Τα καλύτερα φεστιβάλ τροφίμων στο St. Louis

Φέρτε μια έντονη όρεξη σε οποιαδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις διασκέδασης για τα τρόφιμα

Η σκηνή φαγητού στο St. Louis είναι αρκετά διαφορετική, με μεγάλη ποικιλία επιλογών από όλο τον κόσμο. Και όταν είστε πεινασμένοι για κάτι νέο, ένα φεστιβάλ τροφίμων μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα για να ικανοποιήσει την όρεξή σας. Μετά από όλα, πού αλλού μπορείτε να δοκιμάσετε τόσα πολλά διαφορετικά είδη κουζίνας όλα σε ένα μέρος; Τα περισσότερα τοπικά φεστιβάλ προσφέρουν επίσης πολύ περισσότερα από φαγητό. Υπάρχει ζωντανή μουσική, μαγειρικές διαδηλώσεις, δραστηριότητες για παιδιά, γευσιγνωσίες κρασιού και πολλά άλλα.

Εμπειρία τροφίμων και κρασιού
Πότε: 29 έως 31 Ιανουαρίου 2016
Πού: Chase Park Plaza, Σαιντ Λούις
Κόστος: Γενική είσοδος: $ 50- $ 60, Εισιτήρια VIP: $ 125- $ 130
Κάλεσε όλους τους λάτρεις του κρασιού! Η εμπειρία του φαγητού και του κρασιού είναι η εκδήλωση για εσάς. Αυτό το τριήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο τιμολογείται ως το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ κρασιού και φαγητού στο Midwest. Κάθε χρόνο, οι πωλητές επιλέγουν περισσότερους από 500 οίνους για δειγματοληψία από αναπτυσσόμενες περιοχές ανά τον κόσμο. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης γκουρμέ ορεκτικά και μικρές πινακίδες για να συγχαρώ τα κρασιά, ώστε όλοι όσοι παρακολουθούν να απολαύσουν μια πλήρη μαγειρική εμπειρία. Για μια πρόσθετη απόλαυση, υπάρχουν VIP πακέτα που προσφέρουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε σκληρά για να βρείτε και σπεσιαλιτέ vintage από premium οινοποιεία. Τα χρήματα που αντλήθηκαν από την Εμπειρία Τροφίμων και Κρασιών ωφελούν το Θέατρο Ρεπερτόριο του Σαιντ Λούις

Schlafly Stout και Oyster Festival
Πότε: 4-5 Μαρτίου 2016
Πού: Schlafly Tap Room, Σαιντ Λούις
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα και την μπύρα
Τα στρείδια και η μπύρα είναι τα αστέρια αυτού του δημοφιλούς ετήσιου φεστιβάλ στο δωμάτιο Schlafly Tap.

Για να βεβαιωθείτε ότι το φαγητό είναι κορυφαίο, η ζυθοποιία πετά σε περισσότερα από 50.000 φρέσκα στρείδια κάθε Μάρτιο, μαζί με ομάδες εμπειρογνωμόνων για την εξυπηρέτησή τους. Τα στρείδια γεύονται καλύτερα όταν πλένονται με οποιαδήποτε από τις ωραίες ποικιλίες των φρέσκων αυγών Schlafly που παρασκευάζονται στη βρύση. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης ζωντανή μουσική και πλήρες μενού για φαγητό για όσους θέλουν να φάει κάτι άλλο εκτός από τα στρείδια.

Hermann Wurstfest
Πότε: 19-20 Μαρτίου, 2016
Πού: Stone Hill και Hermannhof Wineries, Hermann, MO
Κόστος: Εισαγωγή: $ 8 για εκείνους 12 ετών και άνω
Αυτό το δημοφιλές φεστιβάλ τροφίμων πραγματοποιείται κοντά στο St. Louis στην καρδιά της χώρας κρασιού του Μισσούρι. Είναι μια γιορτή του γερμανικού πολιτισμού και φαγητού που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο. Τα πιο γνωστά οινοποιεία του Hermann εξυπηρετούν όλα τα είδη λουκάνικων για δειγματοληψία, μαζί με άλλα γερμανικά φαγητά όπως το ξινολάρο, τη σαλάτα με πατάτες και το τετράδι. Εάν δεν γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ ενός bratwurst και ενός knackwurst, μπορείτε να μάθετε τα πάντα εδώ. Υπάρχουν επίσης διαδηλώσεις για λουκάνικα, πρωινό λουκάνικο ολόκληρου γουρουνάκι που φιλοξενείται από το Hermann Fire Department και αγώνες σκυλιών wiener στο Hermann City Park.

Παρασκευή φορτηγών τροφίμων
Πότε: 2η Παρασκευή του Μήνα, Μάιο έως Οκτώβριο
Πού: Tower Grove Park, Σαιντ Λούις
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Τα πιο δημοφιλή φορτηγά τροφίμων του St. Louis συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για ένα βραδινό γευστικό γεύμα κατά τη διάρκεια των ζεστών καιρικών μηνών. Σχεδόν δύο δεκάδες φορτηγά τροφίμων συμμετέχουν κάθε νύχτα προσφέροντας τα πάντα, από τα tacos και τα γυροσκόπια, μέχρι τα κεμπάπ και τα cupcakes. Αυτό είναι ένα γεγονός όπου είναι καλύτερο να φθάσει νωρίτερα, επειδή οι γραμμές παραμένουν περισσότερο καθώς το βράδυ συνεχίζεται και τα φορτηγά συχνά εξαντλούνται από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα.

Για όσους επιθυμούν επίσης να δοκιμάσουν μια νέα ζυθοποιία, οι Παρασκευές Φαγητών Φορτηγών διαθέτουν μπίρα βιοτεχνίας από τοπικά ζυθοποιεία όπως το Urban Chestnut και το 4 Hands Brewing Co.

Φράουλα Φεστιβάλ
Πότε: 14-15 Μαΐου και 20-21, 2016
Πού: Οπωρώνες του Eckert, Belleville, IL
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Η εποχή των φράουλας είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε τα οπωροφόρα δέντρα του Eckert στην ανατολή του μετρό. Το Φεστιβάλ φράουλας διοργανώνεται κάθε Σαββατοκύριακο κάθε Μάιο. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, η Eckert's προσφέρει όλα τα είδη των κέικ φράουλας, μαρμελάδες, ψωμιά, πίτες και πολλά άλλα. Μπορείτε να απολαύσετε μερικές απολαύσεις ενώ είστε εκεί ή να αγοράσετε από το Country Store για να πάρετε σπίτι. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του φεστιβάλ είναι η ευκαιρία να επιλέξετε τις φράουλες σας από τα χωράφια. Για τα παιδιά, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως βόλτες με πόνυ, παιδική χαρά, βόλτες καρναβαλιού και φουσκωτά.

St. Louis Ribfest
Πότε: 27-30 Μαΐου 2016
Πού: Νέα πόλη, St. Charles
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Ο Σαιντ Λούις μπορεί να μην είναι διάσημος για μπάρμπεκιου όπως το Μέμφις ή το Κάνσας Σίτι, αλλά μερικές από τις καλύτερες ομάδες BBQ της χώρας έρχονται στην πόλη για το ετήσιο Ribfest κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day. Αυτός δεν είναι ένας διαγωνισμός, αλλά μια γιορτή όλων των πραγμάτων BBQ. Είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά στυλ μπάρμπεκιου από μερικούς από τους κορυφαίους σεφ στο έθνος. Τα τοπικά αγαπημένα όπως το Pappy's, το Bogarts και το Salt + Smoke συχνά συμμετέχουν επίσης. Ό, τι κι αν πεινάτε, υπάρχουν άφθονα γλυκά, πικάντικα και καπνιστά νεύρα, μαζί με χοιρινές μπριζόλες, τράβηξε το χοιρινό, το στήθος, το κοτόπουλο και πολλά άλλα. Το Ribfest έχει επίσης ζωντανή μουσική καθημερινά και μεγάλη παιδική χαρά.

