Πρωταθλήματα καραβιών Dragon Capital 2016 στην Ουάσιγκτον

Οι πρωταθλήτριες πλοίων Dragon Boat Capital πραγματοποιούνται αυτό το καλοκαίρι, γιορτάζοντας την ασιατική κουλτούρα και φέρνοντας ένα οικογενειακό γεγονός στην περιοχή της Ουάσιγκτον. Η ρεγκάτα είναι ένας ανοικτός διαγωνισμός, που αναζητά συμμετέχοντες ηλικίας 12 ετών και άνω. Δεν απαιτείται εμπειρία και προσφέρονται εκπαιδευτικές συνεδρίες. Οι αγώνες με βάρκα Dragon είναι ένα σημαντικό μέρος της κινεζικής παραδοσιακής κουλτούρας, που χρονολογείται από περισσότερα από 2.300 χρόνια.

Η εκδήλωση του 2016 (πρώην το Εθνικό Λιμάνι Dragon Boat Regatta) θα περιλαμβάνει μια ποικιλία αγώνων όλη την ημέρα. Οι κοινοτικές ομάδες θα αγωνιστούν σε 3 500m αγώνες ενώ οι πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν σε αγώνες 2 500m και σε αγώνα 1000m. Το Washington Channel διαθέτει προστατευόμενη πλωτή οδό με φαρδιές λωρίδες και βαθιά νερά καθιστώντας το ένα ιδανικό σκηνικό με εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Ουάσιγκτον. Οι αγώνες είναι διασκεδαστικό να παρακολουθήσουν!

Ημερομηνία και ώρα: 27 Αυγούστου 2016, 9 π.μ. - 4 μ.μ.

Τοποθεσία : Southwest Waterfront , 600 Water Street, SW Ουάσιγκτον, DC. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος σε διάφορα τεμάχια επιφάνειας γύρω από την περιοχή, εκτός από το μετρημένο πάρκινγκ κατά μήκος της οδού Water Street και M Street.

Δείτε ένα χάρτη

Ιστοσελίδα: www.capitaldragonboat.com

Με μια προνομιακή τοποθεσία κατά μήκος του ποταμού Potomac και εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, το Southwest Waterfront βρίσκεται στο στάδιο της μετατροπής σε μια ζωντανή αστική κοινότητα παγκόσμιας κλάσης. Η προκυμαία θα μετονομαστεί στο The Wharf.

Η πρώτη φάση της ανάπτυξης αναμένεται να ανοίξει το 2017. Διαβάστε περισσότερα για την ανάπτυξη του Wharf.