Νέο Μεξικό Πάρκα νερού και θεματικά πάρκα

Βρείτε τις Νεροτσουλήθρες και τις κυλίνδρους με κυλίνδρους στην πολιτεία

Δεν υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα ή υδάτινα πάρκα στο Νέο Μεξικό. Και εκείνοι που λειτουργούν δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι. Αν ψάχνετε για μεγάλα θεματικά πάρκα, θα πρέπει να κατευθυνθείτε δυτικά προς την Καλιφόρνια για να επισκεφτείτε μέρη όπως η Disneyland ή το Universal Studio Hollywood. Για μεγάλα πάρκα αναψυχής και θαλάσσια πάρκα, μπορείτε να κατευθυνθείτε ανατολικά προς Τέξας για να πάτε σε μέρη όπως το Schlitterbahn και το Six Flags Over Texas.

Αλλά υπάρχουν λίγα σημεία για να βρείτε νεροτσουλήθρες και ανακούφιση από τη βίαιη καλοκαιρινή ζέστη, καθώς και τα κυματοθραύστες και άλλες συγκινήσεις. Τα ακόλουθα υδάτινα πάρκα και θεματικά πάρκα του Νέου Μεξικού, τα οποία είναι διατεταγμένα αλφαβητικά, είναι ανοιχτά.

ABQ Surf N 'Slide στο Hotel Cascada
Albuquerque

Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό θέρετρο εσωτερικού πάρκου. Η είσοδος είναι ανοιχτή σε εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου καθώς και στο ευρύ κοινό. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν έλξη surfing του FlowRider, καθώς και νεροτσουλήθρες, τεμπέληδες ποτάμι και άλλες υγρές διασκέδαση. Επειδή είναι κλειστός, το πάρκο που ελέγχεται από το κλίμα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το ABQ Surf N 'Slide είναι το μοναδικό εσωτερικό πάρκο νερού στο Νέο Μεξικό.

Το Ψυχαγωγικό Πάρκο του Cliff και το WaterMania
Albuquerque

Μεταξύ των συγκινήσεων που δημιουργούν κραυγές στο Cliff's είναι το εξαιρετικά διάσημο ξύλινο καράβι του New Mexico Rattler, ο πύργος πτώσης Cliff Hanger (υπέροχο όνομα!) Και το SideWinder και το ύψωμα του εκκρεμούς 80 ποδιών.

Kiddie βόλτες περιλαμβάνουν Spin-O-Rama, ένα οκταψήφιο όχημα με περιστρεφόμενα αυτοκίνητα. Αν και δεν είναι ένα πλήρες πάρκο νερού, WaterMania προσφέρει μερικές μικρές νεροτσουλήθρες και άλλους τρόπους για να κρυώσει. Με την ευκαιρία, αν και ο Cliff's βρίσκεται στην σημερινή του θέση από το 1964, οι ιδιοκτήτες του λειτουργούσαν το Kiddieland του Uncle Cliff σε άλλη θέση από το 1958 έως το 1963.

Φαράγγι καρυδιών στη Λευκή Πόλη
Carlsbad

Μικρό υπαίθριο πάρκο νερού με 2 διαφάνειες, διαδραστικό χώρο παιχνιδιού και πισίνα. Η είσοδος είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Περιλαμβάνει επίσης μια στοά και άλλα αξιοθέατα. Βρίσκεται κοντά στα σπήλαια Carlsbad.

Δυτική Playland
Sunland Park

Το μικρό πάρκο ψυχαγωγίας διαθέτει τέσσερα κυλιόμενες σκάλες, όπως ένα μικρό μοντέλο κλώσης, ένα ορεινό χαλύβδινο χαλύβδινο ύψος 20 ποδιών και ο τυφώνας Hurricane. Άλλες βόλτες περιλαμβάνουν αυτοκίνητα προφυλακτήρα, Yo-Yo πετάνε κούνιες, και πύργο πτώσης. Η είσοδος είναι ονομαστική, με εισιτήρια διαθέσιμα για αγορές για a la carte βόλτες, ή το πάρκο προσφέρει μια επιλογή pay-one-price.

Κοντινά πάρκα