Ημερολόγιο εκδηλώσεων του Ιουνίου στο Albuquerque

Βρείτε γεγονότα στο Albuquerque τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος είναι ένας συναρπαστικός μήνας στο Albuquerque! Εδώ είναι μερικά από τα γεγονότα που συμβαίνουν καθώς βυθίζουμε τα δάχτυλα των ποδιών μας στο καλοκαίρι.

Σε εξέλιξη

Καλοκαίρι στη σειρά μουσικής της Παλιάς Πόλης

Ισότοπα Homegames
Τα παιχνίδια Isotopes είναι πάντα πολύ διασκεδαστικά. ελέγξτε το πρόγραμμα για παιχνίδια πατρίδας.

Μάθετε τι εμφανίζεται στις γκαλερί του Albuquerque .

Ιούνιος Επισημάνετε γεγονότα

Σαν Φελίπε Ντερί Φιέστε
Το παλαιότερο ενοριακό fiesta του Albuquerque πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Παλιά Πόλη. Θα υπάρχουν ψυχαγωγία, χορευτές, μουσική και πολλά άλλα. Το φαγητό περιλαμβάνει τα περίφημα cheeseburgers της Σαν Φελίππη και μια ποικιλία από φορτηγά και καμπίνες. Ένα καρναβάλι, bingo, βόλτες, άλματα και τέχνες και βιοτεχνίες κάνουν το γεγονός μια μεγάλη οικογενειακή υπόθεση.
Για το 2016: 3 - 5 Ιουνίου

1940 Hitchcock Προβολές: Mr. and Mrs Smith
Ο κ. Και η κυρία Σμιθ είναι ερωτευμένοι και παντρεύτηκαν για τρία χρόνια όταν λένε ότι ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ πραγματικά.

Όταν αποφασίζουν να μην ξαναπαντρευτούν, ο κ. Smith προσπαθεί να κερδίσει την υποτιθέμενη σύζυγό του. Δείτε το στο KiMo στις 3 Ιουνίου στις 18:00 και στις 20:30
Για το 2016: 3 Ιουνίου

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθετε τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές.

Οι τοποθεσίες ποικίλλουν. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για έναν εκτυπώσιμο χάρτη.
Για το 2016: 3 Ιουνίου

Πρώτη Παρασκευή Fractals
Κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, το Fractal Foundation παρουσιάζει μια παράσταση που υφαίνει την τέχνη με την επιστήμη σε ένα εντυπωσιακό και μυαλό διευρυνόμενο χώρο. Δείτε το στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού . Το Fractals Rock έχει λιγότερη ομιλία και περισσότερο ροκ.
Για το 2016: 3 Ιουνίου

Μουσική κάτω από τα αστέρια στο μουσείο του Albuquerque
Η καλοκαιρινή συναυλία του The New Jazz Workshop του Jazz Works Under The Stars ξεκινάει στο Μουσείο του Albuquerque στις 3 Ιουνίου με την Salsa από τους Ivon Ulibarri και Cafe Mocha. Στις 4 Ιουνίου, ακούστε τα μπλουζ της Mystic Vic και της μπάντας Levi Platero. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 και η μουσική αρχίζει στις 7 μ.μ.
Για το 2016: 4 και 5 Ιουνίου

Route 66 Show
Προς τιμήν των 90ων γενεθλίων του Route 66, το μουσείο του Albuquerque θα παρουσιάσει εκθέματα στην ιστορία και τον πολιτισμό του δρόμου. Αυτή είναι μια μεγάλη επίδειξη. να είστε βέβαιος να το δείτε. Η έκθεση εκτυλίσσεται μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Νησί του θησαυρού
Το Encore Theater παρουσιάζει την ιστορία των πειρατών, του θησαυρού και της περιπέτειας στο θέατρο Rodey μέχρι τις 5 Ιουνίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 και η παράσταση αρχίζει στις 7 μ.μ.

