Καλύτερες Αλυσίδες Ξενοδοχείων για Μεγάλες Οικογένειες

Για οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά, η λήψη διακοπών μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν αναξιοπρεπείς σε έναν κόσμο τεσσάρων οικογενειών.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν τα standard δωμάτια ενός ξενοδοχείου ή ενός θέρετρου επιτρέπουν μέγιστο δυο ενήλικες και δύο παιδιά ανά δωμάτιο και η ιδιοκτησία δεν προσφέρει άλλες επιλογές εκτός από την άνοιξη για ένα δεύτερο δωμάτιο. Αυτοί οι κανόνες είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί αν τα παιδιά είναι λίγα και ευτυχώς θα απολαύσουν ένα κρεβάτι με τη μαμά και τον μπαμπά.

Ενώ τα περισσότερα ξενοδοχεία και θέρετρα προσφέρουν παρακείμενα δωμάτια, αυτό μπορεί να είναι μια ακριβή λύση. Τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να μείνουν μόνο σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις του ύπνου να μπερδευτούν.

Ευτυχώς, υπάρχουν καλές επιλογές για οικογένειες πέντε ή περισσότερων, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Όλες οι αλυσίδες ξενοδοχείων

Υπάρχουν πολλές ξενοδοχειακές αλυσίδες all-suite (γνωστές και ως ξενοδοχεία παρατεταμένης παραμονής), προσφέροντας εκσκαφές που είναι αισθητά μεγαλύτερα από ένα τυπικό τυπικό δωμάτιο και ευλογημένα με ένα καλύτερο σχέδιο. Συνήθως, μπορείτε να περιμένετε ξεχωριστούς χώρους ύπνου και καθιστικού, που μερικές φορές χωρίζονται από ένα διαμέρισμα ή μια πόρτα. Στο καθιστικό υπάρχει ένας καναπές ανάσυρσης και τουλάχιστον ένα μικρό ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων και νεροχύτης.

Ενώ οι ειδικές παροχές ποικίλλουν από μάρκα σε μάρκα, προσφέρουν συνήθως οικογένειες ευρύχωρες ανασκαφές και βολική διάταξη που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα σε μια standard σουίτα, με μεγαλύτερες σουίτες διαθέσιμες για μεγαλύτερες οικογένειες.

Πολλές αλλά όχι όλες οι αλυσίδες προσφέρουν δωρεάν πρωινό και wi-fi.

Μερικές από τις καλύτερες αλυσίδες για οικογένειες όλων των κατηγοριών περιλαμβάνουν:

Συμβουλές

Βρείτε ένα ξενοδοχείο για την επόμενη οικογενειακή σας απόδραση

Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher