Τι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν χωρίς χρέωση

Απαιτήσεις διαβατηρίου Ισοδύναμα διαβατηρίων Διασχίζοντας τη συνοριακή με τα παιδιά

Σταματήστε σε κατάστημα χωρίς δασμούς στο σύνορο Καναδά / ΗΠΑ για αγορές έκπτωσης, αποχωρητήρια, υπηρεσίες έκπτωσης GST και συνάλλαγμα

Τοποθεσίες & Ώρες καταστημάτων αφορολόγητων ειδών στον Καναδά

Τι είναι οι ελεύθερες αγορές

Το "απαλλαγμένο από δασμούς" αναφέρεται σε αντικείμενα που μπορούν να αγοραστούν σε καθορισμένα καταστήματα κατά τη διέλευση των εθνικών συνόρων, είτε σε χερσαίες και θαλάσσιες διαβάσεις είτε στα αεροδρόμια.

Τα είδη που πωλούνται σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών είναι απαλλαγμένα από φόρους και δασμούς και επομένως γενικά πολύ φθηνότερα από τα κανονικά καταστήματα. Τα αντικείμενα χωρίς δασμούς προορίζονται αποκλειστικά για "εξαγωγή" και πρέπει να αποσύρονται από τη χώρα από την οποία αγοράστηκαν.

Τι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν σε καταστήματα χωρίς δασμούς στα καναδικά / αμερικανικά σύνορα

Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών προσφέρουν ευκαιρίες για αντικείμενα που συνήθως φέρουν βαριά τέλη και φόρους. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% για το αλκοόλ και τον καπνό. Άλλα δημοφιλή αντικείμενα περιλαμβάνουν αρώματα, ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ, καραμέλες, είδη ταξιδίου και δώρα.

Αποκτήστε ιδέες για δώρα που θα σας φέρουν στο σπίτι από τον Καναδά .

Πολλά καταστήματα αφορολόγητων ειδών έχουν επίσης δικαστήρια τροφίμων, ταξιδιωτικά κέντρα, επιχειρηματικές υπηρεσίες, όπως φαξ, τηλέφωνα, φωτοαντιγραφικά και θύρες τηλεπικοινωνιών για φορητούς υπολογιστές.

Η απαλλαγή από δασμούς δεν είναι γενικά τόσο καλή στα καταστήματα αφορολόγητων αεροδρομίων, ειδικά σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια όπου τα τέλη ενοικίασης είναι υψηλά, οπότε μειώνονται οι αποταμιεύσεις στον καταναλωτή.

Οι καλύτερες προσφορές βρίσκονται στις διαβάσεις γης.

Προσωπικά επιδόματα για Αμερικανούς που ταξιδεύουν στον Καναδά

Οι Αμερικανοί πολίτες που διασχίζουν τα σύνορα στον Καναδά για να επισκεφθούν επιτρέπεται να φέρουν τα ακόλουθα στον Καναδά:

Προσωπικά επιδόματα για Αμερικανούς που επιστρέφουν στις ΗΠΑ μετά από Λιγότερες από 48 ώρες

Μετά από διαμονή μικρότερη των 48 ωρών στον Καναδά, πολίτης ή κάτοικος των ΗΠΑ μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ με:

Προσωπικά επιδόματα για Αμερικανούς που επιστρέφουν στις ΗΠΑ μετά από περισσότερες από 48 ώρες

Μετά από διαμονή 48 ωρών ή περισσότερο στον Καναδά, πολίτης ή κάτοικος των ΗΠΑ μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ με:

Φόροι και φόροι που χρεώνονται για την υπέρβαση των Προσωπικών Αποζημιώσεων

Εάν υπερβείτε τα απαλλαγμένα από δασμούς δικαιώματα και τις απαλλαγές που εισάγετε στις ΗΠΑ, ισχύουν οι ακόλουθοι κατά προσέγγιση δασμολογικοί συντελεστές και δασμοί στις ΗΠΑ.

Καλύτερες αγορές σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών στον Καναδά