Μόντρεαλ τον Αύγουστο για τον οδηγό για τις καιρικές συνθήκες

<Ιούλιος στο Μόντρεαλ | Σεπτέμβριος στο Μόντρεαλ>

Με το Summer in Full Swing, το Μόντρεαλ τον Αύγουστο θερμαίνεται με φεστιβάλ & εκδηλώσεις

Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε τη μοναδική πόλη του Μόντρεαλ. Το Μόντρεαλ, με τη γαλλική κληρονομιά, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου γαλλόφωνου πληθυσμού, αντλεί τεράστιο αριθμό Καναδών, Αμερικανών και παγκόσμιων επισκεπτών για την καλά διατηρημένη παλιά πόλη , εκλεπτυσμένη πολιτιστική, γαστρονομική σκηνή και συνολικά ευχάριστη ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα.

Το Μόντρεαλ είναι μια πόλη που εξερευνάται καλύτερα με τα πόδια, και το καλοκαίρι επιτρέπει στους επισκέπτες να το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι το χειμώνα, όταν το χιόνι είναι άφθονο και τα πεζοδρόμια μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθεί.

Παρά τη θερμότητα και την υγρασία του Αυγούστου, υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε και δεν υπάρχει έλλειψη τρύπων για να σταματήσετε και να δροσιστείτε.

Καιρός

Περιμένετε ζεστό και υγρό καιρό. Δεν είναι μια ξηρή ζέστη και η εφίδρωση θα είναι μια συνεχής πραγματικότητα, ενώ στο Μόντρεαλ τον Αύγουστο. Τούτου λεχθέντος, ο κλιματισμός στα τρένα, στα ξενοδοχεία, τα καταστήματα και τα εστιατόρια μπορεί να είναι αναζωογονητικός, αλλά να είναι εξίσου άβολα. Έχοντας ένα ελαφρύ πουλόβερ στο χέρι είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν βροχή περίπου 9 ημέρες από τις 31 τον Αύγουστο.

Τι να Pack

Perks

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για το Μόντρεαλ τον Αύγουστο

Καλό να γνωρίζετε για το Μόντρεαλ τον Αύγουστο

Αθλητικά γεγονότα και στιγμιότυπα

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις & Στιγμιότυπα

Μουσικά γεγονότα και στιγμιότυπα