Διεθνές φεστιβάλ χορδών
Πότε: 3-5 Ιουνίου 2016
Πού: Woodland Park, Collinsville, IL
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Ένα από τα πιο ασυνήθιστα φεστιβάλ τροφίμων στην περιοχή St. Louis είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Χρένων στο Collinsville, Illinois. Η πόλη Metro East φιλοξενεί αυτή την ετήσια γιορτή, επειδή η Collinsville είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοχές καλλιέργειας χρένου στον κόσμο. Οι φίλοι της πικάντικης και πικάντικης ρίζας μπορούν να το δοκιμάσουν σε όλα τα είδη πιάτων από φτερούγες κοτόπουλου και λουκάνικα, σε Bloody Marys και μπιφτέκια. Περισσότεροι περιπετειώδη τρώγοντες θα μπορούσαν ακόμη να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν τα χοιρινά beignets ή το παγωτό. Εάν ακόμα δεν μπορείτε να πάρετε αρκετό, υπάρχει επίσης φρέσκο ​​αλεσμένο χρένο εμφιαλωμένο για να πάρει σπίτι. Άλλες δραστηριότητες στο φεστιβάλ περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, διαγωνισμό ερασιτεχνικής συνταγής, ρίχνοντας ρίζα από χρένο και ανταγωνισμό στοίβαξης ρίζας.

Φεστιβάλ των Εθνών
Πότε: 27-28 Αυγούστου, 2016
Πού: Tower Grove Park, Σαιντ Λούις
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Το Φεστιβάλ των Εθνών δεν αφορά μόνο τα τρόφιμα, αλλά η κουζίνα από όλο τον κόσμο είναι ένα τεράστιο μέρος της γιορτής. Το Διεθνές Δικαστήριο Τροφίμων του φεστιβάλ έχει προμηθευτές από περισσότερες από 40 χώρες που προσφέρουν τα πάντα, από κουβανικά empanadas και αιθιοπική injera, σε φελιγγικά κεμπάπ και indan naan. Τα τρόφιμα και οι γεύσεις από όλο τον κόσμο εκπροσωπούνται κάθε χρόνο, καθιστώντας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι που δεν είχατε ποτέ πριν. Το Φεστιβάλ των Εθνών παρουσιάζει επίσης εθνοτική μουσική και ερμηνευτές, καθώς και πωλητές εμπορευμάτων από πολλές χώρες.

Midwest Wingfest
Πότε: 2-3 Σεπτεμβρίου 2016
Πού: Πλατεία St. Clair, Fairview Heights, IL
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Εάν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετά φτερά κοτόπουλου, τότε Midwest Wingfest θα πρέπει να είναι στη λίστα των κορυφαίων τοπικών φεστιβάλ τροφίμων. Το διήμερο φεστιβάλ κρατιέται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Είναι αμφότερα ένας διαγωνισμός και ένα φεστιβάλ τροφίμων με δεκάδες είδη γλυκών και αλμυρών φτερών. Όσοι έχουν μεγαλύτερη όρεξη μπορούν να αγωνιστούν σε ένα διαγωνισμό τρώνε φτερά. Ενώ τα φτερά είναι το επίκεντρο του φεστιβάλ, το μενού περιλαμβάνει άλλα αντικείμενα όπως τράβηξε χοιρινό, μπιφτέκια, χοτ-ντογκ και άλλα. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική, δραστηριότητες για παιδιά και μια διαδρομή 5K.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου
Πότε: 2 έως 5 Σεπτεμβρίου 2016
Πού: Κεντρικό δυτικό άκρο, Σαιντ Λούις
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Το Ελληνικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου είναι μια παράδοση Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο Σεντ Λούις και το φαγητό είναι πάντα ένα από τα καλύτερα μέρη του εορτασμού. Τα μέλη της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου σερβίρουν αυθεντική ελληνική κουζίνα, όπως κουνουπιέρες, γύρο και σπανακόπιτα. Υπάρχουν επίσης γλυκά, μπισκότα και μπακλαβά για να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας. Μαζί με το φαγητό, το φεστιβάλ διαθέτει ελληνικές παραστάσεις μουσικής και χορού, κατάστημα δώρων με κοσμήματα, τέχνη και άλλα εισαγόμενα αντικείμενα και δωρεάν εκδρομές στην εκκλησία.

