Αναθεώρηση της Embassy Suites από το Hilton Savannah

Αν ψάχνετε για μια απόδραση στην πόλη που ξεπερνά τη νότια γοητεία, είναι δύσκολο να νικήσετε την πτώση νεκρών-πανέμορφη Σαβάννα, η οποία ήταν διατεταγμένη σε ένα πλέγμα το 1700 από τον ιδρυτή της Γεωργίας, James Oglethorpe, και συνεχίζει να wow τους επισκέπτες με ένα vibe που είναι συγχρόνως μεγαλοπρεπή και οικεία.

Η Σαβάνα είναι μια μικρή πόλη περίπου 143.000 κατοίκων και αισθάνεται πολύ περισσότερο σαν μια πόλη ισχίων παρά μια αστική ζούγκλα. Η αρχιτεκτονική της αρχαιότητας και η ζωντανή σκηνή τροφίμων βοήθησαν τη γεωργιανή πόλη να κερδίσει ένα σημείο στη λίστα με τις καλύτερες πόλεις του κόσμου.

Είναι επίσης μια δημιουργική πόλη, χάρη σε μια ακμάζουσα καλλιτεχνική κουλτούρα και την παρουσία του Κολλεγίου Τέχνης και Σχεδιασμού της Savannah.

Για τους επισκέπτες, το χτύπημα του τζάκποτ σημαίνει προσγείωση ενός ξενοδοχείου στην όμορφη ιστορική περιοχή της πόλης , τη μεγαλύτερη αστική Εθνική Ιστορική Περιοχή Ορόσημο της χώρας. Μέσα στην περιοχή των 2,5 τετραγωνικών μιλίων υπάρχουν δρόμοι γεμάτοι με αρχαίες ζωντανές βελανιδιές που στάζουν με ισπανικά βρύα, εκατοντάδες ιστορικά κτίρια και σπίτια προτέρνων και 20 ήσυχα τετράγωνα που επιβιώνουν από το όνειρο του Oglethorpe για την πόλη Hostess. Η αληθινή ψυχή της Σαβάνας είναι αυτό το δίκτυο των μικρών πάρκων που διαθέτουν αγάλματα ή σιντριβάνια και πεζοδρόμια και πάγκους σκιασμένα με τέντες ζωντανών βελανιδιών, δέντρων και ανθισμένων μαγνησιών.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι κάτι παραπάνω από ένα Πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Σας προτείνονται μεγάλος αριθμός ανέσεων, όπως Εστιατόριο, Bar, Ανοιχτή ρεσεψιόν 24 / 24ωρο, Γήπεδο τένις, Εφημερίδες, Δωμάτια με αντικαπνιστική πολιτική, Πλυντήριο, Σχεδιασμός Μουσείο Τέχνης.

(Η τοποθεσία είναι επίσης ιδανική για οικογένειες που επισκέπτονται φοιτητές SCAD, με αρκετά κοιτώνες μόλις λίγα τετράγωνα μακριά.)

Τα καταστήματα και τα καταστήματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από αυτό το ξενοδοχείο και θα θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε τα θαλάσσια καφέ του River Street, τα μοντέρνα καταστήματα Broughton Street και τις πολύχρωμες γκαλερί της Bull Street.

Η Savannah είναι εύκολο να εξερευνήσετε με τα πόδια και υπάρχει επίσης δωρεάν υπηρεσία καροτσιού που σας μεταφέρει ανάμεσα σε διάφορα αξιοθέατα στην ιστορική περιοχή.

Στο Embassy Suites Savannah, οι οικογένειες έχουν αρκετό χώρο για να απλώνονται σε μεγάλες σουίτες που διαθέτουν πολλά δωμάτια, σύγχρονα έπιπλα, μεγάλες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και μοντέρνα μπάνια. Η σουίτα ενός υπνοδωματίου αισθάνθηκε σαν ένα μικρό διαμέρισμα με μια πόρτα κλειστή ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και το καθιστικό, που είχε ένα άνετο καναπέ, τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και χώρο με βρεγμένο μπαρ με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και καφετιέρα. Είναι ένα ιδανικό σκηνικό για οικογένειες με ένα μικρό παιδί που έχει προγραμματισμένο υπνάκο ή που μπορεί να έχει πρωινό πριν από το κρεβάτι και είναι επίσης ιδανικό για οικογένειες με μεγάλα παιδιά και εφήβους που μπορεί να θέλουν να συντρίψουν τον καναπέ και να έχουν δικό του χώρο.

Η τιμή του δωματίου περιλαμβάνει πλήρες πρωινό σε παραγγελία και βραδινή δεξίωση για δωρεάν σνακ και ποτά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τις οικογένειες να μειώσουν τους λογαριασμούς τους για φαγητό. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε ελαφριά σνακ στο 39 Rue to Go Market, ένα deli στο χώρο του ξενοδοχείου ή να απολαύσετε ένα καθάρισμα στο 39 Rue de Jean, μπρασερί στο γαλλικό στιλ. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα, ενώ οι επισκέπτες λαμβάνουν δωρεάν wi-fi. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, κατόπιν αιτήματος παρέχονται κούνιες και ψηλές καρέκλες.

Τα καλύτερα δωμάτια: Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία από κομψές σουίτες δύο δωματίων, το καθένα με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο (king ή δύο queen size κρεβάτια) και ένα ευρύχωρο καθιστικό με καναπέ pullout, γραφείο και υγρό μπαρ με φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο. Για μεγαλύτερες οικογένειες, οι σουίτες τριών δωματίων διαθέτουν επιπλέον υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Καλύτερη εποχή: Η πόλη είναι όμορφη όλο το χρόνο αλλά το καλοκαίρι μπορεί να είναι θερμότερο από ό, τι πολλοί επισκέπτες μπορούν να χειριστούν, με θερμοκρασίες στη δεκαετία του '90 που συνοδεύονται από υψηλή υγρασία. Αν μισείτε αυτό το είδος θερμότητας, στοχεύστε για αργά το φθινόπωρο μέχρι τα μέσα της άνοιξης για πιο μέτριες θερμοκρασίες.

Επισκέφτηκε: Σεπτέμβριος 2016

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.