Εστιατόρια χωρίς γλουτένη στο Σακραμέντο

Τα εστιατόρια χωρίς γλουτένη μπορεί να είναι δύσκολο να έρθουν. Ευτυχώς, το Sacramento φιλοξενεί αρκετούς, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για τα άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη να συνεχίσουν να κοινωνικοποιούνται και να τρώνε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για επιπλοκές στην υγεία. Από το ορεκτικό έως το επιδόρπιο, το Σακραμέντο είναι μια ιδανική πόλη για να ζήσετε και να δειπνήσετε με διατροφικούς περιορισμούς.

Εστιατόρια χωρίς γλουτένη στο Σακραμέντο

Τα παρακάτω εστιατόρια προσφέρουν είτε ένα μερικό ή πλήρες μενού χωρίς γλουτένη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να ζητήσετε ένα αντίγραφο μιας ασφαλούς λίστας από το διακομιστή σας.

Pizza Rock
Το Pizza Rock φιλοξενεί εκλεκτική διακόσμηση rock n 'roll και άφθονες νόστιμες ιταλικές επιλογές. Είναι επίσης ένα από τα λίγα μέρη στο Σακραμέντο για να προσφέρει πίτσα χωρίς γλουτένη. Επιλέξτε από χορτοφαγική ή pancetta gorgonzola πίτσα, η οποία έρχεται χωρίς γλουτένη. Μπορείτε επίσης να κάνετε οποιαδήποτε πίτσα στο μενού ασφαλές για ένα $ 5.00 upcharge.

Παλιά Σπαγγέτι Εργοστάσιο
Αυτή η ιταλική αλυσίδα προσφέρει ένα ποικίλο μενού χωρίς γλουτένη, όπως ζυμαρικά, σαλάτες, ψητό κοτόπουλο και επιδόρπια. Ένα λεπτομερές μενού χωρίς γλουτένη διατίθεται κατόπιν αιτήματος και μπορείτε επίσης να ζητήσετε ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με οποιοδήποτε πιάτο.

Χωνευτήριο
Αν και δεν υπάρχουν όλα τα γεύματα χωρίς γλουτένη που αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους είναι διαθέσιμα σε κάθε τοποθεσία, πολλά προσφέρονται στο Σακραμέντο. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τεριγιάτικη μαριναρισμένη φιλέτα, μαστό πορτοκαλιού μέλι πορτοκαλιού, ειρηνική λευκή γαρίδα, λουκάνικο Andouille, ραπανάκι σπανάκι και αγκινάρα και πολλά άλλα.

Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες μορφές μαγειρικής χωρίς γλουτένη, συμπεριλαμβανομένων των Coq Au Vin και Bourguignonne. Ρωτήστε το διακομιστή σας σχετικά με τις χαρακτηρισμένες σάλτσες χωρίς γλουτένη.

PF Chang's
Αυτό το ασιατικό μπιστρό διαθέτει πολλά στοιχεία χωρίς γλουτένη για να διαλέξετε. Ορισμένα αντικείμενα που παρουσιάζονται είναι η σαλάτα των καβουριών του Βιετνάμ, το μεσημεριανό γεύμα GF Street, το κοτόπουλο καβουρντισμένο ρύζι como, το πικάντικο κοτόπουλο, το μεσημεριανό γεύμα του Βούδα, ο τρούλος επιδόρπιο και άλλα.

Ελέγξτε το μενού χωρίς γλουτένη πριν πάτε.

Πού να πάρετε επιδόρπιο χωρίς γλουτένη στο Σακραμέντο

Αυτοί οι τοπικοί πολύτιμοι λίθοι προσφέρουν νόστιμα γλυκά χωρίς γλουτένη.

Το Αρτοποιείο του Πούσκιν
Το Pushkin's είναι 100% χωρίς γλουτένη και προσφέρει πολλά vegan μενού. Ορισμένα αγαπημένα περιλαμβάνουν μπισκότα τσιπ σοκολάτας, φλιτζάνια βανίλιας φράουλας και ψωμί κολοκυθάκια. Λιγότερο mainstream αντικείμενα είναι τα σάντουιτς με βούτυρο φυστικοβούρνου, το ψωμί με μήλα από βακκίνιους και τα cupcakes με βανίλια σοκολάτας. Το Pushkin κάνει επίσης κέικ ειδικής ευκαιρίας χωρίς γλουτένη.

Καφές του ναού
Ο ναός φιλοξενεί όλα τα είδη των μεγάλων, καινοτόμων ιδεών, όπως το πρόγραμμα Farm to Cup Direct, το οποίο υποστηρίζει τις πωλήσεις καφέ στο δίκαιο εμπόριο. Είναι επίσης αξιοσημείωτες για τη μεγάλη ποικιλία επιδόρπια χωρίς γλουτένη. Η επιλογή τους από κέικ, μπισκότα και muffins αλλάζει καθημερινά, γι 'αυτό επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους για να μάθετε τι διαθέτουν σήμερα.