Μια επισκόπηση των περιηγήσεων τρένου του Τέξας

Η ανοιξιάτικη καιρός στο Τέξας είναι γενικά ήπια, καθιστώντας την εξαιρετική "καλοκαιρινή περίοδο". Για να προωθήσετε την έκκληση να κάνετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα της άνοιξης είναι ένα ζευγάρι άλλα στοιχεία: ανθισμένα λουλούδια και ιστορικές ατμομηχανές. Όταν συνδυάζετε τα τρία, έχετε τα πράγματα για ένα πραγματικά μοναδικό ανοιξιάτικο απόγευμα.

Στην πραγματικότητα, ο Texas State Railroad στο Piney Woods είναι επίσημα μέρος της εκδήλωσης Dogwood Trails.

Τρέχοντας μεταξύ Παλαιστίνης και Rusk, το Texas State Railroad χρησιμοποιεί ατμομηχανές για να τρέξει τις σιδηροτροχιές ακριβώς όπως έχουν από το 1896. Ωστόσο, αντί να μετακινούν ξυλεία και άλλο φορτίο, αυτές τις μέρες το Texas State Railroad παίρνει τους επιβάτες σε ένα γραφικό ταξίδι μέσω του Piney Woods του Ανατολικού Τέξας.

Το Ώστιν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για τους τουρίστες που επισκέπτονται το Τέξας την άνοιξη. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε την πόλη Capitol και το γύρω Hill Country είναι μέσω του τρένου ατμού Austin. Φυσικά, τα αγριολούλουδα ανθίζουν κατά μήκος του Χιλς κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τα δείτε παρά από τα παράθυρα του ατμοσφαιρικού κινητήρα του 1916 στο Νότιο Ειρηνικό που χρησιμοποιούσε ο οργανισμός ατμού Austin Steam κατά τη διάρκεια των περιηγήσεών τους. Η περιοδεία του Hill Country Flyer, η οποία περιλαμβάνει ένα γεύμα στο Burnet, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να δουν την ύπαιθρο που καλύπτεται με Bluebonnets και άλλα αγριολούλουδα.

Αλλά, ανεξάρτητα από τη διαδρομή που επιλέγετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσετε αυτό το μικρό βήμα πίσω στο χρόνο, καθώς το ρολό σας πέρα ​​από τους σιδηροδρόμους.