Αυγούστου Εκθέσεις και Φεστιβάλ

Οι φεστιβάλ και οι εκθέσεις του Αυγούστου στο Αλμπουκέρκη κρατούν την καλοκαιρινή διασκέδαση να έρχεται. Βρείτε μουσική, χορό, αντίκες και ειδικό sci-fi ως μέρος της ψυχαγωγίας για αυτό το μήνα.

Επαρχιακή Κοινότητα της Βαλένθια
Το εκθεσιακό εκθεσιακό κέντρο της Βαλένθια είναι μια εβδομαδιαία γεωργική εκδήλωση γεμάτη δραστηριότητες. Υπάρχει ένα rodeo ATV, αγροτικά γεγονότα, FFA και 4-H δείχνει, και βόλεϊ λάσπη. Πραγματοποιείται στον αυτοκινητόδρομο 314.
Για το 2016: 30 Ιουλίου - 6 Αυγούστου

Εκθεση Fair Sandoval
Η κομητεία του νομού συγκεντρώνει έργα 4-H και αγροτικές, οικιακές τέχνες και βιοτεχνίες καθώς φτάνουν στη Νέα Κρατική Έκθεση του Μεξικού.
Για το 2016: 1 - 7 Αυγούστου

Έκθεση του Bernalillo County
Οι εκθέσεις της κομητείας είναι ο πρόδρομος της Κρατικής Έκθεσης. Η Έκθεση του Bernalillo County πραγματοποιείται στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 2 - 6 Αυγούστου

Σάντα Φε County Fair
Η εκδήλωση της κομητείας Santa Fe λαμβάνει χώρα στους εκθεσιακούς χώρους της επαρχίας Santa Fe στην οδό Rodeo. Θα υπάρξουν γεωργικές εκδηλώσεις, εγχώριες τέχνες και μάγειρα.
Για το 2016: 3 - 6 Αυγούστου

Κοινωνική Έκθεση Αγροκτημάτων Bosque Farms
Το εκθεσιακό κέντρο Bosque Farms Fair πραγματοποιείται το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου και αποτελεί την παράδοση αυτής της μικρής πόλης από το 1939. Θα βρείτε εκδηλώσεις όπως ιππασία, ροντέο, γεωργικά εκθέματα και καλλιτεχνική παράσταση.
Για το 2016: 5 - 7 Αυγούστου

Καλοκαιρινό Φεστιβάλ και Περιπέτειες Άγρια Δύση
Θα υπάρξουν μουσική, τέχνη, τρόφιμα, τέχνες και βιοτεχνίες και περισσότερο σε αυτή τη γιορτή της παλιάς δύσης.

Γνωρίστε τα άλογα του Περουβιανού Πάσο και τους ορεινούς άντρες και τις γυναίκες που καταδεικνύουν τις ικανότητές τους. Αυτό συμβαίνει στο Los Ranchos de las Golondrinas, κοντά στο Santa Fe.
Για το 2016: 6 - 7 Αυγούστου

Κορίτσια Τέχνη και Χειροτεχνία Εμφάνιση
Το έργο των περισσότερων από 200 καλλιτεχνών θα παρουσιαστεί στην πλατεία στο κέντρο της Santa Fe. Εισπράξεις από τις προμήθειες τέλους εκθεσιακών χώρων καλλιτεχνών Girls, Inc.


Για το 2015: 6 - 7 Αυγούστου

Φεστιβάλ καλοκαιρινών φτερών
Το ετήσιο φεστιβάλ Summer Wings θα γιορτάσει τη θεαματική άγρια ​​φύση του Νέου Μεξικού. Δείτε λιβελλούλες, κολίβρια, πεταλούδες και μέλισσες, πάρτε περιηγήσεις στον κήπο, μάθετε για ταραντούλα. Θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες, αναψυκτικά, ταυτότητα πτηνών και δραστηριότητες για τα παιδιά στο Κέντρο Φύσης του Rio Grande.
Για το 2016: 5 και 6 Αυγούστου

Μεγάλη Νοτιοδυτική Έκθεση Αντίκες
Το θέαμα αντίκες συγκεντρώνει μια συλλογή vintage και αντίκες από πάνω από 200 αντιπροσώπους αντίκες, λαϊκής τέχνης, δυτικά αντικείμενα, ιθαγενείς αμερικανικές και εθνογραφικές τέχνες. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Expo Νέο Μεξικό. Μια προεπισκόπηση των sneak πραγματοποιείται στις 7 Αυγούστου από τις 2 έως τις 7 μ.μ.
Για το 2016: 6 - 7 Αυγούστου

Belen Fiestas
Η φιέστα έχει λάβει χώρα για περισσότερα από 220 χρόνια. Το Fiestas είναι το παλαιότερο στην κομητεία της Βαλένθια και είναι μια τριήμερη γιορτή της Παναγίας. Υπάρχει ένα καρναβάλι το βράδυ της Παρασκευής και η μουσική ψυχαγωγία καθ 'όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.
Για το 2016: 14 - 16 Αυγούστου

Το Mac & Cheese Fest
Το δεύτερο ετήσιο Φεστιβάλ Albuquerque Mac & Cheese Fest λαμβάνει χώρα στο γκαζόν του Μουσείου Μπαλονιών στις 20 Αυγούστου από τις 2 έως τις 6 μ.μ. Το Le Chat Lunatique και Kat Deluna θα εμφανιστούν. Θα υπάρχουν δοκιμές μπύρας και κρασιού, παιχνίδια και πολλά άλλα. Πρέπει να είναι 21 για να μπείτε.


Για το 2016: 20 Αυγούστου

Φεστιβάλ Χοσέ Χιλής
Απολαύστε τη χιλιανή συγκομιδή σε εορταστική εκδήλωση το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Η ελεύθερη εκδήλωση περιλαμβάνει ψυχαγωγία, πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας, δραστηριότητες για παιδιά, τροχόσπιτα, μπύρες, κρασιά και διαδηλώσεις σεφ.
Για το 2016: 20 Αυγούστου

Ινδική αγορά Σάντα Φε
Κάθε Αύγουστο, η ινδική αγορά γεμίζει την κεντρική πλατεία της Σάντα Φε και τους γύρω δρόμους με μια συναρπαστική σειρά από αυτόχθονες τέχνες. Η αγορά διαρκεί από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και διαθέτει πάνω από 1.000 από τους καλύτερους καλλιτέχνες, τεχνίτες και σχεδιαστές.
Για το 2016: 20 - 21 Αυγούστου

Bubonicon 48
Η επιστημονική φαντασία και η φανταστική σύνοδος χαρακτηρίζει ένα θέμα του 2016 των Ρόκετς, των Ρομπότ και των Ραγγούνων (των τριών Ρ). Θα υπάρξουν παιχνίδια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δημοπρασίες, αναγνώσεις, διαγωνισμός κοστουμιών, επιστημονική συζήτηση, μαξιλάρια, αυτόγραφα, έμποροι, βραβεία πράσινου slime, μπλοκ για παιδιά και πολλά άλλα.

Βρείτε το στο Albuquerque Marriott στο Uptown .
Για το 2016: 26 - 28 Αυγούστου

Φεστιβάλ ηλιοτροπίου Mountainair
Εάν είστε λάτρης λαϊκής τέχνης, θα το βρείτε εδώ. Υπάρχουν τέχνες και βιοτεχνίες, διασκέδαση, φαγητό, δραστηριότητες για τα παιδιά και μια τεράστια γιορτή των ηλίανθων. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός. Φορέστε το καπέλο ηλίανθου σας και απλά να κερδίσετε ένα βραβείο. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα το βράδυ της Παρασκευής από τις 5 έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ.
Για το 2016: 26 - 27 Αυγούστου

Hopfest
Το Albuquerque Hopfest συγκεντρώνει τοπικούς ζυθοποιούς ζυθοποιίας και τοπικά βιοτεχνικά παρασκευάσματα για ένα γευστικό γλέντι όπως κανένας άλλος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Isleta Resort και διαθέτει μπύρα, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα. Με 70 ζυθοποιίες, επτά συγκροτήματα και τρεις σκηνές, θα είστε απασχολημένοι.
Για το 2016: 27 Αυγούστου

Γιορτή συγκομιδής
Γιορτάστε τα τρόφιμα και τη γεωργική μας κληρονομιά στο Wildlife West Nature Park. Θα υπάρχει μια παρέλαση τρακτέρ, μουσική, πωλητές, διαδηλώσεις και μπορείτε να το ολοκληρώσετε με ένα δείπνο τσακ.
Για το 2016: 3 - 4 Σεπτεμβρίου