Πετώντας στο Αεροδρόμιο Buffalo για να επισκεφθείτε τον Καναδά

Η πτήση στο Μπάφαλο είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να φτάσετε στο Τορόντο ή το Χάμιλτον.


Top 10 Συμβουλές για τη διέλευση των συνόρων Απαιτήσεις διαβατηρίου Υποκατάστατα διαβατηρίων

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στον Καναδά, μπορεί να μην έχετε περάσει από το μυαλό σας για να ελέγξετε ότι πετάτε στις ΗΠΑ για να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του Καναδά που βρίσκεται μέσα σε λίγες ώρες από τα σύνορα Καναδά / ΗΠΑ, υπάρχει συχνά ένα αεροδρόμιο με έδρα τις ΗΠΑ κοντά στον επιθυμητό προορισμό σας στον Καναδά που μπορεί να είναι πιο βολικό ή φτηνότερο για να πετάξει.

Αξίζει τον έλεγχο τουλάχιστον.

* Σημείωση * Με τις πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς ταξιδιών στις ΗΠΑ (27 Ιανουαρίου 2017), οι θεωρήσεις για τους υπηκόους του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης έχουν ανασταλεί αμέσως μέχρι την περαιτέρω κοινοποίηση. Οι ταξιδιώτες από αυτές τις χώρες δεν θα πρέπει να θεωρούν ότι ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για να επισκεφθούν τον Καναδά.

Για παράδειγμα, που βρίσκεται στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης , ΗΠΑ, μόλις 30 λεπτά από τα σύνορα Καναδά / ΗΠΑ, το Διεθνές Αεροδρόμιο Buffalo Niagara (κωδικός αεροδρομίου BUF) απέχει 144 μίλια από το Τορόντο, 1 ώρα 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Οι ταξιδιώτες για τους καταρράκτες του Νιαγάρα , το Νιαγάρα στη λίμνη, το Τορόντο ή άλλες τοποθεσίες του Νότιου Οντάριο θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πετάξουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νιαγάρα στο Μπάφαλο και να διασχίσουν τον Καναδά από το έδαφος για τους εξής λόγους:

  1. Είναι πιθανώς φθηνότερο. Το εγχώριο αεροπορικό εισιτήριο τείνει να είναι πολύ φθηνότερο από το διεθνές, έτσι μια πτήση από μια πόλη των ΗΠΑ στο Μπάφαλο είναι συχνά λιγότερο δαπανηρή από, για παράδειγμα, μια πτήση από μια πόλη των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο του Τορόντο Pearson . Μάθετε ποιες αεροπορικές εταιρείες μπερδεύονται σε Buffalo .
  1. Το Buffalo είναι βολικό. Με το αυτοκίνητο, το Buffalo Airport απέχει 30 λεπτά από τα καναδικά σύνορα / καταρράκτες του Νιαγάρα και περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά από το Τορόντο. Μείνετε στο Niagara Falls κατά την άφιξή σας, περιηγηθείτε στην περιοχή για την επόμενη ημέρα ή δύο και στη συνέχεια προχωρήστε στο Τορόντο.
  2. Το αεροδρόμιο Buffalo είναι μικρό και εύκολο να φτάσει κανείς. Η είσοδος και έξοδος από το αεροδρόμιο Buffalo είναι σημαντικά πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ό, τι μέσα και έξω από το αεροδρόμιο Toronto Pearson .

Να φτάσετε στον Καναδά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Buffalo Niagara

Λιμουζίνες, λεωφορεία και λεωφορεία: Πολλές εταιρείες προσφέρουν μεταφορά από και προς τις κοντινές πόλεις, όπως το Τορόντο, το Hamilton και το Niagara Falls. Πολλές από αυτές τις εταιρείες προσφέρουν επίσης περιηγήσεις στην περιοχή κρασιού Niagara.

Ενοικίαση αυτοκινήτων : Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπάφαλο και η οδήγηση στον Καναδά έχει πολλά πλεονεκτήματα. Η διαδρομή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Buffalo Niagara προς το Niagara Falls είναι περίπου 30 λεπτά και στο Τορόντο περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά. Η διαδρομή μεταξύ Μπάφαλο και Τορόντο μπορεί να υπερηφανεύεται για δεκάδες οινοποιεία στο Wine Route Niagara (φυσικά, εάν θέλετε να απολαύσετε το κρασί, θεωρήστε έναν επιβάτη σε μία από τις πολλές εκδρομές κρασιών Niagara). Η διαδρομή μεταξύ Μπάφαλο και Τορόντο είναι εύκολη από την εθνική οδό, αλλά η πιο χαλαρή οδήγηση μέσω της διαδρομής του κρασιού είναι πολύ πιο όμορφη και νόστιμη.



Οι ταξιδιώτες με αυτοκίνητο θα πρέπει να διερευνήσουν ποια διέλευση των συνόρων θα διασχίσουν και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να σταματήσουν στα σύνορα του Καναδά για κάποιες αφορολόγητες αγορές .

Το διεθνές αεροδρόμιο Buffalo Niagara διαθέτει 6 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Για περισσότερες πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Αεροδρόμιο Buffalo Niagara, συμβουλευτείτε τον επίσημο δικτυακό τόπο του Διεθνούς Αεροδρομίου Buffalo Niagara.