Ray Wylie Hubbard
Μια ειδική εκδήλωση kickoff για το φεστιβάλ λαϊκής τέχνης του Albuquerque πραγματοποιείται στο μπαλόνι Fiesta Park, με τον Hubbard και τις ρίζες του n 'roll.

Η συναυλία πραγματοποιείται στους χώρους του φεστιβάλ.
Για το 2016: 3 Ιουνίου

Δημοτικό Φεστιβάλ Αλμπουκέρκη
Το ετήσιο λαϊκό φεστιβάλ συγκεντρώνει μουσικούς, χορούς, εργαστήρια, παρουσιάσεις ταλέντων και δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως το χώρο παιχνιδιού οργάνων. Αυτό είναι ένα συμμετοχικό φεστιβάλ, έτσι φέρνουν παπούτσια χορού! Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Μπαλλών . Το Λαογραφικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Ιουνίου.
Για το 2016: 4 Ιουνίου

Εθνική ημέρα ελεύθερης αλιείας
Ψάρια χωρίς άδεια για μία ημέρα μόνο στην παραλία Tingley. Ψάρια από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι το Σάββατο 4 Ιουνίου.
Για το 2016: 4 Ιουνίου

Kirtland Air Show
Η Kirtland Air Force Base θα έχει την πρώτη αεροπορική επίδειξή της σε πέντε χρόνια, στις 4 και 5 Ιουνίου. Ο χώρος στάθμευσης πραγματοποιείται σε θέσεις εκτός βάσης και οι μεταφορές από την New Mexico Expo ξεκινούν στις 9:30 κάθε μέρα. Οι πτήσεις ξεκινούν στις 10:30 π.μ. και τελειώνουν στις 4:30 μ.μ. Δεν επιτρέπεται η είσοδος μετά τις 3 μ.μ. Δείτε τις ακροβατικές επιδείξεις και τις θεαματικές πτήσεις από τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις Thunderbirds σε αυτή την ελεύθερη εκδήλωση.


Για το 2016: 4 και 5 Ιουνίου

Εαρινό Φεστιβάλ και Παιδική Έκθεση
Οι κοστούμιοι χωρικοί στο ιστορικό χωριό Los Golondrinas θα κόβουν πρόβατα, ψήνουν ψωμί και άλλες δραστηριότητες. Θα υπάρχουν παιχνίδια για παιδιά, χέρια για δραστηριότητες και πολλά ζώα.
παιχνίδια και πρακτικές δραστηριότητες για παιδιά! Η εκδήλωση διεξάγεται από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Για το 2016: 4 - 5 Ιουνίου

Εβδομάδα μπύρας στο Αλμπικέρκ
Η 2016 Εβδομάδα μπύρας του Albuquerque τρέχει από τις 26 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου. Απολαύστε τις γευστικές δοκιμές μπύρας, ένα ειδικό τουρνουά γκολφ, τσουλήθρες μπύρας και άλλες εκδηλώσεις γύρω από την πόλη. Ανακαλύψτε μερικά από τα ζυθοποιεία και τις παμπ της πόλης.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάγνωσης
Οι δημόσιες βιβλιοθήκες του Albuquerque έχουν ένα δημοφιλές πρόγραμμα θερινής ανάγνωσης.
Για το 2016: 4 Ιουνίου - 16 Ιουλίου

Τέχνη στο πάρκο
Η τέχνη στο πάρκο λαμβάνει χώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου δίπλα στην Αγορά του Καλλιεργητή στο Corrales . Τρέχει από τις 9 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ.
Για το 2016: 5 Ιουνίου

Παγκόσμια εβδομάδα των ωκεανών
Από το 1992, η Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών έχει γιορτάσει τους ωκεανούς μας και τις συνδέσεις που έχουμε μαζί τους. Επισκεφθείτε τα εκθέματα του Ενυδρείου και δείτε ειδικά προγράμματα σε αυτή την εβδομάδα, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο.
Για το 2016: 6 - 11 Ιουνίου

