Φτερά πάνω από την Ουάσιγκτον - Πετώντας ψηλά πάνω από το Σιάτλ και το κράτος

Τον Αύγουστο του 2016, το Waterfront του Σιάτλ πήρε ένα νέο αξιοθέατο - Wings πάνω από την Ουάσινγκτον - και αυτή η βόλτα είναι χέρια κάτω ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε στην προκυμαία. Βρίσκεται στην προβλήτα 57 στην προσγείωση του ανθρακωρύχου, ακριβώς δίπλα στο Σιάτλ Great Wheel. Είναι επίσης κοντά στο Argosy Cruises , το Ye Olde Curiosity Shop και το Pike Place Market, ακριβώς στην καρδιά της πιο τουριστικής περιοχής του Σηάτλ, αλλά μην κάνετε κανένα λάθος - αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Σιάτλ όσο.

Ενώ τα φτερά πάνω από την Ουάσινγκτον ονομάζεται "βόλτα", οι άνθρωποι που απενεργοποιούνται από την ιδέα των rollercoasters ή spinning μπορεί απλά να απολαύσουν αυτή την εμπειρία. Για τους κατοίκους, θα φροντίσει να θυμάστε ότι ζείτε σε καταπληκτική κατάσταση. Για τους επισκέπτες, χρησιμεύει ως πιθανώς η πιο εμπνευσμένη εισαγωγή σε ό, τι είναι η Ουάσινγκτον.

Τι συμβαίνει όμως στην πορεία; Καθώς πλησιάζετε, εκτός αν γνωρίζετε ήδη, δεν θα μάθετε. Περιμένετε στη γραμμή μπροστά από μια πόρτα που είναι διακοσμημένη στο διάκοσμο της Βορειοδυτικής, αλλά δεν υπάρχουν πολλές εξωτερικές ενδείξεις για το τι είναι μέσα. Όταν έζησα για πρώτη φορά, δεν είχα ιδέα τι να περιμένω και αυτό έκανε την εμπειρία ακόμα πιο διασκεδαστική. Αλλά αν θέλετε να μάθετε τι έρχεται, διαβάστε σχετικά με το χαμηλό επίπεδο των γεγονότων που συμβαίνουν στα Wings πάνω από την Ουάσινγκτον.