Οι περισσότεροι ρομαντικοί περίπατοι στο Παρίσι

Τα καλύτερα μέρη για μεγάλες βόλτες ως ζευγάρι

Εάν σχεδιάζετε μια απόδραση στη γαλλική πρωτεύουσα με κάποιον ειδικό, η εύρεση των καλύτερων θέσεων για ρομαντικές βόλτες στο Παρίσι είναι πιθανό να είναι υψηλή στη λίστα των υποχρεώσεών σας. Το Παρίσι είναι μια πόλη που φυσικά αποπνέει ρομαντισμό, οπότε σίγουρα συνιστάται η περιπλάνηση χωρίς νόημα (ή σκόπιμα, για το θέμα αυτό). Φυσικά, όμως, ορισμένα μέρη έχουν περισσότερες δυνατότητες να θέσουν τη διάθεση από άλλα. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη στην πόλη για να κλέψει μακριά με το beau ή belle σας.

Περιοχή Louvres / Tuileries: Για την αρχαιότητα του παλιού κόσμου

Όταν ψάχνετε για το κλασικό Παρίσι, αυτή η περιοχή δεν μπορεί να χτυπηθεί. Κάντε Meander με τους Cheri / e γύρω από τις πολυτελείς γκαλερί και τις πλατείες γύρω από το Λούβρο και τον κήπο Tuileries για ένα κλασικό ρομαντικό περίπατο. Σας προτείνω επίσης να πετάξετε στα υπέροχα παλιά καλυμμένα μονοπάτια, καταστήματα και κήπους στο Palais Royal και να εξερευνήσετε τη γειτονική "arcade" της Galerie Vivienne που σας μεταφέρει σε ένα Παρίσι μιας εντελώς διαφορετικής εποχής. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η περιοχή που είναι γνωστή ως Grands Boulevards προσφέρει μια παλιά γοητεία και γοητεία που πολλά ζευγάρια θα αγαπήσουν να κολυμπήσουν μαζί.

Το Marais: Για γοητεία της Αναγέννησης και μοντέρνα, κομψή έκκληση

Δοκιμάστε να περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της παλιάς συνοικίας Marais , ειδικά στην πλατεία Place des Vosges ή στην οδό Rue de Turenne, για μια ξεχωριστή ρομαντική βόλτα. Πάρτε λίγες ώρες για να εξερευνήσετε πραγματικά αυτή την περιοχή, με τα ήσυχα πλακόστρωτα τετράγωνα, τα λαμπερά παλιά ξενοδοχεία και τα ερείπια του μεσαιωνικού Παρισιού (βλ. Ειδικά το Hotel de Sens).

Είναι όλα αλλά εγγυημένα να εμπνεύσει τις φαντασιώσεις σας - και τις καρδιές. Αυτή η περιοχή είναι επίσης ένα φανταστικό μέρος για ψώνια, εάν εσείς και οι σημαντικοί σας άλλοι απολαμβάνετε τις μπουτίκ περιήγησης μαζί.

Οι τράπεζες του ποταμού Σηκουάνα: για ρομαντικές στιγμές εμπνευσμένες από την ταινία

Οι όχθες του ποταμού Σηκουάνας συνδέονται τόσο με το ρομαντισμό ότι θα είχαμε σκληρό χρόνο να αναφερθούμε σε όλες τις ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ακόμη και έργα λογοτεχνίας που απεικονίζουν τους εραστές που αγκαλιάζουν στις όχθες του.

Αλλά πού είναι τα καλύτερα σημεία για να περάσετε χρόνο μαζί, ποτάμι;

Δοκιμάστε να κατεβείτε στο Metro St Michel και να κάνετε βόλτα στην αριστερή όχθη , ή στο Ile St Louis κοντά στον καθεδρικό ναό της Notre Dame . Εάν είναι ζεστό, σταματήστε για ένα πικνίκ. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα με πλοίο στο Παρίσι και στη συνέχεια να κάνετε μια βόλτα στην περιοχή Notre Dame , το Pont d'Alma ή σε άλλα σημεία του Σηκουάνα, ανάλογα με το σημείο αναχώρησης από την εκδρομή σας. Φυσικά, η συνεδρίαση στο Σηκουάνα το σούρουπο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στην πρωτεύουσα.

Μονμάρτρη: Για πανέμορφες πανοραμικές απόψεις και παλιές εντυπώσεις στο Παρίσι

Η εξερεύνηση των γοητευτικών γωνιών της Μονμάρτρης θα εμπνεύσει το τέχνασμα που θα εγκρίνει οποιοσδήποτε ποιητής του 19ου αιώνα. Υπάρχουν υπέροχη πανοραμική θέα από τη Sacré Coeur και η εξερεύνηση των πλακόστρωτων δρόμων της γειτονιάς θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε άλλη εποχή.

Το Λατινικό Τρίμηνο: Για Βιβλιοπωλεία και Λογοτεχνικά Μπουφάλια

Η Λατινική συνοικία , με τα κρυμμένα περάσματα, παλιά βιβλιοπωλεία, παλιές καφετέριες και κομψούς κήπους, είναι πάντα ένας ρομαντικός τόπος για να φτάσετε στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, προτείνω να περάσετε γύρω από την περιοχή St Michel κοντά στην παλιά Σορβόνη, περπατώντας μέσα από τους κομψούς κήπους του Λουξεμβούργου και, στη συνέχεια, ίσως να πάρετε μαζί μας την περιήγησή μας σε παλιές περιηγήσεις παλιών λογοτεχνικών περιοχών στο Παρίσι.

Αποσυνδεθείτε από το κτυπημένο μονοπάτι: Εξερευνήστε αυτές τις περιοχές που επιθυμούν οι ντόπιοι

Μερικές φορές απλώς θέλετε να ξεφύγετε από τις ορδές των συναδέλφων τουριστών και σε πιο ήσυχες περιοχές. Δοκιμάστε μια βόλτα κατά μήκος του Canal St Martin στο ανατολικό Παρίσι. Αυτή είναι μια καλή ρομαντική βόλτα για ζευγάρια που έχουν ήδη πάει στο Παρίσι και θέλουν να δουν μια πιο άγρια ​​πλευρά της πόλης. Ακόμα πιο ήσυχο και πιο ήσυχο είναι η συνοικία Butte aux Cailles στο νότιο άκρο της πόλης.

Εάν είναι ωραίο , σκεφτείτε το πάρκο Buttes-Chaumont , ένα παράδειγμα του ρομαντικού εξωραϊσμού του 19ου αιώνα, γεμάτο από κυματισμούς, τεχνητά σπήλαια και καταρράκτες και δεκάδες ποικιλίες δέντρων και φυτών.

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναπνοή από το αστικό λεωφορείο , απολαμβάνοντας μια βόλτα στο Viaduc des Arts , μια παρακείμενη οδογέφυρα και σιδηρόδρομο που έχει μετατραπεί σε έναν περίπατο μπουτίκ χειροτεχνίας και έναν καταπράσινο διάδρομο πάνω από το έδαφος με δεκάδες ποικιλίες φυτών, δέντρων και τα λουλούδια ( Planet Promenade ).

Για περισσότερες ιδέες σε μέρη για να περιπλανηθείτε στην τυπική τουριστική διαδρομή, δείτε τον οδηγό μας για 5 χωριά του Παρισιού που πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ .

Γιατί να μην πάρετε μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι ημέρας;

Κνησμός για να ξεφύγουμε από τα πλήθη και να πάρουμε λίγο φρέσκο ​​αέρα; Αν ναι, κάποια ήσυχη στιγμή μαζί με το τρυπάνι της πόλης είναι σίγουρα εντάξει. Είτε επιλέξετε να περάσετε μια μέρα στους υπέροχους κήπους του Monet στο Giverny , εξερευνώντας το παλάτι και τους κήπους των Βερσαλλιών ή το λιγότερο γνωστό Chateau Vaux-le-Vimcompte, υπάρχουν πολλές ημερήσιες εκδρομές με εύκολη πρόσβαση στο Παρίσι.