Τα 30 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στα Steamboat Springs στο Summmer

Προχωρήστε σε αυτήν την πόλη σκι αφού λειώσει το χιόνι

Όταν σκέφτεστε το χιονοδρομικό κέντρο Steamboat Springs, είναι φυσικό να δείτε χιόνι ανελκυστήρες και πρασινωπές πλαγιές. Αλλά Steamboat, περίπου 2,5 ώρες βορειοδυτικά του Ντένβερ, αξίζει επίσης την κίνηση μετά το λειωμένο χιόνι.

Όσο πιο ελκυστική είναι αυτή η πόλη σε ύψος το χειμώνα, με την πληθώρα των σκονών σε σκονισμένο σκι, η ιστορική περιοχή λάμπει πραγματικά το καλοκαίρι, με τις επιλογές της για μούσκεμα σε θερμές πηγές, μονοπάτια για ποδηλασία και πεζοπορία και γενική ατμόσφαιρα Old West - για να αναφέρουμε ένδοξες μέτριες θερμοκρασίες και φωτεινό γαλάζιο ουρανό.

Εδώ είναι 30 πράγματα για να προσθέσετε στη λίστα ταξιδιού σας Κολοράντο κουβά να κάνετε στο Steamboat Springs το καλοκαίρι:

1. Πεζοπορία σε καταρράκτες του Fish Creek. Το trailhead απέχει λίγα μίλια από το κέντρο του Steamboat. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν ένα σχετικά επίπεδο τετράγωνο μίλια σε ένα σημείο θέασης για να δουν τις πτώσεις που καταρρέουν προς τα κάτω (ιδιαίτερα εντυπωσιακές την άνοιξη και τις αρχές του καλοκαιριού). Ή, πάρτε το μέτριο μονοπάτι 2,5 μίλια στη βάση των φτερωτών πτώσεων. Θα κερδίσετε περίπου 1.600 πόδια σε υψόμετρο. Μην ξεχάσετε να συσκευάσετε άφθονο νερό.

2. Παρακολουθήστε το Steamboat Springs Pro Rodeo. Ένα ροδόο είναι ένα τέτοιο πράγμα της Άγριας Δύσης, το Κολοράντο που βιώνει. Μην αφήνετε το κράτος χωρίς να παρακολουθείτε τους τοπικούς καουμπόηδες στη δράση.

3. Πλοηγηθείτε στην γόνδολα. Ναι, είναι ανοιχτό όλο το χρόνο ακόμα και μετά το σταμάτημα του σκι και οι απόψεις των πράσινων δέντρων και των αγριολούλουδων είναι σαγάζοντας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συσκευάσει μια φωτογραφική μηχανή.

4. Παρακολουθήστε συναυλία Φεστιβάλ Μουσικής Strings. Η ζωντανή μουσική σε ένα ορεινό περιβάλλον έχει μια μαγική ποιότητα.

Αυτό το περίπτερο διαθέτει περισσότερες από 60 διαφορετικές παραστάσεις το καλοκαίρι, καθώς και σειρά χειμωνιάτικων και χειμερινών.

5. Κολυμπήστε στα Hot Springs της Παλιάς Πόλης. Σύμφωνα με το όνομα της πόλης, το Steamboat είναι πλούσιο σε φυσικές ιαματικές πηγές, γνωστές για τα οφέλη υγείας και χαλάρωσης. Το Hot Springs της Παλιάς Πόλης είναι ιδανικό για οικογένειες. Επιπλέον, το πλούσιο σε μεταλλικά νερά θα σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα.

6. Κρουαζιέρα στην πορεία του ποταμού Yampa. Το Yampa είναι ο μεγάλος ποταμός που διατρέχει το Steamboat και το κέντρο πολλών υπαίθριων δραστηριοτήτων. Ακολουθήστε το μονοπάτι με τα πόδια ή με ποδήλατο.

7. Περπατήστε σε ένα μπαλόνι θερμού αέρα πάνω από την κοιλάδα. Μάρτυρας του Steamboat από πάνω. Οι απόψεις δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

8. Γκολφ ένα από τα γήπεδα γκολφ 18 οπών. Το αλπικό γκολφ είναι ένα διαφορετικό κτήνος και μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν γκολφ στο επίπεδο της θάλασσας. Το Steamboat έχει πολλά διαφορετικά μαθήματα για να επιλέξει μεταξύ. Ή δοκιμάστε τα όλα.

9. Τα τοπικά ζυθοποιεία του Steamboat , συμπεριλαμβανομένων των ζυθοποιιών Butcherknife, Storm Peak και Mountain Tap. Όχι μόνο προσφέρουν μεγάλη τοπική παρασκευή, αλλά και φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα.

10. Ο σωλήνας, το καγιάκ ή το ράφτινγκ κάτω από τον ενεργητικό ποταμό Yampa. Μπορείτε να βρείτε εκτάσεις του ποταμού που είναι αρκετά καταιγιστικές και προκλητικές για μια γεμάτη από αδρεναλίνη, εμπειρία white rafting. Κάντε κράτηση για ένα ταξίδι rafting μέσω μιας τοπικής εταιρείας περιοδείας.

