Τι αγαπούν οι πολυάσχολες ταξιδιώτες για την κοιλάδα της Νάπα

Η πιο διάσημη περιοχή κρασιών της Αμερικής προσφέρει απόλυτη απόδραση

Γιατί είναι η λεκάνη της Νάπα; Είμαστε έτοιμοι να σας πω

Η κοιλάδα Napa της Βόρειας Καλιφόρνιας είναι κάτι περισσότερο από μια φημισμένη περιοχή κρασιού. Είναι ένας θρυλικός ταξιδιωτικός προορισμός πολυτελείας με πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες.

Οποιοσδήποτε πολυτελής ταξιδιώτης που σχεδιάζει μια επίσκεψη στη βόρεια Καλιφόρνια πρέπει να σχεδιάσει τουλάχιστον τρεις νύχτες σε αυτή τη γραφική, συμπαγή, εντελώς μαγική κοιλάδα.

Η Νάπα Κοιλάδα βρίσκεται στην ενδοχώρα της επαρχίας Νάπα, όπου βρισκόταν σε ώρα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Είναι ευλογημένο με ένα υπέροχο κλίμα όλο το χρόνο ζεστές μέρες και δροσερές νύχτες.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη της Νάπα είναι απαραίτητη επίσκεψη. Αλλά η κοιλάδα επεκτείνεται στις πόλεις Yountville, Oakville, St. Helena και Calistoga, χαιρετίστηκε για το μεταλλικό νερό της. Ο κεντρικός δρόμος της Νάπα, Route 29, μεταφέρει τους επισκέπτες μέσω γραφικών πόλεων της Καλιφόρνιας και περνά κυριολεκτικά εκατοντάδες αμπελώνες και οινοποιεία.

Νάπα Cheat Sheet, έρχονται δεξιά

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, οινοποιεία, και ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δυνατότητες για ταξιδιώτες πολυτελείας στην κοιλάδα Napa.