Δείπνο Δείπνο Αραβικών Νυχτών στο Κίσιμι

Ένα ιππικό θέατρο για τους λάτρεις του αλόγου

Αυτή η παράσταση είναι πλέον κλειστή, αλλά μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε τα άλογα στους Άραβες της Al-Marah, που βρίσκονται στο Clermont. Οι Άραβες του Al-Marah είναι το κυριότερο αραβικό αγρόκτημα ιπποδρομιών της χώρας. Το αγρόκτημα προσφέρει μια ποικιλία πρακτικών δραστηριοτήτων τόσο σε αρχάριους όσο και σε ιππικούς εμπειρογνώμονες.

Από το Φεβρουάριο του 1988, το The Arabian Nights Dinner Theatre στο Kissimmee ήταν εκπληκτικοί φιλοξενούμενοι της Κεντρικής Φλόριντα με το μοναδικό μείγμα παγκοσμίου φήμης αλόγων, εξειδικευμένων αναβατών, ειδικών εφέ και όμορφων κοστουμιών, όλα τα οποία είναι τυλιγμένα σε μια ευχάριστη θεατρική παράσταση οικογένειας.

Με καθίσματα μέχρι 1200, είναι γνωστό ως το μεγαλύτερο εσωτερικό ιππικό Arena στον κόσμο. Οι αραβικές νύχτες υποδεικνύουν τόσο τους Κεντρικούς Φλοριάντες όσο και τους τουρίστες από όλο τον κόσμο μέσα σε 140.000 τετραγωνικά πόδια. Ψηφίστηκε ο τετραπλός νικητής του # 1 Dinner Attraction του Ορλάντο, οι Arabian Nights φιλοξένησαν εκατομμύρια επισκέπτες από τότε που ξεκίνησε το 1988.

Παρουσιάζοντας τα ταλέντα των 40 ερμηνευτών και 65 βραβευθέντων άλογα με τολμηρές ακροβατικές επιδείξεις και αξιοσημείωτη ιπποδρομία μέσα σε μια μαγευτική, ρομαντική ιστορία. Ο αριθμός των αλλαγών στο κοστούμι ξεπερνάει ακόμη και την πιο σύνθετη επίδειξη του Broadway.

Ο μαύρος επιβήτορας του Walter Farley είναι το κύριο αστέρι σε αυτό το cast από 65 άλογα. Δεκατέσσερις φυλές από όλο τον κόσμο αποτελούνται από:

Πριν από την επίδειξη, καθώς οι επισκέπτες φτάνουν στο The Arabian Nights Dinner Theatre, προσκαλούνται στη μεγάλη αίθουσα για να απολαύσουν την ψυχαγωγία πριν από την επίδειξη.

Εκεί μπορούν να συναντήσουν μερικά από τα αστέρια της εκπομπής ή να ακούσουν τη ζωντανή μουσική.

Καθώς εισέρχεστε στη μεγάλη αίθουσα, οι οικογενειακές φωτογραφίες λαμβάνονται με το θεματικό υπόβαθρο. Κοντά στο τέλος της επίδειξης, οι φωτογραφίες σουβενίρ και οι αλυσίδες φωτογραφιών κλειδώνονται στο τραπέζι σας, όπου μπορείτε να επιλέξετε να τις αγοράσετε. Το κατάστημα με είδη δώρων διαθέτει μεγάλη ποικιλία αριθμών αλόγων, καρτών, κοσμημάτων και πολλών αναμνηστικών.

Επόμενη σελίδα> Η εμφάνιση

Εξήντα όμορφα άλογα και 40 ταλαντούχοι καλλιτέχνες συνθέτουν ολόκληρο το cast για αυτή την παραγωγή 1 ώρας και 30 λεπτών.

Δεν υπάρχει ποτέ μια θαμπή στιγμή καθώς είκοσι δύο θεματικές ενέργειες συνεχώς συνδυάζονται για να σχηματίσουν τη γραμμή ιστοριών των γενεθλίων της όμορφης πριγκίπισσας Scheherezade (από τις λογοτεχνικές αραβικές νύχτες) και την προσπάθειά της να βρει τον πρίγκιπα των ονείρων της.

Μια βιτρίνα από ταλαντούχους αναβάτες και όμορφα άλογα από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στις περιπέτειες.

Κάθε εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να αποδείξει τη μεγάλη ικανότητα των εκτελεστών και την τεράστια εκπαίδευση και ικανότητα των βραβευμένων αλόγων. Διαφορετικές πράξεις περιλαμβάνουν:

Τα μεμονωμένα επιτραπέζια δείπνα με τρία πιάτα περιλαμβάνουν σαλάτα, ρολά και βούτυρο, την επιλογή της μπριζόλας από τη Νέα Υόρκη, στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, πιστοποιημένη μπριζόλα μπριζόλα μαύρου Angus με σάλτσα, προσφορές ζυμαρικών primevera ή κοτόπουλου και ειδικό επιδόρπιο. Τα απεριόριστα ποτά περιλαμβάνουν προϊόντα Budweiser, κρασί ρουζ στην Καλιφόρνια, προϊόντα Pepsi, καφέ και τσάι. Υπάρχει επίσης μια ρεσεψιόν για κοκτέιλ.

Περισσότερο...

Η παραγωγή 1 ώρας των 30 λεπτών εμφανίζεται κάθε βράδυ και τα εισιτήρια μπορούν συνήθως να αγοραστούν την ημέρα της επίδειξης.

Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες σε στρατιωτικό προσωπικό και βετεράνους, AAA, AARP, φοιτητές και ηλικιωμένους με κατάλληλη αναγνώριση.

Ελέγξτε www.Arabian-Nights.com για επιπλέον εκπτώσεις.

Για όσους επιθυμούν λίγο περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει μια καθοδηγούμενη πίσω από τις σκηνές όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα άλογα και τους εκπαιδευτές.

Ένα κλειστό skybox είναι διαθέσιμο για άτομα και ομαδικές λειτουργίες. Το skybox, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 80 άτομα, μπορεί να διατεθεί για μεγαλύτερες ομάδες, όπως γαμήλιες δεξιώσεις και εταιρικά πάρτι.

Επόμενη σελίδα> Αραβική νύχτα

Ξεκινώντας από τα μέσα Νοεμβρίου και περνώντας από την 1η Ιανουαρίου, το The Arabian Nights Dinner Theatre στο Kissimmee προσθέτει μια νέα ιστορία με ένα εορταστικό χειμερινό θέμα.

Η πολύχρωμη αραβική νύχτα Holiday Show βρίσκει Princess Scheherazade που έχουν ανάγκη από την απόσπαση της προσοχής, ενώ ο σύζυγός της, ο πρίγκηπας Khalid είναι από ψάχνει την υδρόγειο για το τέλειο δώρο διακοπών για τη νέα σύζυγό του. Ο πάντα πιστός δαιμόνιος Hocus Pocus προσκαλεί έναν νέο φίλο, τον Άγιο Βασίλη να έρθει να αποσπάσει την Scheherazade από το να χάσει το σύζυγό του με δώρα και καλή χαρά.

Ο Hocus Pocus κάνει ακόμη περισσότερο για να ελαφρύνει τη διάθεση της Πριγκίπισσας, φέρνοντας κάθε ένα από τα δώρα του Σάντα στη ζωή στο μαγικό Παλάτι των Άγιων. Σε αυτό το εκθαμβωτικό show, τα 60 άλογα Arabian Nights και 40 ταλαντούχοι καλλιτέχνες συνοδεύονται από θεαματικά είδη πυροτεχνίας, χιόνι, ειδικά σύνολα. συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων απίστευτων 25 ποδιών χριστουγεννιάτικων δέντρων και εντυπωσιακών κοστουμιών.

Ο Santa και ο Hocus έβαλαν μια μεγάλη συναυλία για την πριγκίπισσα, φέρνοντας στη ζωή μια ποικιλία δώρων, συμπεριλαμβανομένων των Στρατιωτών Παιχνιδιών, του Mystic Unicorn και μιας Χιονοστιβάδας Χειμώνας των Θαυμάτων! Οι Τάφοι του Άγιου Βασίλη, τα ξωτικά ιππασίας, οι μελόψωμοι άνδρες και οι νεράιδες Sugarplum Fairies είναι μόνο μερικοί από τους καταπληκτικούς καλεσμένους που σταματούν για να φέρουν την πριγκίπισσα κάποια χαρά για διακοπές!

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στην Πριγκίπισσα Scheherazade, τον Prince Khalid και τον Hocus Pocus την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για αυτό το πολύχρωμο Holiday Show και παραμονή για να χτυπήσει το νέο έτος ως μέρος ενός ειδικού πακέτου Πρωτοχρονιάς.

Επόμενη σελίδα> Αναθεώρηση από τον Tony Conboy III

Πάνω από 40 καλλιτέχνες, 65 άλογα, εκθαμβωτικά κοστούμια, μαγικά, πυροτεχνήματα και μια συναρπαστική ιστορία καθιστούν μια βραδιά για την οικογένεια να θυμάται στο θέατρο δείπνου Arabian Nights του Ορλάντο.

Τοποθετημένο μέσα σε ένα μαυριτανικό θεματικό πάρκο 140.000 τετραγωνικών ποδιών, η εμπειρία των Arabian Nights ξεκινά με ένα γεύμα τριών πιάτων που περιλαμβάνει μια σαλάτα, ρολά και δωρεάν αναπλήρωση αναψυκτικών, μπύρας και κρασιού. Υπάρχει επίσης πλήρες μπαρ μετρητών.

Το σύνολο σχεδόν δύο ωρών εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μεγαλύτερου κλιματοελεγχόμενου ιππικού αρένα στον κόσμο, το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα για έως και 1.200 άτομα. Για τους μεγάλους παίκτες, υπάρχει ακόμη και ένα γυάλινο κλειστό VIP skybox, όπως σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου NFL, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 80 άτομα. Η κύρια πορεία του δείπνου περιλαμβάνει την επιλογή του prime rib, κοτόπουλου, λαζάνια λαχανικών ή ψιλοκομμένη μπριζόλα.

Η εκπομπή επικεντρώνεται σε πράξεις αλόγων, σχεδόν 20 από αυτές, συμπεριλαμβανομένων αγωνισμάτων αρραβώνων, χορευτικών αράβων, γυμναστικής, κυριαρχίας, ιππασίας και άλλων εκδηλώσεων που εγγυώνται την εμπλοκή του πλήθους. Ένα στρώμα δύο ποδιών "fibar", ένα τεχνητό τεμάχιο πεύκου, παρέχει τη βέλτιστη επιφάνεια για τα άλογα στην αρένα. Το Fibar επίσης δεν δημιουργεί σκόνη, η οποία βοηθάει στη δημιουργία σκόνης και οσμών.

Σε όλη την παράσταση υπάρχει μουσική, καπνός, ομίχλη και τέλος η μαγεία του μαύρου επιβήτορα.

Η εκπομπή παρέχει στο κοινό λίγο από όλα.

Υπάρχει ένα στοιχείο της Άγριας Δύσης. ένα αφιέρωμα στη Νέα Υόρκη. ένα αφιέρωμα Native American? ποτέ δεν βαρεθείτε - όλα χορογραφούνται στη μουσική.

Επόμενη σελίδα> Θέατρο Δείπνο Αραβικών Νυχτών

Περισσότερα> Άλλες κριτικές του Tony Conboy III