Διασημότητα σπίτια στην Ελλάδα

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είναι στην καλή εταιρεία

Με την φημολογούμενη (πιθανώς αβάσιμη) φήμη ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν αγοράσει ένα σπίτι στη Σαντορίνη , ενώνουν μια μακρά σειρά από αστέρια του Χόλιγουντ που έχουν σπίτια στην Ελλάδα. Εδώ είναι ένας κατάλογος μερικών από αυτούς.

Χόλιγουντ αστέρια στην Ελλάδα

Elizabeth Taylor: Τη δεκαετία του 1960, η Taylor αγόρασε (και προφανώς ανήκε μέχρι το θάνατό της) ένα σπίτι στην ακτή της ελληνικής νήσου Ύδρας. Το παράκτιο σημείο του στην ακτή το καθιστά πιο ορατό από μια μικρή περιήγηση με σκάφος γύρω από το νησί.

Leonard Cohen: Πολύ πριν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ο Cohen αγόρασε ένα σπίτι στο ελληνικό νησί της Ύδρας για μόλις 1500 δολάρια. Είναι στην καρδιά της Ύδρας και σχεδόν όλοι μπορούν να το επισημάνουν σε εσάς.

Anthony Quinn: Σε ένα post-Zorba (ή μετά το "Guns of Navarone") πάθος για την Ελλάδα, επετράπη στην Quinn να αγοράσει μια μικρή παραλία στο νησί της Ρόδου. Την εποχή εκείνη, ήταν σχεδόν αδύνατο για τους μη Έλληνες να αγοράσουν ακίνητα, ειδικά ακίνητα με ωκεανό. Υποσχέσεις υποτίθεται ότι έγιναν από αυτόν για την ανάπτυξη ενός τοπικού κινηματογραφικού στούντιο, αλλά αυτές δεν έγιναν ποτέ - και οι Ρόδιοι εξακολουθούν να είναι ενοχλημένοι γι 'αυτό.

Το αρχικό όνομα του κόλπου ήταν "κόλπος Vagies", αλλά τώρα είναι γνωστό και υπογεγραμμένο ως "κόλπος Anthony Quinn".

Tom Hanks και Rita Wilson: Αυτό το ζευγάρι δύναμης που εκτέλεσε την παραγωγή του "My Big Fat Greek Wedding" (ανάμεσα σε μερικά άλλα αξιοσημείωτα επιτεύγματα) έχει ένα σπίτι στο ελληνικό νησί της Αντίπαρου, ακριβώς απέναντι από το σχεδόν βυθισμένο κανάλι προς την Πάρο.

Η Ρίτα βρέθηκε επίσης στη δεύτερη ελληνική ταινία με τίτλο "Η ζωή μου στα ερείπια" της Nia Vardalos.

Jacqueline Kennedy Onassis: Ο αμφισβητούμενος δεύτερος γάμος της χήρας του Προέδρου των ΗΠΑ την έβαλε στον χάρτη της Ελλάδας στο νησί Skorpios της οικογένειας Ωνάση.

Διάσημοι Έλληνες στο σπίτι

Yanni: Αυτός ο ντόπιος της Καλαμάτας εξακολουθεί να υποχωρεί στο οικογενειακό του σπίτι στην Πελοπόννησο.

Ο Νικόλαος Γκαγιέ - ο συγγραφέας της «Ελένης», η ιστορία της θυσίας της γενναίας μητέρας του για τα παιδιά της, επέτρεψε στην κόρη του Ελένη Γκάι να ξανακτίσουν το κατεστραμμένο οικογενειακό τους σπίτι στο χωριό Λία. Γράφει τις εμπειρίες της στο "Βόρεια της Ιθάκης" - πρέπει να διαβάζει για όποιον σκέφτεται να ανακαινίσει ένα σπίτι στην Ελλάδα.

Έχουν συμπεριληφθεί προσωρινοί κάτοικοι και επισκέπτες της Ελλάδας

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes , που πέρασαν μέρος ενός καλοκαιριού, αποβίβασαν το ελληνικό νησί της Σκιάθου, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως μια τοποθεσία στο Mamma Mia the Movie!

Πολλοί μουσικοί πέρασαν ένα ζεστό καλοκαίρι στη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 που ζούσε στις σπηλιές στα Μάταλα της Κρήτης . Το πιο διάσημο από αυτά είναι ίσως ο Joni Mitchell, ο οποίος ανέφερε το ακόμα γοητευτικό χωριό στο τραγούδι του "Carey". Υποτίθεται ότι ο Beatle George Harrison επισκέφτηκε, μαζί με την Cat Stevens και πολλούς, πολλούς άλλους.

Ο τότε πιθανός προεδρικός υποψήφιος Newt Gingrich υπέστη κριτική για την απογείωση σε μια κρουαζιέρα της Ελλάδας σε μια δύσκολη στιγμή στη σύντομη εκστρατεία του για αποτυχία.

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι στην Ελλάδα

Βρείτε και συγκρίνετε πτήσεις προς και από την Ελλάδα: Αεροπλάνα Αθηνών και άλλων Ελλάδων - Ο κωδικός του ελληνικού αεροδρομίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι ATH.

Βρείτε και συγκρίνετε τιμές σε Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στα Ελληνικά νησιά

Κάντε κράτηση για τα ταξίδια της ίδιας μέρας γύρω από την Αθήνα

Κρατήστε τα δικά σας σύντομα ταξίδια γύρω από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά

Κάντε κράτηση για τις δικές σας εκδρομές στη Σαντορίνη και ημερήσιες εκδρομές στη Σαντορίνη