Ιστορίες στο Night Sky και στο Concert Band του Albuquerque
Θα υπάρξουν ζωντανές εμφανίσεις και μια ιστορία στο Μουσείο Μπαλλών. Από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., η συναυλιακή ζώνη του Albuquerque θα εκτελέσει μουσική. Φορτηγά τροφών θα βρίσκονται κοντά για πεινασμένες ψυχές. Η εκδήλωση είναι δωρεάν.
Για το 2016: 8 Ιουνίου

Hairspray
Το έργο βρίσκεται στη Βαλτιμόρη το 1962 και ακολουθεί την έφηβος Tracy Turnblad με το μέγεθος που ακολουθεί καθώς ακολουθεί το όνειρό της να χορέψει στο δημοφιλές show Corny Collins. Δείτε το Σαββατοκύριακο του Μικρού Θεάτρου του Albuquerque στις 27 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου.

Η Ναντς
Το έργο αναφέρει την ιστορία του Chauncey, ο οποίος παίζει τη Nance στη σκηνή και που είναι γκέι στην πραγματική ζωή. Το έργο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της εποχής Burlesque στη Νέα Υόρκη, όταν ο δήμαρχος LaGuardia έκλεισε τα burlesque θέατρα. Δείτε το Nance στα Σαββατοκύριακα Vortex μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Αλμπικέρκη υπερηφάνεια
Το ετήσιο φεστιβάλ Gay Pride φέρνει παρέλαση, χορό και ειδικές εκδηλώσεις για ημέρες εναλλακτικής διασκέδασης. Η παρέλαση αρχίζει στις 10 π.μ. στις 11 Ιουνίου, στην Κεντρική και στο Girard, και κατευθύνεται ανατολικά στην Expo New Mexico. Μια γιορτή του κεριού πραγματοποιείται στις 9 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο πάρκο Morningside. Το Pridefest λαμβάνει χώρα στο Expo New Mexico.
Για το 2016: 9 - 12 Ιουνίου

Οι Επτά
Τι είναι ένα δημιουργικό εγχείρημα χωρίς θέατρο; Η θεατρική σκηνή του Albuquerque συνεχίζει να ευδοκιμεί, και κάθε χρόνο, η Fusion Theatre Company σας φέρνει στο The Seven, το οποίο περιλαμβάνει επτά θεατρικά έργα γύρω από ένα θέμα. Το φετινό θέμα είναι "Strange Bedfellows".
Για το 2016: 9 - 12 Ιουνίου

Ο Σαίξπηρ στην πλατεία
Το Vortex Theatre πραγματοποιεί φεστιβάλ Σαίξπηρ κάθε καλοκαίρι στο κέντρο του Civic Plaza. Τα παιχνίδια για το Σαίξπηρ του 2016 στο Plaza θα είναι η Tempest και πολλά Ado για τίποτα. Οι εμφανίσεις για το 2016 είναι όλες ΔΩΡΕΑΝ.
Για το 2016: 9 Ιουνίου - 3 Ιουλίου

12 θυμωμένοι νομοί
Ένας άνδρας 19 ετών κηρύσσεται δίκαιος για το θάνατο του πατέρα του. Φαίνεται μια σαφής υπόθεση μέχρι ένας ενόρκων να αρχίσει να ανοίγει τα μάτια όλων. Δείτε το στο σαββατοκύριακο Aux Dog Theatre.
Για το 2016: 10 - 26 Ιουνίου

Τουρνουά βόλεϊ MUDD
Ο έρανος για το Carrie Tingley Hospital Foundation θα είναι ο μεγαλύτερος ακόμα. Καλέστε 505-243-6626 για να εγγραφείτε. Οι ομάδες παίζουν άλλες ομάδες σε ένα στρογγυλό ρομπόν βόλλεϋ λάσπης, με έσοδα που ωφελούνται από το Ίδρυμα Carrie Tingley.
Για το 2016: 11 Ιουνίου

