Βορειοανατολικά Οχάιο Φώτα διακοπές φως

Από το κέντρο της δημόσιας πλατείας του Κλίβελαντ μέχρι το πάρκο Nela και την πλατεία Shaker , το βορειοανατολικό Οχάιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εορταστικών εκδηλώσεων φωτισμού κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και ανάλογα με το σημείο που θέλετε να πάτε στο Βορειοανατολικό Οχάιο αυτή τη φορά του χρόνου, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε από αυτές τις εποχιακές απολαύσεις.

Συνήθως ξεκινώντας από τις διακοπές των Ευχαριστιών και συνεχίζοντας την Πρωτοχρονιά (ή αργότερα), αυτές οι ειδικές εκδηλώσεις διακοπών αναβοσβήνουν στο βορειοανατολικό Οχάιο και παρέχουν στους επισκέπτες ευκαιρίες να συναντήσουν το Σάντα, παγοδρομίες ή αγώνες χιονοστιβάδας ή να εξερευνήσουν ένα χειμωνιάτικο τοπίο γεμάτο φώτα και οθόνες τέχνης .

Είτε βρίσκεστε στο Κλίβελαντ, το Άκρον ή σε οποιαδήποτε από τις γύρω πόλεις, υπάρχει σίγουρα κάτι που μπορείτε να δείτε για να φτάσετε εσείς και η οικογένειά σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ελέγξτε τις παρακάτω ενότητες και σχεδιάστε τις χειμερινές διακοπές σας στο Βορειοανατολικό Οχάιο, συμπληρώνοντας μερικά από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα της περιοχής.

Κλίβελαντ φώτα περιοχής

Ίσως μερικά από τα μεγαλύτερα οφέλη της περιοχής του Κλήβελαντ για χαρά διακοπές είναι η οθόνη φωτισμού, Winterfest, και δημόσιο παγοδρόμιο στη δημόσια πλατεία του Cleveland. Ξεκινώντας από τις 24 Νοεμβρίου με το επίσημο ανοιχτήρι της πατινάζ στο παγοδρόμιο του Cleveland, η δημόσια πλατεία προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα επιλογών χειμερινής διασκέδασης, ψώνια και επιλογές για φαγητό.

Το Winterfest, που πραγματοποιείται στις 25 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν βόλτες με καροτσάκι, τελετή φωτισμού δέντρων και ακόμη και μια επίδειξη πυροτεχνημάτων για να ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη σεζόν και οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα είδη των pop-up λιανοπωλητών μέχρι το εποχικό Παζάρι του Κλίβελαντ, το οποίο διαθέτει χειροτεχνίες, δραστηριότητες, ντόνατς Jack Frost και Cheese Great Lakes στο Kids Village.

Στη λίμνη Farmpark στο Κλίβελαντ, μπορείτε να δείτε τα ετήσια φώτα της χώρας, από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου, όπου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με άλογο μέσα στο πάρκο, να κόψετε εκατοντάδες χιλιάδες φώτα και να επισκεφθείτε το εργαστήριο του Σάντα. Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων και συχνά να ξεπουληθούν, γι 'αυτό φροντίστε να πάρετε τα εισιτήριά σας σύντομα αν ελπίζετε να το φέρετε αυτό το έτος!

Το Nela Park προσφέρει επίσης την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν μια παράδοση διακοπών στο Κλίβελαντ από το 1925, όπου η εγκατάσταση της GE στο Nela Park τοποθετεί εκατοντάδες χιλιάδες φώτα κατά μήκος της περιμέτρου του Noble Road κάθε χρόνο, ξεκινώντας από τις αρχές Δεκεμβρίου και διαρκούν μέχρι τα νέα χρόνια Ημέρα. Η Nela Park κατασκευάζει επίσης τα φώτα για το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πρωτεύουσα του έθνους, οπότε αν έχετε μόνο χρόνο να δείτε ένα φως εμφάνιση αυτή τη σεζόν, αυτή είναι αυτή που θα επισκεφθείτε.

Μπορείτε επίσης να δείτε το ετήσιο Φεστιβάλ Winter Lantern του Μουσείου Τέχνης του Cleveland , το οποίο διαθέτει εκθέσεις "Περιβάλλοντος Φωτισμού" γύρω από το Wade Oval, καθώς και φανάρι στο ίδιο το Μουσείο και πραγματοποιείται φέτος από τις 3 Δεκεμβρίου.

Μέδνα, Akron και εκδηλώσεις γύρω περιοχής

Εάν δεν πρόκειται να βρίσκεστε στην ίδια την πόλη του Κλήβελαντ αυτή την περίοδο των διακοπών, οι μικρότερες πόλεις της περιοχής εξακολουθούν να προσφέρουν πληθώρα χειμερινών εκδηλώσεων και ειδικών δραστηριοτήτων - από τα φωτιστικά του Karon μέχρι το φεστιβάλ φώτων στο Huron.

Το Medina County Holiday Fair Fantasy είναι μια περιπέτεια με πεντακάθαρα αυτοκίνητα με πάνω από 85 οθόνες φωτισμού που είναι διαθέσιμες από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου. Βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Medina County στην οδό 710 West Smith Road και είναι η μεγαλύτερη στην περιοχή από το Κλίβελαντ!), οπότε η οικογένειά σας είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει αυτό το ταξίδι μόνο για το θέαμα, αλλά αν βρίσκεστε στο Huron, εξετάστε το Φεστιβάλ Φωτισμού Φωτισμού, το οποίο είναι σαν μια μικρότερη έκδοση του Holiday Fair Fantasy County Medina διάρκεσε από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Στο Akron, μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστορικό Stan Hywet Hall και την ετήσια εκδήλωση "Deck the Hall", όπου το συγκρότημα περιβάλλεται από περισσότερα από 200.000 φώτα διακοπών τα οποία είναι ενεργοποιημένα για επιλεγμένες βραδιές από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου από τις 5 έως τις 8 μ.μ. Αυτή η περιοδεία προσφέρει στους επισκέπτες όχι μόνο μια λαμπρή οθόνη φωτισμού αλλά και μια ματιά σε ό, τι ήταν η ζωή σε ένα αρχοντικό του Βορειοανατολικού Οχάιου στις αρχές του 20ου αιώνα.

Επίσης στο Akron είναι το Holiday Fest Lighting Spectacular της πόλης στο Lock 3 Park , το οποίο ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου με την τελετή φωτισμού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πάρκο, συνοδευόμενη από χορωδιακή παράσταση και παγοδρομία μετά την παράσταση. Για το υπόλοιπο της σεζόν, από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι το Φεβρουάριο του 2018, το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό και θα περιλαμβάνει μια ολόκληρη λίστα προγραμματισμού για το Σαββατοκύριακο καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.