Εξερευνώντας τη συνοικία Butte aux Cailles στο Παρίσι

Throwback Village Charm και κομψή ατμόσφαιρα Art Deco

Μία από τις λιγότερο γνωστές γειτονιές του Παρισιού που αγαπούν οι ντόπιοι αλλά που αγνοούνται από τους τουρίστες, η συνοικία Butte aux Cailles είναι μια όαση που μοιάζει με χωριό στο άλλοτε υπερσύγχρονο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια που φιλοξενούν τα περίεργα εστιατόρια, καφετέριες και μπουτίκ, αλλά που στερούνται παγκόσμιας αλυσίδας καταστημάτων, την αρχιτεκτονική κληρονομιά Art Deco και την ατμόσφαιρα του Παρισιού, το The Butte aux Cailles είναι σίγουρα ένα μέρος για να έρθετε αν ψάχνετε για κάτι σχετικά άχαρο.

Διαβάστε τις σχετικές: 5 Παρισιά "χωριά" πιθανότατα δεν ξέρετε για ακόμα

Αυτή η περιοχή της ιστορικά εργατικής τάξης, χωρίς να αποτελεί έκπληξη, έγινε το αγαπημένο σημείο για καλλιτέχνες και πλούσιους hipsters τα τελευταία χρόνια, εμφανής στην άφθονη καλλιτεχνική οδό της περιοχής, σοφίτες με φυλλώδεις στέγες και καταστήματα γκουρμέ.

Προσανατολισμός και μεταφορά:

Η συνοικία Butte aux Cailles είναι μια λοφώδης περιοχή στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού, που βρίσκεται ανάμεσα στη μεγαλύτερη περιοχή της Chinatown της πόλης στο Metro Tolbiac και την πλατεία Place d'Italie. Φέρτε έναν καλό χάρτη του Παρισιού για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να προσανατολιστείτε.

Κύριοι δρόμοι γύρω από το Butte aux Cailles: Rue des Cinq Diamants, Rue de la Butte aux Cailles, Θέση Paul Verlaine, Rue Daviel.

Να φτάσετε στο μετρό Corvisart (γραμμή 6) και να περπατήσετε μέχρι το Rue des Cinq Diamants μέχρι να χτυπήσετε την καρδιά της γειτονιάς στην οδό Rue de la Butte aux Cailles. Από εδώ, η εξερεύνηση των πολλών γωνιών της γειτονιάς είναι εύκολη.

Μια μικρή ιστορία γειτονιάς:

Σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή:

Η Περιοχή σε Εικόνες:

Ρίξτε μια ματιά στη γοητεία του παλιού χωριού της περιοχής σε αυτή την γκαλερί της συνοικίας Butte aux Cailles .

Μέρη για φαγητό, σαλόνι και κατάστημα στο Butte aux Cailles:

Η Rue de la Butte aux Cailles και η Rue des Cinq Diamants είναι το κέντρο της τραπεζαρίας, των αγορών και της νυχτερινής διασκέδασης στη γειτονιά.

Ιδιαίτερα συνιστώμενα σημεία περιλαμβάνουν:

Εστιατόρια

Chez Gladines: Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Παρισιού , το Chez Gladines σερβίρει πλούσια βασκική έκθεση σε πολύ λογικές τιμές. Η ευχάριστη, χαρούμενη ατμόσφαιρα είναι και ένα πραγματικό όφελος.
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Chez Gladines εδώ

Le temps des Cerises: Ακριβώς απέναντι από το Chez Gladines, αυτό το φιλόξενο εστιατόριο με αόριστα ισπανικό θέμα σερβίρει νόστιμα, εύλογα αγαπημένα με φαγητά, όπως ατμίδες. Το κρασί είναι πολύ αξιοπρεπές και δεν είναι πολύ ακριβό.

Τσάι και γλυκά:

L'Oisive Thé : Ένα οικείο μικρό μαργαριτάρι στο 1, rue Jean-Marie-Jego που παίζει στη γαλλική λέξη για την τεμπελιά και την τσάι (thé). Ένα ιδανικό μέρος για ένα ήρεμο απόγευμα ανάγνωση ή κουβέντα.

Les Abeilles: Οι λάτρεις του μελιού θα αγαπήσουν αυτή τη μπουτίκ στο 21 rue de la Butte aux Cailles, το οποίο προσφέρει περίπου 50 ποικιλίες μέλι και αμέτρητα καλούδια με μέλι.

Αναμνηστικά και δώρα:

Paris Mythique: Αυτό το κατάστημα πωλεί τη συνήθη γκάμα αναμνηστικών προϊόντων του Παρισιού, αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον εδώ είναι ότι μπορείτε να βρείτε πιο σπάνια δώρα και αναμνηστικά που σχετίζονται ειδικά με το Butte aux Cailles, συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγών έργων καλλιτεχνών του δρόμου, όπως η Μις Τικ.

Μετά από το σκοτάδι:

Η νυχτερινή ζωή στην περιοχή αυτή είναι λίγο στην ήσυχη πλευρά, αλλά είναι επίσης ευχάριστη και αυθεντική. Μερικές διευθύνσεις που συνιστούμε περιλαμβάνουν: