Αεροδρόμια που εξυπηρετούν το Long Island

Εάν σχεδιάζετε διακοπές στο Long Island, το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε είναι εκεί και, ευτυχώς, υπάρχουν επτά αεροδρόμια για να επιλέξετε από την κράτηση πτήσεων στο γειτονικό νησί της Νέας Υόρκης.

Όχι μόνο υπάρχουν αρκετά αεροδρόμια με βάση το Long Island, αλλά υπάρχουν επίσης αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ σε απόσταση οδήγησης. Ανάλογα με την ημέρα που επιλέγετε να ταξιδέψετε, η τιμή των πτήσεων μπορεί να διαφέρει ανά τοποθεσία, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις πτήσεις που φτάνουν σε κάθε μία από αυτές πριν κλείσετε το ταξίδι σας.

Ορισμένα από αυτά τα αεροδρόμια προσφέρουν επίσης μερικούς διαφορετικούς τρόπους να πετάξουν, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών εκδρομών ελικοπτέρων του νησιού, οπότε αν ψάχνετε για λίγο περισσότερη περιπέτεια για το ταξίδι σας, δείτε μερικές από αυτές τις αποκλειστικές προσφορές επισκεπτόμενοι τις ιστοσελίδες των αεροδρομίων. Το Long Island φιλοξενεί επίσης αρκετά μικρότερα ιδιωτικά αεροδρόμια, τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε μέσω αυτής της λίστας.