Ταξιδιωτικοί πράκτορες με τη χρήση του Airfare Consolidators

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν πολλές επιλογές αερομεταφορέων για να λάβουν χαμηλότερα αεροπορικά εισιτήρια για τους πελάτες τους. Κάποιοι μπορεί να προσφέρουν καλύτερες αεροπορικές μεταφορές από άλλες, αλλά ορισμένες εταιρείες είναι λιγότερο από αξιόπιστες. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν συγκεκριμένους διορθωτές που γνωρίζουν ότι είναι αξιόπιστοι και προσφέρουν χαμηλότερα αεροπορικά εισιτήρια. Πολλές διεθνείς θέσεις στις πτήσεις δεν θα μεταβιβαστούν αν δεν είναι για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που πωλούν τα πλεονάζοντα έπαθλα που πωλούνται από τους συνεταιρισμούς σε συχνά πολύ φθηνότερα ποσοστά.

Δεδομένου ότι οι διεθνείς αεροπορικές μεταφορές ρυθμίζονται από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί από ό, τι τα εγχώρια εισιτήρια. Η Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών για τη συγκρότηση αεροσκαφών (USACA) πωλεί εισιτήρια για τους διοργανωτές μόνο μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Αυτή είναι μια πιστοποίηση που οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να αναζητήσουν για να βεβαιωθούν ότι πωλούν από μια αξιόπιστη εταιρεία, η οποία συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και είναι υπόλογη για τις επιχειρηματικές πρακτικές τους.

Τρεις Απαιτήσεις για να είναι μέλος της USACA:

  1. Κάθε μέλος πρέπει να συνάπτει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για την εξυγίανση του αέρα με τακτικές αεροπορικές εταιρείες.
  2. Ο φορέας ενοποίησης πρέπει να ενσωματωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για τουλάχιστον δύο χρόνια.
  3. Η εταιρεία δεν υπέβαλε ποτέ πτώχευση ή έπαψε να λειτουργεί.

Οι διοργανωτές αεροπορικών εταιρειών που αναφέρονται στην USACA:

Εκτός από αυτά, τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν καταλόγους των δικών τους εμπιστευτικών ενοποιητών που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν με καλά αποτελέσματα. Έχοντας αρκετούς διοργανωτές να επιλέξουν επιτρέπει σε έναν πράκτορα την ικανότητα να ψωνίζει για το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο και το πρόγραμμα πτήσεων, καθώς και την καλύτερη προμήθεια ή ικανότητα σήμανσης.

Η USACA προσφέρει ένα έντυπο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε αρκετές εταιρείες συγκέντρωσης ταυτόχρονα για να προβαίνουν σε αγορές για πτήσεις. Η USACA επίσης χορηγεί το νέο πρόγραμμα εξειδικευμένων πρακτόρων Air Consolidators για ταξιδιωτικούς πράκτορες, το οποίο βρίσκεται επίσης στην ιστοσελίδα τους.

Ορισμένες εταιρείες ενοποίησης έχουν συμβάσεις με περιορισμένο αριθμό αεροπορικών εταιρειών, ενώ άλλες έχουν αρκετές συμβάσεις αεροπορικών εταιρειών. Άλλοι ομιλητές ειδικεύονται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές του κόσμου. Εάν ένας πράκτορας ειδικευμένος στην Ασία ταξιδεύει, για παράδειγμα, θα ήταν χρήσιμο να εξοικειωθεί με μερικούς συνεταιρισμούς που ειδικεύονται σε αυτήν την περιοχή του κόσμου. Υπάρχουν αρκετοί τουριστικοί πράκτορες που πωλούν επίσης αέρα μόνο ως επιθεωρητής ή προσφέρουν χαμηλότερες αεροπορικές ναύλωσεις με αγορά πακέτου ξενοδοχείων ή αυτοκινήτου.

Γιατί οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πρέπει να χρησιμοποιούν συγκεντρωτές;

Τα αρνητικά αποτελέσματα της χρήσης των ενοποιητικών πράξεων μπορεί να είναι:

  1. Συχνά υπάρχουν μεγαλύτερες κυρώσεις αλλαγής και δεν επιστρέφονται, παρόλο που πολλές αεροπορικές εκδόσεις είναι επίσης διαθέσιμες.
  2. Οι εταιρείες Consolidator που έχουν αγοράσει εισιτήρια δεν προστίθενται σε συγκεκριμένα έσοδα αεροπορικών εταιρειών για τον οργανισμό, τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με τις πωλήσεις του τμήματος GDS ή με συμβάσεις μεταξύ αεροπορικής εταιρίας και ταξιδιωτικού πρακτορείου.
  3. Μερικές φορές, οι πελάτες δεν μπορούν να λαμβάνουν μίλια συχνών δρομολογίων όταν χρησιμοποιούν εισιτήρια από την εταιρεία consolidator.
  4. Οι αντιπρόσωποι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επιλέξουν συγκεκριμένες θέσεις ή να ρωτήσουν συγκεκριμένες ερωτήσεις αερομεταφορών, αφού ο ελεγκτής έχει τον έλεγχο της κράτησης, αντί να δημοσιεύσει αεροπορικό εισιτήριο που αγοράστηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο.
  5. Μπορεί να υπάρξει επιπλέον χρέωση για τη χρήση πιστωτικής κάρτας για πληρωμή.

Η χρήση ενοποιητικών πράξεων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες με χαμηλότερες αεροπορικές ναύλους, ιδιαίτερα για διεθνείς πτήσεις.

Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα κερδοφόρο εργαλείο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθιστώντας μια νικηφόρα κατάσταση για τους πελάτες και τα ταξιδιωτικά γραφεία.