Η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη

Η Παρέλαση Ημέρας του Αγίου Πατρικίου συχνά θεωρείται ως η πιο δημοφιλής παρέλαση της Νέας Υόρκης

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι σοβαρή επιχείρηση στη Νέα Υόρκη. Ακόμα και οι Νιου Γιορκάρδες που δεν έχουν πτώση ιρλανδικού αίματος στην γενεαλογία τους φορούν το Πράσινο, πίνουν Γκίνες και Τζέιμσον σαν τους Ιρλανδούς και ενθουσιάζονται για την Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου. Είτε είστε ιρλανδοί ή απλά κοιτάξετε καλά στο πράσινο, μάθετε πώς να γιορτάζετε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με αυτές τις ιδέες.

Συχνά θεωρείται ως η πιο δημοφιλής παρέλαση στη Νέα Υόρκη, το St.

Παρέλαση Ημέρας του Πατρικίου δεν πρέπει να χάσετε. Η πρώτη επίσημη παραμονή του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το 1766 από ιρλανδούς στρατιωτικούς που υπηρετούσαν στις αμερικανικές αποικίες. Η παρέλαση ανεβαίνει στην 5η Λεωφόρο από τον 44ο έως τους 79ους Δρόμους. Παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπουν πλωτήρες, αυτοκίνητα ή εκθέματα, υπάρχουν πάνω από 150.000 μάρκες κάθε χρόνο.

Η παρέλαση γίνεται από τις 11:00 π.μ. στις 17 Μαρτίου, εκτός εάν η 17η Μαρτίου πέσει την Κυριακή, και στη συνέχεια πραγματοποιείται το Σάββατο. Προς το βόρειο άκρο της διαδρομής ημέρας του Αγίου Πατρικίου είναι τα καλύτερα σημεία προβολής αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη που πλήττουν τα πεζοδρόμια κάτω από την 59η οδό . Η παρέλαση τελειώνει στην 79η οδό, γύρω στις 2:00 μ.μ. ή στις 3:00 μ.μ. Να θυμάστε ότι οι κερκίδες βρίσκονται μεταξύ των 62ων και 64ών δρόμων, έτσι ώστε η περιοχή να είναι προσβάσιμη μόνο με εισιτήριο, αλλά αν σκοράρετε ένα σημείο κοντά στο μπορεί να μπορείτε να δείτε τους μάρκες που εκτελούν τους κριτές.

Το πλήθος είναι πυκνότερο στο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου και στην περιοχή που βρίσκεται εκεί αμέσως και τείνει να μειωθεί καθώς μετακινείτε βόρεια κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης.