Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Leiper's Fork, Tennessee

Μάθετε το ιστορικό αυτής της μικρής πόλης και τι μπορείτε να κάνετε εκεί σήμερα

Το Leiper's Fork, Tennessee, είναι ένα ιστορικό δασώδες χωριό περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Franklin και Fairview και περίπου 35 μίλια από το Νάσβιλ στο County Williamson. Αυτή η ιστορική πόλη στο κεντρικό Τενεσί είναι στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και είναι το σπίτι του Puckett's Grocery and Restaurant, του πιο απίθανου χώρου που θα φανταζόσαστε για το υπέροχο φαγητό και την ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης.

Αλλά με ένα μενού που περιέχει τα πάντα, από το γκρέιπφρουρο γεμιστό σε σχάρα Ατλαντικό σολομό και παραστάσεις από μερικούς από τους πιο αξιοσημείωτους συντονιστές του Nashville, Puckett είναι το μέρος για να δείτε και να δει.

Και φάτε.

Ιστορία

Η περιοχή γύρω από το Leiper's Fork εγκαταστάθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα κατά μήκος του ίχνους Natchez από βετεράνους του επαναστατικού πολέμου από τη Βόρεια Καρολίνα και τη Βιρτζίνια ως πληρωμή για την υπηρεσία τους. Το 1818, το ταχυδρομείο ιδρύθηκε και η μικρή πόλη ονομαζόταν επίσημα το πιρούνι Leiper's, μετά τον κολπίσκο που διέρχεται από την πόλη. προηγουμένως είχε ονομαστεί Bentontown και στη συνέχεια Hillsboro. Η θέση του στο παλιό Trace της Natchez, ένα μονοπάτι μήκους πάνω από 400 μίλια που ακολουθείται από ιθαγενείς Αμερικανούς και ευρωπαίους και αμερικανούς αποίκους που διασχίζουν τρία κράτη, έφερε εμπόριο στην περιοχή και βοήθησε τον Leiper's Fork να αναπτυχθεί. Ήταν σε αυτό το μονοπάτι που ο Meriwether Lewis, της εκστρατείας Lewis και Clark, πέθανε το 1809. Το ίχνος Natchez είναι τώρα ο σταθμός Natchez Trace Parkway, ένας από τους πρώτους αμερικανικούς γραφικούς δρόμους.

Πραγματα να κανεις

Το Leork's Fork είναι ένας προορισμός "με πάρτε σπίτι, χωριά", με μια χαλαρή στάση που γοητεύει όλους τους εχθρούς.

Ένα από τα νεότερα του αξιοθέατα είναι το Lipe's Fork Distillery, μια οικογενειακή επιχείρηση που φτάνει πίσω στην ιστορία του Τενεσί ως κατασκευαστής μικρού παρτίδας ουίσκι. Το αποστακτήριο προσφέρει εκδρομές και γεύσεις. Ελέγξτε το Thewnchair Theatre, σε ένα vintage κτίριο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες έξω ή να δείτε ζωντανή μουσική και άλλες εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Όμως, το Leiper's Fork έχει επίσης μια εκλεπτυσμένη πλευρά, με μια ζωντανή σκηνή της γκαλερί, μια ανεκμετάλλευτη αντίκα συνοικία και μπουτίκ με μοντέρνα εμφάνιση.

Το παντοπωλείο και εστιατόριο του Puckett

Το επίκεντρο του Leiper's Fork είναι το Puckett's, το οποίο ιδρύθηκε το 1953 από την οικογένεια Puckett ως γενικό κατάστημα της περιοχής. Το 1998, ο βετεράνος παντοπωλείου Andy Marshall αγόρασε το κατάστημα και το πήρε με διαφορετική πορεία. "Πριν από πολύ καιρό, συνειδητοποίησα ότι αυτό που είχα εδώ ήταν ένα εστιατόριο που προσποιείται ότι είναι μπακάλικο. Όλο και περισσότεροι πελάτες ήθελαν τα σπιτικά γεύματα και τα καπνιστά κρέατα από κεράσι όλα μέσα στην ατμόσφαιρα που μπορείτε να φτάσετε σε ένα μέρος όπως το Leiper's Fork ", δήλωσε ο Marshall. Προσθέτει ζωντανή μουσική χώρα -συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων από αστέρια της χώρας που καλούν Nashville στο σπίτι- μαζί με ένα μενού εξαιρετικών μπιφτέκι, μπάρμπεκιου και νότια φαβορί όπως μπισκότα βουτυρογάλακτος και σάλτσα, κρασί ζαμπόν, homefries, grits, γατόψαρο, , τηγανιτές πατάτες, τσουγκράνα και πίτα σκακιού. Έχετε την ιδέα.

Ο Rob και ο Shanel Robinson αγόρασαν το Puckett's το 2008 και έχουν διατηρήσει την ίδια θέση - αλλά τώρα επεκτείνονται στο Nashville, Chattanooga, Columbia, Franklin και Murfreesboro. Αλλά αν θέλετε την πραγματική συμφωνία, πηγαίνετε στο Puckett στο Leiper's Fork.