11. Ορεινό ποδήλατο Emerald Mountain. Το Κολοράντο αγαπά τα ποδήλατά του. Το Emerald Mountain διαθέτει υπέροχα μονοπάτια για ποδηλασία με ακόμα καλύτερη θέα.

12. Περπατήστε το Causeway του διαβόλου, αν προτιμάτε να εξερευνήσετε τη φύση με τα πόδια. Η πεζοπορία είναι μια τελετή διέλευσης κατά την επίσκεψη στο Κολοράντο. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια στο Steamboat.

Ένα από τα αγαπημένα είναι το Causeway του διαβόλου.

13. Πετάξτε τα ψάρια στον ποταμό Yampa. Δεν είναι μόνο το Yampa καλό για ράφτινγκ, αλλά είναι επίσης ένα καυτό σημείο για αλιεία μύγα.

14. Απολαύστε το Strawberry Park Hot Springs, μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές δραστηριότητες στην πόλη. Μετά το σκοτάδι, αυτές οι απομακρυσμένες θερμές πηγές κάτω από τα αστέρια είναι ενδύματα-προαιρετικά και μόνο για ενήλικες.

15. Κατάστημα, φάτε και περιηγηθείτε στην αγορά αγροτών. Αυτό θα σας δώσει μια μεγάλη γεύση από τον τοπικό πολιτισμό και τη μοναδική προσωπικότητα του Steamboat.

16. Πηγαίνετε κάτω από την ποδηλασία στο Steamboat Bike Park. Ενώ η ιππασία είναι ένας τρόπος να απολαύσετε το Steamboat σε δύο τροχούς, η κατηφορική ποδηλασία είναι μια άλλη, αν η αδρεναλίνη είναι αυτό που επιθυμείτε.

17. Περπατήστε στις γκαλερί τέχνης , όπως η Γκαλερί Άγριων Ιπποτών. Το Steamboat έχει κάποια εξαιρετική τοπική τέχνη.

18. Κατασκήνωση στην περιοχή Wilderness Zirkel. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να μείνει η νύχτα είναι κάτω από τα αστέρια σε μια σκηνή.

19. Κάντε μια γραφική οδήγηση στη λίμνη Steamboat. Οι γραφικές κινήσεις είναι ένας τρόπος χαλάρωσης για να δείτε την περιοχή χωρίς να ασκείτε υπερβολικά τον εαυτό σας.

20. Δοκιμάστε το Alpine Slide του Howler . Απολαύστε την θέα της πόλης από την κορυφή, πριν σφυρηλατήσετε το κομμάτι των 2.400 ποδιών σε ένα έλκηθρο.

21. Boogie κάτω σε μια ελεύθερη καλοκαιρινή συναυλία. Η ζωντανή μουσική είναι μεγάλη στο Steamboat.

22. Επισκεφθείτε το Βοτανικό Πάρκο του ποταμού Yampa. Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική μηχανή σας.

23. Cowboy επάνω στο FM Light & Sons , ένα δυτικό κατάστημα ειδών ένδυσης. Πάρτε το δικό σας νέο καπέλο καουμπόη και μπότες ως ένδειξη του ταξιδιού σας στο Κολοράντο. Αυτό το κατάστημα ειδών ένδυσης εξοπλίζει τους τοπικούς καουμπόι (και τους επισκέπτες που θέλουν να μοιάζουν με καουμπόηδες) από το 1905.

24. Περπατήστε το μονοπάτι Mad Creek. Αυτό είναι ένα ακόμη από τα αγαπημένα μονοπάτια πεζοπορίας στο Steamboat.

25. Δειπνήστε δίπλα στον ποταμό στην οδό Yampa. Ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια είναι το Aurum Food & Wine, όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμο φαγητό έξω από ένα μεγάλο αίθριο που προσκρούει ακριβώς απέναντι από το βιαστικό νερό. Υπάρχει συχνά ζωντανή μουσική και πυρκαγιά εδώ το καλοκαίρι.

26. Κάντε μια βουτιά στην παραλία Burgess Creek. Ναι, αυτή η πόλη σκι έχει τη δική της παραλία στον κολπίσκο.

27. Πάρε το stand-up paddleboard στο Stagecoach Reservoir. Το Stand-up Paddleboard συνδυάζει τη χαλάρωση με την άσκηση. Είναι ένας ειρηνικός τρόπος να περάσετε ένα απόγευμα στα βουνά.

28. Πείτε ευχολόγους σε μια ευχάριστη ώρα ηλιοβασιλέματος στην κορυφή του όρους Werner. Υπάρχουν πολλές μεγάλες ευκαιρίες ευτυχής ώρας στο Steamboat, αλλά δεν είναι καλύτερο από μια ευτυχισμένη ώρα με θέα.

29. Ιππασία μέσα από τα ασβεστωμένα δέντρα. Hop σε ένα άλογο για μια αυθεντική δυτική εμπειρία.

30. Πηγαίνετε σε μια περιοδεία στην ιστορία στο Μουσείο Tread of Pioneers. Μπορείτε να μάθετε πολλά για μια κοινότητα μαθαίνοντας το παρελθόν της.