Ιρλανδικό παιχνίδι και χώρα έκθεση

Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε το ιρλανδικό παιχνίδι και την πατρίδα στο Birr Castle

Μία φορά το χρόνο, το Birr Castle Demesne (σχεδόν) συνολικά ανατίθεται σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα της Ιρλανδίας, δηλαδή το ιρλανδικό παιχνίδι και το country fair. Ενώ αυτή η τεράστια εκδήλωση δεν διοργανώνεται από τον κόμη του Ρόζσε, αλλά από μια εμπορική εταιρεία που προσλαμβάνει την κατοικία για όλη τη διάρκεια της ζωής της, σίγουρα ταιριάζει πολύ καλά στη γενική ατμόσφαιρα του τόπου. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η τοποθεσία και η εκδήλωση ήταν σχεδόν εξατομικευμένες μεταξύ τους.

Συνιστάται; Ναι, αλλά με μια μικρή προειδοποίηση για εκείνους με αυστηρές δίαιτες χωρίς κρέας και πολύ παθιασμένοι με τα δικαιώματα των ζώων.

Το ιρλανδικό παιχνίδι και η έκθεση της χώρας με λίγα λόγια

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να παρατηρήσετε στο Irish Game and Country Fair, αμέσως μετά το να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας σε πολλές 4x4 σε ένα φρεσκοκομμένο πεδίο, είναι ότι οι δηλώσεις μόδας των πλήδων (και αυτό περιλαμβάνει και τα δύο φύλα και όλες τις ηλικίες) τρέχετε σε παραλλαγές για ταύρο, ζακέτα κεριών, είδη κυνηγιού, έντονες μπότες και φιάλες. Με το περίεργο όπλο ή (πιο συχνά) το σκυλί ως αξεσουάρ. Ταυτόχρονα, δεν είναι όλα τα "Ποια είναι τα";

Το Irish Game and Country Fair είναι, για να δοκιμάσετε μια σύνοψη, μια γιορτή όλων των χωρών - όχι ως μουσικό στυλ, αλλά και στη ζωή στη χώρα και εκτός της χώρας. Αν και δεν είναι από γεωργική άποψη.

Αυτό που αναδεικνύει το ιρλανδικό παιχνίδι και το πανηγύρι της χώρας είναι οι αναζητήσεις μακριά από τον τρακτέρ και το άροτρο.

Όπως το κυνήγι, το ψάρεμα, η ιππασία, τα γυρίσματα, τα σκυλιά εργασίας, με ένα δίκαιο κομμάτι φαγητού και ποτού, καθώς και μερικές ιστορικές πτυχές που ρίχνονται για καλό μέτρο. Και εδώ έρχεται η προειδοποίηση που έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω - οι αυστηροί χορτοφάγοι και οι βέγκαν θα μπορούσαν να βρουν τους πάγκους των τροφίμων εκτός λειτουργίας και οι παθιασμένοι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων δεν θα απολαύσουν ολόκληρο το θέαμα.

Όχι ότι τα ζώα έχουν κακοποιηθεί εδώ, αλλά είναι σίγουρα εκεί για να εξυπηρετήσουν την ανθρωπότητα, για παράδειγμα ως σκυλιά όπλων. Και οι περισσότεροι επισκέπτες θα συμφωνήσουν ότι υπάρχει ένα μέρος για όλα τα πλάσματα ... κατά προτίμηση δίπλα από τις πατάτες και τα λαχανικά στο πιάτο σας.

Τι να κάνετε στο ιρλανδικό παιχνίδι και τη χώρα Fair

Η πραγματική ρύθμιση του Irish Game and Country Fair αλλάζει κάθε χρόνο, τα στοιχεία του προγράμματος προσαρμόζονται ή μειώνονται, ενώ άλλα προστίθενται. Αυτά τα σημειώματα θα πρέπει να συγκριθούν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα, για να αποφευχθεί η απογοήτευση.

Σε γενικές γραμμές, πολλά από τα εδάφη του Birr Castle Demesne γύρω από το τηλεσκόπιο Leviathan θα μεταφερθούν σε εκθεσιακούς χώρους, είτε σε υπαίθριο χώρο είτε σε περισσότερες σκηνές. Τα πραγματικά εκθέματα είναι εμπορικά και μη εμπορικά , χωρίς καμιά αυστηρή εκτροπή μεταξύ τους, και μπορεί να κυμαίνεται από την μελισσοκομία έως και τα νέα ιταλικά κυνηγετικά τουφέκια, από ειδικούς του νομού και εξωτερικού ενδύματος για να κολλήσουν τη σκάλισμα, από τις πίτες Cumbrian (συνιστάται ιδιαίτερα) στα όπλα Viking (δεν συνιστάται αν βρίσκεστε στο Τα ζώα που εμφανίζονται συνήθως περιλαμβάνουν άλογα, κουνάβια, αρπακτικά πτηνά και ένα ολόκληρο πλήθος σκύλων.

Τα σκυλιά θα έχουν επίσης μεγάλη παρουσία στις περιοχές δραστηριοτήτων που περιβάλλουν τις εκθέσεις - κάθε χρόνο εκτελούνται δοκιμές σκυλιών όπλων και η ευκινησία και οι ικανότητες ορισμένων από αυτά τα σκυλιά είναι απλά καταπληκτικά.

Μια άλλη δραστηριότητα που δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε, αν και μόνο για το επίμονο επίπεδο θορύβου στο παρασκήνιο, είναι οι διαγωνισμοί σκοποβολής (είναι λίγο μακριά από το κύριο γεγονός, αλλά οι κτυπήματα συνεχίζουν).

Ιδιαίτερα δημοφιλείς με τους περισσότερους επισκέπτες είναι οι οθόνες αρένα, οι οποίες πραγματοποιούνται ενόψει του Κάστρου Birr, το οποίο θα μπορούσε τότε να είναι ένα συναρπαστικό (αν και ελαφρώς αναχρονιστικό) υπόβαθρο σε ένα τουρνουά τζόκινγκ. Ή εκθέσεις της δυτικής ιππασίας. Ή μια επίδειξη σοκολάτας. Ή ένας Βικτωριανός θησαυρός και ένας αστυνομικός που προσπαθεί να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Ή μερικοί Βίκινγκς διευθετούν μια μικρή διαφωνία με το σπαθί και τον λόγχο. Ή κάποια εκπαίδευση σκυλιών από ειδικούς. Όπως είπα και πριν - το πρόγραμμα αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, αλλά σίγουρα θα βρείτε κάποια ζωντανή δράση που θα σας καθησυχάσει.

Και πρέπει να αναφέρω το φαγητό - ενώ το Irish Game and Country Fair δεν είναι ένα τέτοιο γεγονός, θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό πάγκων που προσφέρουν τρόφιμα για φαγητό στο σπίτι ή για να πάρετε σπίτι και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται κυρίως ιρλανδοί και βρετανοί παραγωγοί, αλλά συχνά με ελαφρώς πιο εξωτική συστροφή. Τούτου λεχθέντος, όχι πολύ χτυπά ένα φρέσκο ​​ψητό σούβλα με σάλτσα μήλου και πατάτες ...

Λαμβάνοντας όλα τα στάβλους και τις εκθέσεις σε θα σας κρατήσει κατεχόμενα για λίγες ώρες, προσθέστε τις αρένες οθόνες και είστε μέσα για μια ολόκληρη μέρα. Θα πρότεινα να διαθέσετε τουλάχιστον τέσσερις ώρες εάν θέλετε να απολαύσετε πραγματικά το Irish Game and Country Fair, τόσο το καλύτερο.

Είναι το ιρλανδικό παιχνίδι και η πανηγυρική εκδήλωση για όλους;

Το ανέφερα προηγουμένως - όχι, δεν είναι. Αλλά εκτός από το δημογραφικό που αναφέρθηκε παραπάνω, που σίγουρα δεν θα ήταν χαρούμενος στο Irish Game and Country Fair, θα έλεγα ότι είναι μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση και όποιος ενδιαφέρεται για τη ζωή στη χώρα γενικά θα βρει φορτία για να κάνει και να δει.

Τούτου λεχθέντος, ένα ενδιαφέρον πρέπει να είναι εκεί ... Απλά δεν μπορώ να φανταστώ μια πεντανόστιμη πόλη slicker και hipster είναι όλα αυτά ευτυχής εδώ. Αν δεν ψωνίζετε για ένα τιτλοφόρο σαν μια μεταμοντέρνη δήλωση, καλά, ό, τι κι αν είναι. Τότε ίσως να κάνω λάθος. Επιτρέψτε μου λοιπόν να το φέρω έτσι: δείτε τον ιστότοπο, δείτε τις εικόνες μου από το Irish Game and Country Fair του 2015 εδώ, και στη συνέχεια αποφασίστε μόνοι σας αν είναι για εσάς.

Ιρλανδικό παιχνίδι και χώρα έκθεση - το Essentials

Τοποθεσία - Birr Κάστρο Demesne, Birr, County Offaly .
Διοργανωτές - Εκπληκτικές εκθέσεις παιχνιδιών της Ιρλανδίας.
Πρόγραμμα - συνήθως ένα πλήρες Σαββατοκύριακο στα τέλη Αυγούστου, με μια παρόμοια επίδειξη στο Κάστρο Shane, Country Antrim, ealier το έτος.
Είσοδος - 15 €.
Ιστοσελίδα - ιρλανδικό παιχνίδι και χώρα.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν είσοδο για λόγους αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.