Λαχανικά και βότανα να μεγαλώνουν στον κήπο του Σιάτλ

Η κηπουρική είναι δημοφιλής στο Seattle, Tacoma και σε άλλες πόλεις Puget Sound - ακόμη και αν ο καιρός δεν είναι πάντα ηλιόλουστος και τέλειος! Είτε έχετε έναν προαστιακό κήπο, ένα μικροσκοπικό υπερυψωμένο οικόπεδο ή ένα P-Patch σε έναν κοινοτικό κήπο, θέλετε να μεγαλώσετε τα καλύτερα λαχανικά και βότανα που μπορείτε. Πάρτε ένα ξεκίνημα σε αυτό, επιλέγοντας καλλιέργειες που αναπτύσσονται καλά σε αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να έχετε μεγάλη τύχη ανεξάρτητα από το πόσο λίγη ή πόση ικανότητα ή χρόνο έχετε.

Υπάρχουν μερικά φυτά που είναι πολύ επιτυχημένα εδώ. Αυτό περιλαμβάνει φράουλες, βατόμουρα, μέντα και πολλά φυλλώδη βότανα. Αναπτύσσονται υπέροχα στο κλίμα μας με λίγη προσπάθεια. Αλλά προσέξτε, γιατί θα εξαπλωθούν πολύ και θα μεγαλώσουν, αν δεν τους ελέγξετε.

Η κηπουρική είναι πάντα πιο διασκεδαστική όταν ταιριάζει στο προσωπικό σας χρονικό και ενεργειακό επίπεδο. Επομένως, εστιάστε σε αυτό που είναι γρήγορο και εύκολο και θα απολαύσετε περισσότερη απόλαυση από αυτό το νόστιμο χόμπι. Μερικές συμβουλές και κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Εδώ είναι μερικά δημοφιλή λαχανικά που μεγαλώνουν καλά στο Western Washingt .