Γεύση του Σαιντ Λούις
Πότε: 16-18 Σεπτεμβρίου 2016
Πού: Αμφιθέατρο Τσέστερφιλντ, Τσέστερφιλντ
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, τα περισσότερα είδη διατροφής χρεώνονται από $ 2 έως $ 8
Η Γεύση του Σαιντ Λούις είναι το πρώτο ετήσιο φεστιβάλ τροφίμων της περιοχής. Συγκεντρώνει περισσότερα από 35 κορυφαία τοπικά εστιατόρια για μια τριήμερη γιορτή της σκηνής τροφίμων St. Louis. Τα εστιατόρια εγκαθίσταντο κατά μήκος της σειράς Restaurant Row προσφέροντας τα πιο δημοφιλή πιάτα και επιδόρπια. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης μαγειρικές διαδηλώσεις και εμφανίσεις από γνωστούς σεφ. Για τους τοπικούς σεφ, υπάρχει ο μαγειρικός διαγωνισμός Battle Royale. Εννέα από τους καλύτερους σεφ εστιατορίων του Σαιντ Λούις ανταγωνίζονται στη σκηνή σε μια σειρά από μάχες τροφίμων καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ένας νικητής στέκεται ως πρωταθλητής στο τέλος του φεστιβάλ. Εκτός από όλα τα φαγητά, υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική, ένα ArtWalk με έργα 30 τοπικών καλλιτεχνών και μια Kid's Kitchen με βρώσιμα έργα, μαθήματα μαγειρικής και εκγύμνασεις για τους νεότερους συμμετέχοντες.

Φεστιβάλ Βούτυρο της Apple
Πότε: 29-30 Οκτωβρίου 2016
Πού: Market Street και City Park, Kimmswick, MO
Κόστος: Εισαγωγή: δωρεάν, η τιμή ποικίλλει για τα τρόφιμα
Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στη μικρή πόλη Kimmswick, Missouri, στην κομητεία Jefferson είναι το ετήσιο Φεστιβάλ Μούστου της Apple. Περίπου 100.000 επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το διήμερο φεστιβάλ κάθε χρόνο. Στην πραγματικότητα, η πόλη κλείνει στην κυκλοφορία οχημάτων κατά τη διάρκεια του εορτασμού. Ο επισκέπτης πάρκο στην άκρη της πόλης, στη συνέχεια να λάβει ένα λεωφορείο ή με τα πόδια στο χώρο του φεστιβάλ. Το Kimmswick έχει μια παλιομοδίτικη γοητεία που εμφανίζεται εύκολα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μούστου της Apple. Πριν από το φεστιβάλ, οι εθελοντές ξεφλουδίζουν, πυρήνες και ψιλοκομίζουν εκατοντάδες κιλά μήλων. Στη συνέχεια, τα μήλα μαγειρεύονται σε γιγαντιαίους βραστήρες χαλκού για να κάνουν το περίφημο σπιτικό βούτυρο μήλου του Kimmswick. Οι επισκέπτες μπορούν να τρώνε το νωπό βούτυρο μήλου επί τόπου ή να το αγοράσουν για να πάρουν σπίτι. Το φεστιβάλ διαθέτει επίσης δεκάδες άλλους πωλητές τροφίμων και εκατοντάδες βιοτεχνών που πωλούν όλα τα είδη αντικειμένων.

Για περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε την τοπική σκηνή φαγητού, δείτε τα πιο διάσημα εστιατόρια και φαγητά του Σεν Λούις και 5 δροσερά καταστήματα για φαγητά στο Σαιντ Λούις .