Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2017 Θεραπείες και εμπειρίες

Μπισκότα, Μπράουνες, Σοκολάτες, Cupcakes, Υψηλή Τσάι και Περισσότερα

Εδώ είναι περισσότεροι τρόποι να γιορτάσουμε την αγάπη σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ! Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει όλα τα είδη καλαθιού καλής ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς και μερικές εμπειρίες που δεν περιλαμβάνουν φαγητό ή ποτό καθόλου! Ενημερώνομαι αυτή τη λίστα μέχρι τη μεγάλη μέρα, οπότε ελέγξτε ξανά για περισσότερες καταχωρίσεις. Δεν εμφανίζονται σε συγκεκριμένη σειρά.

Ψάχνετε για πιο ρομαντικές ιδέες;
Ρομαντική τραπεζαρία | Εκθέσεις και συναυλίες του Αγίου Βαλεντίνου
Ρομαντικές Τοπικές Αποδράσεις Ειδικές προσφορές για το Sweetheart Spa

Για το Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Θεραπείες και γλυκά - 2017

Η εταιρεία Sphinx Date στο Scottsdale προσφέρει μια τοπική συστροφή σε ένα ρομαντικό κουτί σοκολάτας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάθε κουτί σε σχήμα καρδιάς είναι συσκευασμένο με μια επιλογή από μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος ή πενκάν Ακρόζωνες γεμιστές σοκολάτες που καλύπτονται με Medjool ημερομηνίες, βουτηγμένες από την Cerreta Candy Company. Οι τιμές ξεκινούν από 25,95 δολάρια για 10 ημερομηνίες και ποικίλλουν με βάση τον τύπο της βουτιά. Η εταιρεία Sphinx Date πωλεί επίσης τοπικές σοκολάτες και άλλα είδη ζαχαροπλαστικής από τις σοκολάτες Zak, NutWhats και Tracy Dempsey. Οι γλυκές απολαύσεις μπορούν να συνδυαστούν με την μεγάλη ποικιλία κρασιών και μπύρας της Αριζόνα.

- - - - - -

Το Le Macaron στο The Scottsdale Quarter δημιούργησε το τελικό κουτί δώρου για το γλυκό σας. Αυτό το κουτί εκτύπωσης καρδιάς διαθέτει τέσσερα προσαρμόσιμα χειροποίητα μακαρόνια + τέσσερις ευχάριστες προσαρμόσιμες γκουρμέ σοκολάτες, φωλιζόμενο σε πολύχρωμο χαρτί υγείας και τυλιγμένο με αυτοκόλλητο με κορδέλα και καρδιά.

$ 19 + φόρος. Κλήση 480-948-1099.

- - - - - -

24 καρότα Φυσικό Café και Urban Juicery στο Tempe είναι το ψήσιμο χωρίς γλουτένη και βέγκαν αντιμετωπίζει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: μπουκέτα cupcake (κανονική $ 20 χωρίς γλουτένη χωρίς $ 22) και καρδιά κέικ (κανονική $ 8 γλουτένη χωρίς $ 10), χειροποίητες σοκολάτες με medjool ημερομηνία καραμέλα γέμιση, γεμιστά "αγάπη" κέικ, φράουλα & σοκολάτα hohos.

- - - - - -

Η εταιρεία Wildflower Bread Company, με 11 τοποθεσίες στην περιοχή του Greater Phoenix (συμπεριλαμβανομένων δύο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor), θα προσφέρει ζαχαροπλαστεία για το Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και καρδιές σπεσιαλιτέ με ρύζι, που κάνουν το τέλειο βρώσιμο δώρο. Οι πελάτες μπορούν επίσης να μοιράζονται μια φέτα από Cherry Pie όλο το μήνα, το Φεβρουάριο. Η κρούστα της πίτας του Wildflower είναι γεμάτη με ώριμα, κόκκινα, γερά κεράσια, ψημένα σε ένα πανέμορφο χρυσό καφέ με μια χειροποίητη κορυφή πλέγματος. Διατίθεται σε φέτες ή σε ολόκληρη πίτα.

- - - - - -

Αποσυνδεδεμένο; Επικεφαλής στο MATCH Κουζίνα + Κοκτέιλ στο FOUND: RE Phoenix για το "HateFlix and Chill" Απολαύστε την Happy Hour όλη την ημέρα στο σαλόνι και τις απαραλλακτικές κινήσεις και στις δύο γκαλερί, ξεκινώντας στις 5 μμ Ταινίες περιλαμβάνουν: Fatal Attraction, Gone Girl και The Breakup.

- - - - - -

Τίποτα δεν είναι πιο γλυκό από τις φράουλες που καλύπτονται από σοκολάτα. Γεύονται ακόμα καλύτερα όταν είναι ελεύθεροι! Με την αγορά δύο ή περισσότερων εισιτηρίων στο Red Embers Bar και Grill στο χώρο διασκέδασης Uptown Alley, κάθε εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων παιδικών εισιτηρίων, θα λάβει μια κάρτα $ 5 και μια φράουλα που καλύπτεται με σοκολάτα.

Η προσφορά ισχύει μόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η κάρτα παιχνιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα παιχνίδια που διατίθενται στο Uptown Alley.

- - - - - -

Οι Ερμονιστές της Ανατολικής Κοιλάδας Τραγουδούν τα Αγίου Βαλεντίνου σας βοηθούν να πείτε "Σ 'αγαπώ!" Θα παραδώσει τα τραγούδια του Αγίου Βαλεντίνου στην Ανατολική κοιλάδα, από το Ahwatukee έως το Junction του Apache. Ο παραλήπτης του Αγίου Βαλεντίνου θα λάβει δύο τραγούδια αγάπης που θα πραγματοποιηθούν από ένα κουαρτέτο, ένα τριαντάφυλλο, ένα κιβώτιο σοκολάτας και μια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου. Διαφορετικές ημερομηνίες, ειδικές αιτήσεις και επιπλέον τραγούδια είναι διαπραγματεύσιμα. Παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 480-615-7464 (SING).

- - - - - -

Οι ψεκασμοί Cupcakes στο Scottsdale θα διαθέτουν το κουτί τους XOX, γεμάτο με δώδεκα νόστιμα cupcakes. Επικαλυμμένα με XOX και διακοσμήσεις καρδιάς. Το κουτί Sprinkles XOX διατίθεται από 1 έως 14 Φεβρουαρίου.

- - - - - -

Οι τοποθεσίες του Portillo στο Tempe και στο Scottsdale προσφέρουν ένα στοιχείο μενού περιορισμένης διάρκειας: Κέικ σοκολάτας σε σχήμα καρδιάς (14,99 δολάρια), ένα διασκεδαστικό γύρο διακοπών στο εικονικό επιδόρπιο της μάρκας.

Τα κέικ σοκολάτας του Portillo ψήνονται φρέσκα κάθε πρωί, χρησιμοποιώντας μια ιδιόκτητη συνταγή. Διατίθεται σε εστιατόρια από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου, ένα μέρος των εσόδων από την πώληση κέικ με σχήμα καρδιάς - έως και 25.000 δολάρια - θα δοθεί στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα American Crusade for a Cause. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τη γλυκιά θεραπεία καλώντας το 866-YUM-BEEF ή παραγγέλνοντας online.

- - - - - -

Η εβδομάδα που προηγείται της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, Υψηλή Τσάι στην Αριζόνα Biltmore, ένα Waldorf Astoria Resort στο Φοίνιξ θα είναι εορταστικό με amore. Η εκδοχή της εικονικής προσφοράς του Cupid θα περιλαμβάνει καρδιές και τσάι με θέμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συμπεριλαμβανομένης της τρούφας φουντουκιού και της μαρσιπάνης από κεράσι. Το τσάι κοστίζει τα 50 δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνει τους φόρους και τις παροχές.

- - - - - -

Το Dolphinaris Arizona στο Scottsdale, ένας πάροχος προσωπικών εμπειριών δελφινιών, προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο να γιορτάσει με ένα buy one να πάρετε μια ελεύθερη εμπειρία δελφινιών. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν την κολύμβηση των δελφινιών, την πολυτελή κολύμβηση των δελφινιών ή την εμπειρία μισής ημέρας εκπαιδευτή δελφινιών. Η εμπειρία κολύμβησης με δελφίνια επιτρέπει στους επισκέπτες να εισέλθουν στη ζεστή λιμνοθάλασσα σε βαθιά νερά για προσωπική αλληλεπίδραση με ένα από τα φιλικά δελφίνια bottlenose Dolphinaris. Οι επισκέπτες θα μάθουν για τη συμπεριφορά των δελφινιών, τη φυσιολογία και τη διατήρηση, ακόμα και να αποκτήσουν ένα φιλί δελφινιών, αγκαλιά με δελφίνια, ένα κούνημα πτερυγίων και πολλά άλλα. Για τους πιο περιπετειώδεις, το deluxe κολύμπι δελφινιών επιτρέπει στους συμμετέχοντες να εισέρχονται επίσης στο βαθύτερο νερό με μάσκα κολύμβησης για να παρατηρούν τα δελφίνια και τους πιο αθλητικούς χειρισμούς τους υποβρύχια. Η εμπειρία του εκπαιδευτή των δελφινιών παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στη φροντίδα των δελφινιών, τη σίτιση, τη νοημοσύνη και τη συμπεριφορά παράλληλα με έναν εκπαιδευτή του Dolphinaris για μισή μέρα, συμμετέχοντας επίσης σε κολύμβηση σε βαθύ νερό. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τη μέρα στο Dolphinaris Beach Club, όπου μπορούν να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα και κοκτέιλ και να χαλαρώσουν σε δύο υδρομασάζ και μια θερμαινόμενη πισίνα δίπλα στο βιότοπο των δελφινιών, το οποίο περιλαμβάνει παράθυρο προβολής στη λιμνοθάλασσα των δελφινιών. Η πρόσβαση στο Club Beach περιλαμβάνεται στην εμπειρία του Deluxe Dolphin Swim και του εκπαιδευτή των δελφινιών ή μπορεί να αγοραστεί ως αναβάθμιση στην εμπειρία κολύμβησης. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται online. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς: SWEETHEART. Η προσφορά λήγει στις 14 Φεβρουαρίου 2017 και οι κολύμβηση πρέπει να προγραμματιστούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017. Περισσότερα για τον Dolphinaris Arizona.

- - - - - -

Βρείτε περισσότερες Ρομαντικές Ιδέες: Οδηγός για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.