Σχεδιάστε το Ultimate Sonoma Wine Country Getaway

Από το wining και το φαγητό μέχρι το σπα και την πεζοπορία, το Sonoma έχει όλα.

Ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός του νομού της Καλιφόρνιας; Ενώ Napa Valley πήρε την υψηλότερη τιμολόγηση δεδομένου ότι υπήρχαν αμπέλια στο έδαφος, δεν είναι πλέον ο κορυφαίος υποψήφιος για τον τίτλο. Αυτές τις μέρες, είστε αναγκασμένοι να ακούσετε ζωντανές αναθεωρήσεις για το Sonoma County, την εκτεταμένη και εκπληκτικά όμορφη περιοχή παραγωγής κρασιού που βρίσκεται κατά μήκος του δυτικού ώμου της Νάπας και όχι πλέον στη σκιά του.

Η Sonoma προσελκύει τόσο επισκέπτες όσο και επιτεύγματα όχι μόνο λόγω της παραγωγής εξαιρετικών κρασιών από δώδεκα διαφορετικές μικροπεριφέρειες, αλλά επειδή ο προορισμός είναι ανεπιτήδευτος και προσβάσιμος σχεδόν σε όλους.

Εδώ, μπορείτε να καθίσετε σε εξαιρετικά γεύματα που παρασκευάζονται από εξαιρετικά φρέσκα, τοπικά συστατικά χωρίς να κλειδώνετε σε κρατήσεις ένα χρόνο νωρίτερα και να δοκιμάσετε τις καλύτερες ποικιλίες της περιοχής, μείον τις υπερβολικές χρεώσεις γευσιγνωσίας. Και το καλύτερο από όλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, είστε αναγκασμένοι να συναντήσετε κάποιους πολύ φιλικούς ντόπιους (μην εκπλαγείτε αν αυτό το γνωστό ζευγάρι που σας προσφέρει μια επιπλέον βουτιά ξηρού τριαντάφυλλου κατέχει στην πραγματικότητα το οινοποιείο).

Το Sonoma County προσφέρει επίσης ένα κορυφαίο σπα και εξωτερική περιπέτεια περιπέτειας, με πολλές εμπειρίες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε, να επαναφορτίσετε και να επανασυνδεθείτε με τη φύση. Είτε κατευθυνθείτε προς το Sonoma για το Σαββατοκύριακο είτε για ένα ταξίδι εκτεταμένης κράτησης, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μεγιστοποιήσετε κάθε στιγμή.

Να πάρει εκεί

Παρόλο που μπορεί να νιώσει ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από τον πραγματικό κόσμο, το νοτιότερο σημείο του Sonoma County ξεκινά μόλις 30 μίλια βόρεια της γέφυρας Golden Gate . Αν πετάτε, κάνετε το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο (SFO) κόμβο σας, και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο για να σας μεταφέρει κατά μήκος μιας γραφικής διαδρομής προς Sonoma County.

Αφήστε 1 ½ έως 2 ώρες για να οδηγήσετε από SFO στην πόλη Sonoma, και περίπου 3 ώρες για να φτάσετε στο Healdsburg . Και οι δύο τοποθεσίες κρασιού είναι χτισμένες γύρω από τις γοητευτικές πλατείες της πόλης που είναι γεμάτες με καταστήματα, εστιατόρια και αίθουσες γευσιγνωσίας.

Εκτός αν οδηγείτε στο Sonoma μέσω της δικής σας σειράς τροχών, σίγουρα θα θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να περάσετε.

Με τόσο όμορφη κίνηση, το κάναμε με στυλ και δοκιμάσαμε το SUV 2016 Lexus RX 450h. Αντί να χρησιμοποιήσουμε ένα παραδοσιακό σύστημα GPS ή την τυπική εφαρμογή μας για το Google Maps, κατεβάσαμε το Lexus Enform App Suite επειδή εκτός από την προσφορά πλοήγησης μας έδωσε επίσης πρόσβαση σε εφαρμογές για κινητά όπως το Yelp, το OpenTable και την Pandora μέσω της κεντρικής κονσόλας του οχήματος.

Διαμονή

Δεν χρειάζεται να είστε Διευθύνων Σύμβουλος της Silicon Valley για να εξασφαλίσετε ένα δωμάτιο στο Sonoma. υπάρχει καταλύματα για κάθε προϋπολογισμό.

Αν κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας στο Fairmont Sonoma Mission, ίσως μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε τις κρατήσεις σας για γευσιγνωσία κρασιού, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο εκτεταμένο θέρετρο πλήρους εξυπηρέτησης. Η ιδιοκτησία, η οποία χτίστηκε πάνω σε μια φυσική θερμή πηγή ορυκτών, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σπα με 40.000 πόδια, ένα γήπεδο γκολφ 18 τρύπων, πολλά εστιατόρια (συμπεριλαμβανομένου του Santé που ονομάζεται Michelin) και μια νυχτερινή γευσιγνωσία κρασιού.

Οι λάτρεις του κινήματος αγροκτήματος προς τραπέζι θα είναι εντελώς στο στοιχείο τους στο αγρόκτημα Beltane Ranch. Το B & B πέντε δωματίων βρίσκεται σε μια ιστορική αγροικία του 1892, λίγα μόλις βήματα μακριά από τους οργανικούς οπωρώνες, τους αμπελώνες και τους κήπους. Πλήρες πρωινό περιλαμβάνει φρέσκα υλικά από το ξαπλώστρα του ράντσο.

Το H2 Hotel, ένα πιστοποιημένο boutique ιδιοκτησίας LEED Gold που βρίσκεται στην πλατεία της πόλης του Healdsburg, καταφέρνει να είναι ισχίο, χαλαρή και φιλική προς το περιβάλλον ταυτόχρονα.

Οι σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η ιδιοκτησία για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεών της περιλαμβάνουν το φιλτράρισμα όλων των ομβρίων υδάτων μέσω της "στέγης" των φυτών και τη χρήση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση της πισίνας και του ζεστού νερού στα δωμάτια.

Γουλιά

Κατά την τελευταία καταμέτρηση, η περιοχή Sonoma είχε περισσότερα από 425 οινοποιεία - λίγα περισσότερα από ό, τι θα μπορούσατε να επισκεφθείτε σε ένα μόνο ταξίδι! Όταν σχεδιάζετε τη δική σας περιπέτεια γευσιγνωσίας, αυτά τα πέντε αγαπημένα μονοπάτια κρασιού είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Απλά φροντίστε να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπροστά - ορισμένα οινοποιεία στο Sonoma απαιτούν κρατήσεις.

Γευματίζω

Επαναφορτίστε

Είναι λίγες μέρες στροβιλισμού και πικρή, μπορούμε να σας εγγυηθούμε: θα είστε έτοιμοι για κάποια αποτοξίνωση και downtime. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες θέσεις για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.