Γιορτάζοντας τα γενέθλια στο Walt Disney World

Πίσω το 2009, η Disney Parks βοήθησε τους γονείς να παραδώσουν τις επιθυμίες των κεριών γενεθλίων προσφέροντας δωρεάν εισδοχή στα παιδιά για τα γενέθλιά τους. Η προώθηση αυτή διήρκεσε μόλις ένα χρόνο και δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Αλλά μπορείτε ακόμα να μετατρέψετε τα γενέθλια ενός παιδιού σε μια αξέχαστη ευκαιρία με προνόμια σε όλα τα πάρκα και τα θέρετρα.

Κουμπιά γενεθλίων Disney

Κάντε το Δημαρχείο στην Main Street την πρώτη στάση σας στη Disneyland ή στο Magic Kingdom, ώστε να μπορείτε να πάρετε δωρεάν το κουμπί για τα γενέθλιά σας για να φορέσει το παιδί σας.

Στο Epcot, στο Hollywood Studios της Disney και στο Animal Kingdom της Disney στη Φλόριντα ή στο πάρκο Disney California Adventure Park, μπορείτε να πετάξετε από τις υπηρεσίες του Guest to get one.

Τα μέλη της Disney Cast προσφέρουν ενθουσιώδη "Happy Birthday!" τις επιθυμίες και την πρόσθετη προσοχή κάθε φορά που εντοπίζουν ένα κουμπί γενεθλίων. Μπορεί (με την έμφαση να μπορεί ) να οδηγήσει επίσης σε επιτόπια επιδόρπια, όπως ένα cupcake με ένα κερί και άλλα freebies σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Πραγματοποιήστε ένα αυτογραφικό βιβλίο έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να παίρνει στο σπίτι προσωπικά μηνύματα γενεθλίων από όλους τους αγαπημένους του χαρακτήρες.

Τούρτες γενεθλίων της Disney

Στα περισσότερα εστιατόρια επιτραπέζιων υπηρεσιών του Walt Disney World Resort , μπορείτε να γλυκάνετε το πάρτι με τα κέικ Mickey Mouse σε σοκολάτα ή λευκή σοκολάτα με το "Happy Birthday" γραμμένο σε ένα αυτί. Τα προκατασκευασμένα κέικ έρχονται σε ένα κανονικό μέγεθος που τροφοδοτεί τέσσερα έως έξι άτομα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν ειδικές κέικ για μεγαλύτερες ομάδες ή να δεχτούν διαιτητικούς περιορισμούς.

Στα πάρκα και τα θέρετρα της Disney στην Καλιφόρνια, μπορείτε να παραγγείλετε μια τούρτα εορτασμού Mickey ή Minnie Mouse για παράδοση για να επιλέξετε εστιατόρια επιτραπέζιων σέρβις. Επιλέξτε γεμίσματα, γεύσεις παγωμένου και προσαρμοσμένα μηνύματα για να τιμηθείτε την ειδική ημέρα του παιδιού σας. Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων Disney Resort, είτε στην Καλιφόρνια είτε στη Φλόριντα, μπορούν να κανονίσουν παραλαβή κέικ γενεθλίων με υπηρεσία δωματίου.

Χαρακτήρας Δείπνο Disney

Γυρίστε ένα γεύμα γενεθλίων σε ένα πραγματικό πάρτι με εμφανίσεις από τους αγαπημένους χαρακτήρες Disney του παιδιού σας . Στη Disneyland, μπορείτε να δειπνήσετε με τον Mickey και τους φίλους σας, ή στο Grotto του Ariel. Στο μαγικό βασίλειο, η Winnie the Pooh, η Σταχτοπούτα και η πριγκίπισσα Τιάνα κάνουν τις γεύσεις αξέχαστες. Στο Epcot, ο Chip 'n' Dale συμμετέχει σε άλλους κλασικούς χαρακτήρες της Disney στο Garden Grill, ενώ η ομάδα σας μπορεί να ανακατευτεί με την Σταχτοπούτα, το Snow White, την Belle, την Princess Aurora και τον Ariel σε επίσκεψη στη Βασίλισσα στο Akershus Hall. Οι επισκέπτες σε διάφορα ξενοδοχεία θέρετρα της Disney μπορούν να δειπνήσουν με τους χαρακτήρες της Disney χωρίς τα πλήθη του θεματικού πάρκου.

Disney μέρη και δώρα

Οι επισκέπτες που διαμένουν σε ένα θέρετρο της Disney μπορούν να κανονίσουν ένα ξεχωριστό τηλεφώνημα γενεθλίων από τον αγαπημένο χαρακτήρα ενός παιδιού, συνοδευόμενο από ένα εξατομικευμένο τραγούδι Happy Birthday. Ή δημιουργήστε αναμνήσεις με έναν εορτασμό στο δωμάτιο σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Mickey Mouse. Ένα εξατομικευμένο banner πόρτας και μπαλόνια πάρτι αναγγέλλουν την ευκαιρία, και δώρα από Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, και Donald την μετατρέψουν σε μια αληθινή υπερβολή. Η Disney Floral & Gifts μπορεί επίσης να προσφέρει εξατομικευμένες totes γεμάτες καλούδια ή μονωμένες σακούλες ψυγείου γεμάτες με σνακ. Με τον έθιμο κατασκευαστή δώρων, μπορείτε να επιλέξετε ένα εμπορευματοκιβώτιο από επιλογές που κυμαίνονται από σακούλες σε ψυγεία σε καλάθια σε δίσκους, και στη συνέχεια γεμίστε τα με αντικείμενα που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τον παραλήπτη σας.