόλις λίγο πιο πίσω με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να σηκωθείτε και να βγαίνουν κάθε τόσο

Επιστροφή στη σελίδα των νυχτερινών κέντρων

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada