Κλήση 5-1-1 για κλείσιμο και περιορισμό οδών Phoenix

Όσοι ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα εκτιμούν ότι οι δρόμοι είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλή κατάσταση και αναβαθμίζονται συνεχώς για να προσπαθήσουν να φιλοξενήσουν τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό. Αυτό όμως σημαίνει επίσης ότι υπάρχει συνεχής κατασκευή: καθυστερήσεις, περιορισμοί και παρακάμψεις. Μερικές φορές η μετάβαση από εδώ σε εκεί μπορεί να είναι μια πρόκληση στην Αριζόνα.

Τώρα υπάρχει μια λύση ακριβώς στα χέρια σας: 5-1-1.

Επιλέγοντας 5-1-1 στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να λάβετε εξαιρετικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, φυσικό αέριο και να ελαχιστοποιήσετε την απογοήτευση ενώ ταξιδεύετε στην Κοιλάδα του Ήλιου και στην υπόλοιπη πολιτεία της Αριζόνα.

Μια κατανομή του τηλεφωνικού συστήματος 5-1-1 της Αριζόνα

Όταν καλείτε 5-1-1 στην Αριζόνα, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου για να παραδώσετε τις οδηγίες σας (πατήστε 1 για αυτό και 2 για αυτό ...) ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής και απλά να μιλήσετε ξεκάθαρα στο τηλέφωνο. Μόλις προσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να κάνετε τις επιλογές σας, υπάρχουν πέντε περιοχές πληροφοριών που είναι διαθέσιμες σε εσάς:

  1. Δρόμοι
    Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό του δρόμου. Για παράδειγμα, 51 για το SR-51 (το Piestewa Peak Parkway), ή 17 για το I-17 (το Μαύρο Canyon Freeway). Μόλις επιλέξετε τον δρόμο στον οποίο ενδιαφέρεστε, θα λάβετε όλους τους γνωστούς περιορισμούς και πληροφορίες κατασκευής για αυτόν τον δρόμο. Όταν επιλέγετε το 101, θα σας δοθούν αρκετές επιλογές για το συγκεκριμένο τμήμα του 101 για το οποίο θα θέλατε να ρωτήσετε, αφού οι 101 βρόχοι γύρω από την κοιλάδα.
  1. Διαμετακόμιση
    Μπορείτε να αλλάξετε το χρονοδιάγραμμά σας τόσο για το σύστημα διαμετακόμισης Valley Metro όσο και για το σύστημα Tucson SunTrans.
  2. Αεροδρόμια
    Δεν θα βρείτε πληροφορίες για την αεροπορική εταιρεία, αλλά μπορείτε να μάθετε εάν υπάρχουν περιορισμοί στην οδική κυκλοφορία που επηρεάζουν την οδήγηση εντός και εκτός του Διεθνούς Αεροδρομίου Sky Harbor ή του Διεθνούς Αεροδρομίου Tucson.
  1. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    Εάν ζητήσετε "Πάρκα" μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τρέχουσες πληροφορίες για περισσότερα από 50 κρατικά και εθνικά πάρκα στην Αριζόνα . Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες για να βρείτε το πάρκο που σας ενδιαφέρει αλφαβητικά. Συχνά πηγαίνετε στο ίδιο πάρκο;
  2. Γρήγορες αναφορές
    Όταν επιλέξετε Γρήγορες αναφορές, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα μέρος της κοιλάδας. Στη συνέχεια, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με γνωστά κλεισίματα και περιορισμούς σε αυτόν τον τομέα. Οι επιλογές σας είναι Βορειοδυτικά, Βόρειο Φοίνιξ, Βορειοανατολικά, Ανατολική κοιλάδα, Φοίνιξ και Δύση. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια γρήγορη αναφορά για το Tucson.

Συμβουλή προτού καλέσετε

Μια κλήση στο 5-1-1 είναι μια τοπική κλήση οπουδήποτε στην Αριζόνα. Είτε πρόκειται για το παιχνίδι Καρδινάλων, είτε για οδήγηση στο Tucson είτε για κατεύθυνση προς βορρά, το 5-1-1 θα πρέπει να σας κάνει να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας. Λίγα λόγια προσοχής, ωστόσο: Χρησιμοποιώντας το σύστημα φωνής μπορεί να είναι κάπως απογοητευτικό, καθώς θα πάρει όλους τους ήχους και θα σας ζητήσει να επαναλάβετε ή να σας δώσουμε εσφαλμένη απάντηση. Εάν είστε ο επιβάτης και όχι ο οδηγός, συνιστάται ιδιαίτερα η λειτουργία τόνου αφής.