Αγκαλιάστε μια ημέρα άλογο
Η διάσωση άλογο στο Νέο Μεξικό στους Walkin N Circles θα φιλοξενήσει μια κοινοτική εκδήλωση προς όφελος των διασωθέντων ιπποειδών που στεγάζονται στο ράντσο. Θα υπάρξει μια εναλλαγή ποδοσφαίρου, βόλτες με πόνυ, μουσική, μια σιωπηρή δημοπρασία, demos ιππασίας και πολλά άλλα. Η ημέρα διαρκεί από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.
Για το 2016: 11 Ιουνίου

Φεστιβάλ Φλαμένκο Διεθνές
Οι παραστάσεις, τα εργαστήρια και οι κινηματογραφικές προβολές φέρνουν στην πόλη την ζωηρή τέχνη του φλαμένκο. Πακέτα εισιτηρίων διατίθενται με μειωμένους συντελεστές.
Για το 2016: 11 - 18 Ιουνίου

Το Φεστιβάλ Μουσικής του Ιουνίου
Το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ φέρνει παγκοσμίου φήμης μουσικούς στο Κέντρο Τεχνών της Simms Performing Arts. Το φετινό φεστιβάλ διαθέτει το Κουαρτέτο του Telegraph στις 12 Ιουνίου στις 4 μ.μ. και το Κουαρτέτο Henschel στις 19 Ιουνίου στις 4 μ.μ.
Για το 2016: 12 Ιουνίου, 19 Ιουνίου

Κορυφαίες Συναυλίες
Η Χορωδία των Gay Men θα εκτελέσει μουσική στο Θέατρο Hiland για να γιορτάσει το Gay Pride.
Για το 2016: 17 - 19 Ιουνίου

Έκθεση χορταριών και λεβάντας
Ο Los Golondrinas θα έχει μια έκθεση με βότανα και προϊόντα λεβάντας, τέχνες και βιοτεχνίες, μουσική marimba και εκδρομές στους κήπους. Μάθετε πώς να προωθήσετε τη λεβάντα, να συναντήσετε μια curandera και πολλά άλλα. Η έκθεση πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Ιουνίου και την Κυριακή 19 Ιουνίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Για το 2016: 18 και 19 Ιουνίου

Ημέρα του Πατέρα
Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε όλους τους υπέροχους μπαμπάδες μας. Υπάρχουν διάφορα γεγονότα στο κατάστημα μόνο για τους μπαμπάδες, όλη την εβδομάδα.
Για το 2016: 19 Ιουνίου

Ιστορίες στο Night Sky και στο Concert Band του Albuquerque
Θα υπάρξουν ζωντανές εμφανίσεις και μια ιστορία στο Μουσείο Μπαλλών. Από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., η συναυλιακή ζώνη του Albuquerque θα εκτελέσει μουσική. Φορτηγά τροφών θα βρίσκονται κοντά για πεινασμένες ψυχές. Η εκδήλωση είναι δωρεάν.
Για το 2016: 22 Ιουνίου

Οι ηλιακές Κυριακές
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού. θα διαθέτει τον ήλιο μέσα από ένα ασφαλές τηλεσκόπιο και θα ασκεί δραστηριότητες.
Για το 2016: 26 Ιουνίου

Έκθεση Τέχνης και Χειροτεχνίας του Νέου Μεξικού
Δείτε το έργο πάνω από 200 καλλιτεχνών που παράγουν κομμάτια σε γλυπτά, ξύλο, έλαια και άλλα. Αγοράστε την τέχνη και συνομιλήστε με τους καλλιτέχνες, σε αυτό το σαββατοκύριακο μακρά τέχνη υπερβολή που πραγματοποιήθηκε στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 24 - 26 Ιουνίου