Οι αποφάσεις αφοσίωσής σας για το 2016

Δεν είναι ποτέ αργά για να θέσετε ψηφίσματα και στόχους για το υπόλοιπο έτος. Όταν πρόκειται για προγράμματα πιστότητας, ορίστε συγκεκριμένους στόχους τώρα, για να αποκομίσετε τις ανταμοιβές κάτω από το δρόμο.

Εδώ είναι έξι αποφάσεις αφοσίωσης που μπορείτε να κάνετε φέτος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ανταμοιβές σας.

Εγγραφείτε για πολλαπλά προγράμματα αφοσίωσης

Παρόλο που ίσως έχετε μια αγαπημένη αεροπορική εταιρεία ή μια αλυσίδα ξενοδοχείων που σας αρέσει να στοιχηματίζετε με πόντους επιβράβευσης, δεν είναι πάντα δυνατό να κάνετε κράτηση με αυτές τις αεροπορικές εταιρείες ή ξενοδοχεία κάθε φορά που ταξιδεύετε.

Εξετάστε το ενδεχόμενο διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου εμπιστοσύνης σας για να αποκομίσετε πραγματικά τα οφέλη.

Εάν παίρνετε μια πτήση ή μένετε σε ένα ξενοδοχείο που δεν είναι ένα από τα εμπορικά σήματα που προτιμάτε, σκεφτείτε να εγγραφείτε για το πρόγραμμα πιστότητας, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε και αυτά τα σημεία. Εάν πρόκειται να ξοδεύετε χρήματα με ένα ξενοδοχείο ή μια αεροπορική εταιρεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συμμετάσχετε στο πρόγραμμα πίστης τους και να κερδίσετε τα αντίστοιχα σημεία που έρχονται με την προστασία σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε αρκετούς πόντους για μια ελεύθερη νύχτα ή πτήση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε χαμηλότερα επίπεδα σημείων για να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας γεμάτο και την εμπειρία ταξιδιού πιο ομαλή. Για παράδειγμα, μερικά προγράμματα, όπως το JetBlue TrueBlue, σας δίνουν την ευελιξία να ξοδεύετε τους πόντους σας σε καθημερινά αντικείμενα, όπως συνδρομές αερίου, καφέ και περιοδικών.

Κτυπήστε τα σημεία της πίστης σας σε σχήμα

Ένα από τα πιο κοινά ψηφίσματα που κάνουμε κάθε χρόνο είναι να φτάσουμε σε σχήμα, είτε με το να τρώμε πιο υγιεινά είτε να ασκούμε συχνότερα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε μια παρόμοια προσέγγιση, χτυπώντας τα σημεία πίστεως σε σχήμα.

Οι πιθανότητες είναι ότι πιθανότατα υπογράψατε πρόγραμμα αφοσίωσης πριν από μερικά χρόνια και από τότε έχετε ξεχάσει ή ίσως έχετε αναξιοποίητα σημεία πίστης που σας ζυγίζουν. Χρησιμοποιήστε το νέο έτος ως ευκαιρία για να κάνετε πλήρη απογραφή όλων των προγραμμάτων πίστης για τα οποία έχετε εγγραφεί και των σημείων που έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα.

Χωρίς να το συνειδητοποιείτε, ίσως έχετε ήδη κερδίσει αρκετούς πόντους για να αναβαθμίσετε την επόμενη πτήση σας ή να κάνετε κράτηση για μια διαμονή χωρίς χρέωση.

Πηγαίνετε ψηφιακά

Μόλις εγγραφείτε για πρόσθετα προγράμματα πιστότητας και αποκομίσετε όλα τα σημεία που έχετε ήδη κερδίσει, μπορείτε να αποφύγετε να χάσετε τις αποδόσεις σας στο μέλλον πηγαίνοντας ψηφιακά. Ελέγξτε για προγράμματα σε απευθείας σύνδεση ή εφαρμογές στην κινητή συσκευή σας που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε εύκολα όλα τα προγράμματα πιστότητας, να παρακολουθείτε τα υπόλοιπα σας, να ανταλλάσσετε τα προγράμματα μεταξύ των διαδικτυακών εφαρμογών και ακόμη και να κάνετε αγορές με τους σκληρά κερδισμένους πόντους σας.

Δώστε σημεία αφοσίωσης σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Είναι ένα από τα ψηφίσματά σας για το 2016 για το φιλανθρωπικό έργο ή τις δωρεές σας; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από τα αγαπημένα σας προγράμματα πιστότητας. Το Southwest Rapid Rewards είναι ένα μόνο παράδειγμα ενός προγράμματος επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να δώσουν πόντους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα μέλη του Southwest Rapid Rewards μπορούν να δωρίσουν πόντους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για να καλύψουν τις ταξιδιωτικές ανάγκες του οργανισμού. Για πιο φιλανθρωπικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας, ελέγξτε τη θέση μου για τη χρήση σημείων και μιλίων για καλό.

Δωροεπιταγές

Εάν ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας γιορτάζει ένα σημαντικό συμβάν ζωής εκείνη τη χρονιά, όπως ένας γάμος ή μια επέτειος ορόσημο, σκεφτείτε τα αχρησιμοποίητα αμοιβή σας πόντους.

Μπορούν να εξαργυρώσουν τα σημεία σας μπορούν να εξαργυρωθούν για αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές ξενοδοχείων, αναβαθμίσεις και προνόμια. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα MileagePlus της United προσφέρει στα μέλη τη δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα σημεία πίστεως σε άλλο λογαριασμό είτε να αγοράσουν πόντους επιβράβευσης ως δώρο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δώσετε κάτι που ο δικαιούχος θέλει πραγματικά, ενώ βεβαιωθείτε ότι τα σκληρά κερδισμένα σημεία πίστεως δεν ξεχνάτε.

Ορίστε έναν στόχο εξοικονόμησης πίστης

Ο καθορισμός στόχων αποτελεί σημαντικό μέρος της προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ζωής σας. Γιατί να μην εξετάσουμε το ενδεχόμενο να θέσουμε φέτος έναν στόχο βαθμών πίστης; Αν σχεδιάζετε μια απόδραση στο εγγύς μέλλον, καθορίστε πόσα χρήματα θα χρειαστείτε για να εξοικονομήσετε χρήματα και πώς μπορείτε να αντισταθμίσετε το κόστος του ταξιδιού κερδίζοντας και εξαργυρώνοντας πόντους πίστης. Η απόκτηση βαθμών εμπιστοσύνης μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η χρήση της αεροπορικής σας κάρτας ή της πιστωτικής κάρτας του ξενοδοχείου, ενώ γεμίζετε στο βενζινάδικο ή ψωνίζετε για παντοπωλεία.

Μόλις κερδίσουν αυτά τα σημεία, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό πρόγραμμα επιβράβευσης προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να εξοικονομήσετε χρήματα και να εξαργυρώσετε πόντους.

Προσθέτοντας μία ή περισσότερες από αυτές τις συμβουλές στη γενική λίστα των ψηφισμάτων της Πρωτοχρονιάς, θα είστε έτοιμοι για επιτυχία αφοσίωσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και μετά.