Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Νάσβιλ

Παρεκκλήσι, εκκλησία & πράσινη μπύρα

Ενώ η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια γιορτή του Αγίου Πατρικίου ένας από τους προστάτες Άγιοι της Ιρλανδίας, είναι επίσης σίγουρα η απόλυτη εραστή του εραστή της μπύρας. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν πηγαίνετε να πίνετε πράσινη μπύρα, στην εκκλησία, ή και οι δύο μπορείτε να βρείτε πολλά να κάνετε στο Νάσβιλ στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Το Νάσβιλ φιλοξενεί την Καθολική Εκκλησία του Αγίου Πατρικίου, που βρίσκεται στη 2η Λεωφόρο Νότου και χτίστηκε στα τέλη του 1800.

Διαθέτει ένα από τα λίγα κτίρια της δεύτερης αυτοκρατορίας που απομένουν στο Νάσβιλ. Σιγουρευτείτε ότι ρίχνετε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους καθώς έχουν μερικές θεαματικές γκαλερί φωτογραφιών της εκκλησίας τους.

Το φεστιβάλ ελεύθερου φεστιβάλ του Αγίου Πατρικίου στο East Park διαθέτει άφθονο μπύρα, φαγητό και μουσική.

Το καλύτερο του Nashville καλωσορίζει το καλύτερο της Ιρλανδίας στο Music City Irishfest. Το Nashville ρίχνει τη μεγαλύτερη, κακή γιορτή του Αγίου Πατρικίου αυτή την πλευρά της γραμμής Mason-Dixon στους πρόποδες της Musica. Τα γυμνά αγάλματα θα αγωνιστούν για άλλη μια φορά ενώ οι γκάιντες καλούν όλους να ενταχθούν στον χορό.

Συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ της Ημέρας του Αγίου Puppy στο κέντρο του Νάσβιλ στο πάρκο Walk of Fame. Εισάγετε έναν διαγωνισμό κοστούμι κατοικίδιων ζώων, Φόρεμα το κατοικίδιο ζώο σας επάνω και να κάνετε Pet φωτογραφία σας γίνει. Παρέλαση Ημέρας του Αγίου Puppy το μεσημέρι, Επισκεφθείτε τους Λιανικούς Προμηθευτές για να αγοράσετε τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα είδη κατοικίδιων ζώων, υιοθεσία Pet, προμηθευτές τροφίμων, επίδειξη K9, ζωντανή μουσική όλη την ημέρα και πολλά άλλα.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια $ 5 στην πόρτα. Οι τετράποδες φίλοι σας είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ένα από τα αγαπημένα Irish Hangouts του Νάσβιλ είναι, φυσικά, το Steak House του Jimmy Kelly. Το Jimmy Kelly's είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, αρχικά ανοίγοντας τις πόρτες του το 1934 και διατηρώντας τα εξαιρετικά πρότυπα φαγητού και φιλικής εξυπηρέτησης, παρέμεινε ένα από τα αγαπημένα Steakhouse του Nashville για δεκαετίες.

Οι επισκέπτες λαμβάνουν επίσης μια ιδιαίτερη απόλαυση, καθώς το Les Kerr κανονικά εκτελεί στο Kelly ετησίως κατά τη διάρκεια του εορτασμού της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

LOL Nashville Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου "είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσει τις διακοπές, καθώς ο 12ος και Porter σερβίρει τόσο φαγητό όσο και ποτά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Η μέρα 5 / 10K Run / Walk πραγματοποιείται στο Gulch κάθε χρόνο και θα είναι, χωρίς αμφιβολία, διασκεδαστική.

Γύρω από την πόλη St. Patrick Fun:

Υπάρχουν αρκετές ιρλανδικές παμπ και άλλοι τοπικοί χώροι που προσφέρουν έναν τόνο διασκέδασης για δείπνο και φαγητό την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Εκτός πόλης Πάτερ Διασκέδαση: