Οδηγίες - Πώς να φτάσετε στο Prospect Park Γιορτάστε το Μπρούκλιν Καλοκαιρινές συναυλίες;

Να γιορτάσουμε το Μπρούκλιν!

Αυτό το καλοκαίρι, το Celebrate Brooklyn στο Prospect Park bandshell έχει μια απίστευτη σειρά από δωρεάν συναυλίες όπως οι Lisa Loeb και οι ιππότες, ο Andrew Bird και πολλοί άλλοι. Υπάρχουν επίσης συναυλίες με το The Shins, το Sylvan Esso, το Conor Oberst και το Fleet Foxes. Η καλοκαιρινή σειρά θα προβάλλει επίσης την ταινία Selma με ζωντανά αποτελέσματα από τον Jason Moran και την Orchestra της μουσικής χωρίς λέξεις και τη Brooklyn United Marching Band.

Παρακολουθήστε το ημερολόγιο 2017 για αυτή τη δημοφιλή σειρά υπαίθριων συναυλιών.

Ερώτηση: Οδηγίες - Πώς να φτάσετε στο Prospect Park Γιορτάστε το Μπρούκλιν Καλοκαιρινές συναυλίες;

Έτσι θέλετε να πάτε σε μια από τις διάσημες καλοκαιρινές συναυλίες του Brooklyn στο Prospect Park, που διοργανώνονται από το Celebrate Brooklyn! αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να φτάσετε εκεί; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κατευθύνεστε προς τη γειτονιά του Park Slope. Γιορτάστε το Μπρούκλιν! είναι εύκολο να φτάσετε και αξίζει τον κόπο!

Απάντηση: Οι καλύτεροι τρόποι για να φτάσετε στο Γιορτάστε το Μπρούκλιν! καλοκαιρινή συναυλία σε Park Slope του Μπρούκλιν, είναι με τα πόδια, με ποδήλατο ή με το μετρό. Μπορείτε να οδηγήσετε, αλλά πάρκινγκ είναι δύσκολο να βρεθεί στην περιοχή.

Με το ποδήλατο

Υπάρχει πάρκινγκ με ποδήλατο για το Celebrate Brooklyn! συναυλίες, γι 'αυτό η ποδηλασία είναι μια ωραία, πράσινη επιλογή. Απλά θυμηθείτε ότι θα γυρίσετε ξανά στο σκοτάδι!

Το Γιορτάστε το Μπρούκλιν! Η Bike Zone βρίσκεται στην οδό 11th Street και το Prospect Park West.

Με το μετρό

Το Μπρούκλιν εξυπηρετείται καλά από τους υπόγειους σιδηρόδρομους, αν και είναι πάντα σημαντικό να ελέγξετε με το MTA τις πιθανές αλλαγές ή καθυστερήσεις που συνδέονται με την επισκευή.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να αλλάξετε τα τρένα στο σταθμό Brooklyn's Atlantic Avenue / Pacific Street από σχεδόν κάθε τρένο στα εξής:

  1. F και G Τρένα - Κοντινό στο Prospect Park Bandshell Το πλησιέστερο μετρό είναι το F ή το G στην στάση της 7ης Λεωφόρου. Εάν βγείτε από το μπροστινό τρένο με το Brooklyn, θα βρεθείτε στην 8η Λεωφόρο και στην 9η Οδό, μόλις ένα τετράγωνο από την είσοδο του 9ου ορόφου του Prospect Park, όπου βρίσκεται το κέλυφος του συγκροτήματος. Ωστόσο, αν θέλετε να πάρετε μια φέτα πιάτων ή πικνίκ, γυρίστε προς την έξοδο 7ης Λεωφόρου του τρένου, σηκώστε τις προμήθειές σας και περπατήστε δύο μπλοκ σε ανηφόρα.
  1. # 2 ή # 3 Τρένα στο Grand Army Plaza (περίπου .7 μίλια ή 1 χιλιόμετρο έως Prospect Park Bandshell). Εναλλακτικά, πάρτε τα συχνά πιο βολικά 2 ή 3 τραίνα στη στάση στο Grand Army Plaza.

    Επιλογή 1: Prospect Park West - Μπορείτε να περπατήσετε 13 τετράγωνα κατά μήκος της υπέροχης, αστικής έπαυλης με επένδυση Prospect Park West στην 9η οδό. (περίπου .7 μίλια ή 1 χιλιόμετρο).

    Επιλογή 2: Μέσα στο πάρκο - Ή, αν προτιμάτε ένα όμορφο πάρκο με τα πόδια, πηγαίνετε στο πάρκο στο Grand Army Plaza και περπατήστε κατά μήκος του πλακόστρωτου δρόμου για την 9η οδό (δεν υπάρχει κυκλοφορία των αυτοκινήτων τα Σαββατοκύριακα). Είναι ασφαλές και μην ανησυχείτε για να χαθείτε. αν δεν κοιμηθείτε στα πόδια σας, δεν θα χάσετε το τεράστιο Γιορτάστε το Μπρούκλιν! στη δεξιά πλευρά. Αυτή η διαδρομή είναι κατάλληλη για ανθρώπους που σκοπεύουν να καθίσουν στο γρασίδι. αλλά αν σκοπεύετε να πληρώσετε 3 δολάρια για ένα κάθισμα, η είσοδος είναι πιο κοντά στο Prospect Park West.

  2. B ή Q Τρένα (περίπου 1 μίλι ή 1,6 χιλιόμετρα έως το Prospect Park Bandshell) Λίγα τετράγωνα μακριά, μπορείτε να πιάσετε τη στάση B ή Q στην 7η λεωφόρο (η οποία σας αφήνει να στέκεστε στην λεωφόρο Flatbush). Ρωτήστε ποιο είναι το Prospect Park, ή απλά περπατήστε ανηφορικά και στα δεξιά. Βρείτε Prospect Park West και συνεχίστε όπως παραπάνω.
  3. B, Q (εναλλακτική) ή το S Train to Prospect Park. Πληκτρολογήστε το πάρκο στο Flatbush και τις λεωφόρους Ocean, ακολουθήστε το Blue Trail κατά μήκος του πάρκου μέχρι τη ζώνη

Με λεωφορείο

Μπορείτε επίσης να πάτε με λεωφορείο:

Με το αυτοκίνητο

Μια προειδοποίηση για τα αυτοκίνητα: Αν θέλετε να οδηγήσετε, προειδοποιήστε ότι το πάρκινγκ στο δρόμο είναι δύσκολο να βρεθεί και ότι το διπλό πάρκινγκ θα σας πάρει πιθανώς ένα εισιτήριο. Τα χειρότερα, παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα είναι συχνά ρυμουλκούμενα.

Γιορτάστε το Μπρούκλιν! είναι η ναυαρχίδα του καλλιτεχνικού προγράμματος του πολιτιστικού βραχίονα του δήμου, που ονομάζεται BRIC Arts | Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein