Μια περιήγηση στους καταρράκτες του Νέου Χαμπσάιρ

Δείτε ένα καταρράκτη Dozen στο Mt. New Hampshire's Washington Valley

Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για μια περιπέτεια καταρράκτη στο Mt. New Hampshire's. Washington Valley. Με δώδεκα προσβάσιμους καταρράκτες, αυτή η γραφική περιοχή είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της Νέας Αγγλίας για να δείτε και να φωτογραφίσετε δραματικές καταρράκτες. Τον Απρίλιο και τον Μάιο, καθώς λιώνουν τα χιόνια και αυξάνονται τα επίπεδα της πηγής, αυτοί οι καταρράκτες είναι πιο εντυπωσιακοί.

Και εδώ είναι μια πραγματική βιασύνη ... βλέποντας τις πτώσεις είναι δωρεάν, με μια μόνο προειδοποίηση.

Ένα δελτίο αναψυχής ($ 3 για μια ημέρα που περνάει σε μια θέση, $ 5 για ένα πέρασμα πρόσβασης από ένα έως επτά ημέρες) απαιτείται για στάσεις στο Εθνικό Δρυμό του White Mountain. Τα περάσματα μπορούν να αγοραστούν σε σταθμούς αυτοεξυπηρέτησης σε χώρους που χρειάζονται καθημερινά δρομολόγια ή σε οποιοδήποτε σταθμό εκτάκτου ανάγκης, καθώς και σε ποικίλα σημεία σε όλο το Mt. Washington Valley.

Εδώ, με τη βοήθεια του Mt. Το Ουάσιγκτον Ουαλό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Γραφείο Επισκεπτών, είναι ένας οδηγός για τους καταρράκτες σε αυτό το δημοφιλές Νιου Χάμσαϊρ περιοχή. Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες και περιγραφές για να σχεδιάσετε τη δική σας αυτόματη οδήγηση σε μία ή σε όλες αυτές τις γραφικές πτώσεις.

Για να ζητήσετε δωρεάν Mt. Ουάσιγκτον Valley Οδηγός διακοπών, κλήση δωρεάν, 877-948-6867, ή να ολοκληρώσετε το Mt. Το Εμπορικό Επιμελητήριο Ουάσινγκτον της Ουάσιγκτον και το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης του Γραφείου Επισκεπτών.