Καλοκαιρινή περίοδος για τον Σαίξπηρ του Κεντάκυ

Απολαύστε τις παραγωγές του Kentucky Shakespeare στο όμορφο Central Park

Δωρεάν θέατρο! Στο Central Park, σε κεντρική τοποθεσία στο Old Louisville ! Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Λοιπόν, είναι μια μεγάλη οργάνωση του Louisville που παράγει έργα από τον ίδιο τον Bard.

Πού μπορώ να πάρω εισιτήρια;

Δεν χρειάζεστε εισιτήρια για να παρακολουθήσετε μια παράσταση. Δεν υπάρχουν εισιτήρια και δεν υπάρχει κόστος εισόδου. Αυτό ισχύει για κάθε παραγωγή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου των 10 εβδομάδων! Αυτό είναι δυνατό επειδή το Kentucky Shakespeare έχει λάβει χρηματοδότηση από χορηγούς και δέχεται δωρεές.

Ορισμένες από αυτές τις χορηγίες είναι εμφανείς. Για παράδειγμα, τα ενήλικα ποτά Brown-Forman είναι διαθέσιμα για αγορά, αλλά δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ. Ο Brown-Forman-ένας από τους μεγάλους αποστακτήρες μπέρμπον στο Κεντάκυ - είναι σημαντικός χορηγός για αρκετούς πολιτιστικούς οργανισμούς στο Louisville.

Έχει ο Kentucky Shakespeare εδώ και πολύ καιρό;

Ιδρύθηκε το 1949, το Kentucky Shakespeare είναι το παλαιότερο, δωρεάν φεστιβάλ Shakespeare στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι η επίσημη εταιρεία Shakespeare της Κοινοπολιτείας.

Αλλά, όπως κάθε οργάνωση με μεγάλη ιστορία, το Kentucky Shakespeare έχει περάσει πολύ. Μετά από ένα σκανδαλώδες καλοκαίρι λίγο πίσω που έληξε με ακυρωμένες εμφανίσεις, το φεστιβάλ ξεκίνησε ως μία από τις μεγαλύτερες αποδόσεις του καλοκαιριού στο Λούισβιλ. Αξιοθαύμαστη, η θερινή έλξη ήταν πάντα και παραμένει ΔΩΡΕΑΝ! Υπάρχει καθίσματα, αλλά με μεγάλα πλήθη ενδιαφέρονται πλέον για τις παραστάσεις, μερικοί φέρνουν κουβέρτες και βρίσκουν σημεία στο πλάι του καθιστικού.

Οι παραγωγές του Kentucky Shakespeare αρχίζουν τον Ιούνιο. Μια εκκίνηση του Ιουνίου σημαίνει ότι οι οικογένειες μπορούν να παρακολουθήσουν τη σχολική χρονιά, πριν ξεκινήσουν τα στρατόπεδα και πηγαίνουν στις καλοκαιρινές διακοπές. Επιπλέον, οι οικογένειες και τα ζευγάρια που παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις μπορούν να απολαύσουν τον καιρό που δεν είναι τόσο ζεστός και οι θορυβώδεις καταιγίδες του καλοκαιριού (που συνήθως λαμβάνουν χώρα τον Αύγουστο) μπορούν να αποφευχθούν.

Τον τελευταίο καιρό, το Kentucky Shakes ήταν τόσο επιτυχημένο που έκαναν και εσωτερικά έργα. Τον Ιανουάριο του 2016, το Kentucky Shakespeare παρήγαγε την πρώτη εσωτερική χειμερινή παραγωγή του, τη δωδέκατη νύχτα . Η παραγωγή, που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Burton D. Morgan, πραγματοποιήθηκε στο Kentucky Center for Performing Arts Bomhard Theatre.

Αν αναζητάτε κάτι για να μιλήσετε ενώ περιμένετε να ξεκινήσει η επίδειξη, εδώ είναι μερικά διασκεδαστικά γεγονότα από την ιστοσελίδα του Kentucky Shakespeare:

Περισσότερα για το Κεντάκι Σαίξπηρ

"Ονομάστηκε η επίσημη εταιρεία Shakespeare της Κοινοπολιτείας, το Kentucky Shakespeare εξυπηρετεί πάνω από 80.000 ετησίως μέσω του Φεστιβάλ Σαίξπηρ του Κεντάκυ στο Central Park το καλοκαίρι, εκπαιδευτικά προγράμματα περιοδείας και ειδικού κοινοτικού προγραμματισμού καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Άλλα προγράμματα περιλαμβάνουν το Camp Shakespeare, το ετήσιο Σαίξπηρ στην περιοδεία Πάρκα, το Σαίξπηρ στην περιοδεία Βιβλιοθήκες που εξυπηρετεί όλες τις ελεύθερες δημόσιες βιβλιοθήκες του Λούισβιλ και τις κατοικίες του κοινοτικού κέντρου. Το Kentucky Shakespeare έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.000.000 μαθητές με προγράμματα σχολικών τεχνών από την ίδρυσή του το 1990 σε όλες τις 120 κομητείες του Κεντάκυ και τα γύρω κράτη.

Ο Kentucky Shakespeare έχει αναγνωριστεί από τη Βιβλιοθήκη Folger και το Συμβούλιο Ανθρωπιστικών Σπουδών του Κεντάκυ για υποδειγματικό προγραμματισμό, ήταν φιναλίστ για το Βραβείο Αριστείας στο Πανεπιστήμιο John Hopkins, είναι πολυετής αποδέκτης του Εθνικού Ταμείου για τις Τέχνες Σαίξπηρ στις Αμερικανικές Κοινότητες και είναι παλαιότερος αποδέκτης του βραβείου του κυβερνήτη του Κεντάκυ στις Τέχνες. Το Kentucky Shakespeare έχει επίσης βραβευτεί με την επιλογή LEO Weekly Reader's Choice και το Broadway World Louisville Regional Awards.

Ο Kentucky Shakespeare είναι ο αποδέκτης του Βραβείου Πυραμίδας Όρασης του Κέντρου για την Ανώτερη Αριστεία του 2015. "