Ο προσωπικός σας οδηγός στο κατάστημα της Apple στο Manhasset

Παίρνετε κορυφαία προϊόντα, δωρεάν εργαστήρια, προγράμματα για νέους και χρόνο με μια μεγαλοφυία

Υπολογιστές, iPods, iPhones και άλλα στο Manhasset

Τον Οκτώβριο του 2009, το Apple Store στο Manhasset άνοιξε τις πόρτες του. Βρίσκεται στο 1900 Northern Boulevard, ακριβώς δίπλα στο Daffy's στο εμπορικό κέντρο Americana, το Apple Store πωλεί όλους τους υπολογιστές, iPods, iPhones, iPads και όλα τα άλλα παιχνίδια τεχνολογίας που περιμένετε από την Apple. Προσχώρησε στα άλλα καταστήματα της Apple στο Long Island, που βρίσκονται στο Roosevelt Field, στο Walt Whitman Mall και στο Smith Haven Mall.

Δωρεάν Εργαστήρια

Μέσα από την επεκτατική είσοδο γυαλιού του Apple Store, Manhasset, θα βρείτε δωρεάν εργαστήρια σε θέματα που σχετίζονται με Mac, όπως το εργαστήριο χειρός Mac OS X Snow Leopard και το MobileMe Hands-on Workshop. Θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, οπότε πηγαίνετε στο Apple Store, Manhasset για να εγγραφείτε ή να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα που προσφέρονται.

Προγράμματα Νεολαίας

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε Εργαστήρια Νέων, τα οποία παρέχουν μια ευκαιρία σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 6 έως 9 ετών και 10 έως 13 ετών να συνεργαστούν. Αυτά τα δωρεάν εργαστήρια είναι σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple, και αυτό στο Manhasset δεν αποτελεί εξαίρεση.

Κρατήστε χρόνο με μια ιδιοφυία

Εάν έχετε τεχνικές ερωτήσεις, κλείστε ραντεβού για να συναντήσετε κάποιον στο Genius Bar του καταστήματος. Μία από τις εκπαιδευμένες ιδιοφυΐες της Apple θα σας βοηθήσει.

Στάθμευση

Δεδομένου ότι το Apple Store, Manhasset βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Americana, θα πρέπει να οδηγείτε στο πάρκινγκ του κέντρου.

Σε απασχολημένους καιρούς, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα κύκλο, αλλά σίγουρα θα βρείτε χώρο στάθμευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του καταστήματος.