Επισκεφτείτε το αγρόκτημα του Knott's Berry με μικρά παιδιά και μικρά παιδιά

Μόλις λίγα μίλια μακριά από τη Disneyland , το Knott's Berry Farm είναι ένα άλλο θεματικό πάρκο πολύ φιλικό προς την οικογένεια, με τόνους βόλτες, συναυλίες και αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων κατάλληλες για το νεότερο σύνολο. Είναι πολύ δημοφιλές με τους ντόπιους επειδή είναι σημαντικά λιγότερο ακριβό από το γείτονά του.

Εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε το Knott's Berry Farm με νήπια και αναρωτιέστε τι θα είναι για σας να κάνετε, αυτός είναι ο οδηγός για σας.

Παραλείπει όλα τα ακραία πράγματα και εστιάζει μόνο τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα νήπια και τα παιδιά κάτω από 48 "ύψος.

Τα παιδιά κάτω των 3 ετών μπαίνουν δωρεάν στο Knott's. Τα παιδιά 3 έως 11 απαιτούν ένα παιδικό εισιτήριο.

Υπηρεσία εντοπισμού γονέων

Αν οι νέοι σας είναι οι τύποι που τρέχουν μετά από όλα όσα τους ενθουσιάζουν, είναι καλή ιδέα να πληκτρολογήσετε το όνομά σας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους, αλλά μπορείτε επίσης να δηλώσετε τα παιδιά σας στο Γραφείο Πληροφοριών όταν φτάσετε, οπότε αν περιπλανηθούν, ο αριθμός του κινητού σας θα είναι σε αρχείο ώστε να μπορούν να σας καλέσουν.

Τα βόλτα του Knott για τα μικρά παιδιά

Το Knott έχει βόλτες με τα μικρά παιδιά των 32 ίντσες να μπορούν να πάνε ασυνόδευτα και πολλές βόλτες όπου δεν υπάρχει ελάχιστο όριο ύψους εάν συνοδεύονται από έναν υπεύθυνο αναβάτη. Οι περισσότερες από αυτές τις βόλτες βρίσκονται στην περιοχή Camp Snoopy με θέμα τα φιστίκια. Περιλαμβάνουν:

Εάν οι γονείς επιθυμούν να κάνουν βόλτες σε αξιοθέατα που δεν επιτρέπουν σε μικρά παιδιά, το Knott έχει επίσης ένα σύστημα όπου οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στην ίδια γραμμή και μόλις φτάσετε στο μπροστινό μέρος της γραμμής, μπορείτε να γυρίσετε περιστροφή, ενώ ο άλλος γονέας περιμένει με τα παιδιά.

Η εμπειρία βόλτες

Δύο από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες στο αγρόκτημα του Knott's Berry Farm είναι το βυθοκόρο Butterfield Stagecoach και ο σιδηρόδρομος Calico, μια πραγματική ατμομηχανή ατμού. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά πρέπει να οδηγούν μέσα στο stagewach, όχι στην κορυφή, αλλά είναι ακόμα μια περιπέτεια. Και τι παιδί δεν αγαπά ένα τρένο; Προσέξτε για τους ληστές τρένων! Είναι οπλισμένοι.

Αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων - Απαιτείται γονική καθοδήγηση

Κοστούμια χαρακτήρες αράπικων που τίθενται σε εμφανίσεις όλη την ημέρα σε μια ειδική περιοχή του Camp Snoopy όπου θέτουν για φωτογραφία ops με κινούμενα σχέδια κομμάτια.

Στην πόλη Ghost, μια ποικιλία δυτικών χαρακτήρων είναι γύρω από όλη την ημέρα, έτοιμη να πει την ιστορία τους σε περίεργα παιδιά. Προσοχή, τα όπλα και η βία είναι μέρος του παλαιού δυτικού θέματος, οπότε αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να είναι εκτεθειμένα σε αυτό, αποφύγετε την πλατεία Calico στην ώρα των πυροβολισμών. Είναι στο πρόγραμμα εκπομπών για την ημέρα.

Εκθέσεις Knott για τα νεαρά παιδιά

Η πρωταρχική επίδειξη που απευθύνεται σε νεαρά παιδιά είναι η επίδειξη με θέμα τα φιστίκια στο στάδιο Camp Snoopy, αλλά πολλές από τις άλλες παρουσιάσεις είναι φιλικές προς την οικογένεια. Το Snoopy on Ice είτε θα τους κρατήσει δεσμευμένο είτε θα τους αφήσει να κοιμηθούν στο σκοτάδι εάν ένας υπνάκο είναι ο στόχος σας. Ο Αμερικανός χορευτής της Ινδίας Hoop είναι συναρπαστικός για όλες τις ηλικίες. Η υπαίθρια ακροβατική παράσταση Boom Town θα κρατήσει πιθανώς την προσοχή τους, αλλά μπορεί να τους εμπνεύσει να κρεμάσουν από τον πολυέλαιο και να αναπηδήσουν από τον καναπέ. Οι ζωντανές μπάντες θα τους δώσουν την ευκαιρία να χορέψουν κάποια ενέργεια, αλλά τείνουν να είναι πιο δυνατές από ό, τι είναι ασφαλές για καθέναν, πολύ λιγότερο νήπια.

Το μυστήριο Lodge μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό για τα μικρά παιδιά, και ίσως να μην θέλετε να παρακολουθούν όλες τις ψεύτικες μάχες στο Wild Stunt Show. Είναι η κλήση σας.

Κατάλληλο για μικρά παιδιά

Τα μενού των παιδιών γύρω από το πάρκο είναι προβλέψιμα hot dogs, χάμπουργκερ και δάχτυλα κοτόπουλου. Μερικές φορές παίρνετε μια επιλογή από φέτες μήλου αντί τηγανητές και χυμό αντί σόδα. Αν ψάχνετε για κάτι πιο υγιεινό, μοιραστείτε το γεύμα σας για ενήλικες μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Σκεύη σνακ που πωλούν φρέσκα φρούτα για $ 3-4 ένα κομμάτι έτσι μπορείτε να θελήσετε να φέρετε μερικά υγιεινά σνακ.

Ενοικιάσεις καροτσιών

Ένας περιορισμένος αριθμός μονόκλινων και διπλών καροτσακιών είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση ακριβώς μέσα στο Ghost Town δίπλα στο Geode Shop.

Ντουλάπια & Πρώτες Βοήθειες

Τα ντουλάπια και το κέντρο πρώτων βοηθειών βρίσκονται στην Ghost Town, απέναντι από το γιγαντιαίο ξύλινο καράβι, το Ghostrider, ακριβώς έξω από το Spurs Grill. Ορισμένες από τις θυρίδες περιλαμβάνουν σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρονικές συσκευές.

Σταθμοί αλλαγής μωρού και νοσηλείας

Οι σταθμοί αλλαγής μωρού και νοσηλείας παρέχονται μόνο στο Camp Snoopy και έξω από τις πύλες του πάρκου στο MarketPlace της Καλιφόρνιας.