Κάστρο Boldt στα 1000 νησιά της Νέας Υόρκης

Ο θρύλος και ο ρομαντισμός του Κάστρου Boldt

Πλοηγηθείτε στο Κάστρο Boldt στην περιοχή των 1000 νησιών της Νέας Υόρκης και θα ακούσετε μια τραγική ιστορία χαμένης αγάπης.

Ο Γιώργος Μπόλντ, ένας Γερμανός μετανάστης που έκανε το δρόμο του από το πλυντήριο πιάτων ως ιδιοκτήτης του ωραίου και φανταχτερού Waldorf = Astoria, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα 1000 νησιά με την αγαπημένη του γυναίκα Louise πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Ήταν εκεί που είδε και γοητεύτηκε με το ρομαντικά ονομάζεται, πέντε στρεμμάτων Heart Island στο St.

Ποταμός Lawrence.

Ο Μπόλντ δεσμεύτηκε να επιστρέψει στο πλούσιο, σε σχήμα καρδιάς νησάκι. Μετά από αρκετά ταξίδια αποφάσισε να αναθέσει σε μια αρχιτεκτονική εταιρεία να δημιουργήσει ένα κάστρο πλήρους μεγέθους ως φόρο τιμής στην αγάπη τους. Ο ίδιος οραματίστηκε ένα αντίγραφο των μεγαλοπρεπών που διασταύρωναν τον ποταμό Ρήνο που είχε δει ως αγόρι.

Μεγάλα σχέδια για το κάστρο Boldt και πέρα

Ο Μπόλντ ανέθεσε στους μηχανικούς που προσέλαβε να αναμορφώσει το νησί, ώστε να μοιάζει με μια καρδιά ακόμα πιο στενά από ότι φυσικά. Καθώς ο ενθουσιασμός του για το έργο αυξήθηκε και πέρασε ο χρόνος, τα σχέδια επεκτάθηκαν πέρα ​​από το κάστρο σε μια ολόκληρη αποικία που αποτελείται από έντεκα επιπλέον δομές που θα περιβάλλουν το κάστρο σαν αγκαλιά του εραστή.

Σύντομα τα καλύτερα υλικά άρχισαν να ξεκινούν από απομακρυσμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο σε αυτό το νησί: το μάρμαρο από την Ιταλία, τα μεταξωτά μεταξωτά και τις ταπετσαρίες από τη Γαλλία, τα χαλιά από την Ανατολή. Τα δωμάτια στο εξώροφο ιστορικό κάστρο των 129 δωματίων επρόκειτο να θερμανθούν με τζάκια και οι πολυάριθμοι πολυέλαιοι κρυστάλλου έφθασαν για να φωτίζουν τους διάδρομους και την αίθουσα χορού.

Κάποιοι λένε ότι ο προϋπολογισμός για το Κάστρο Boldt διογκώθηκε σε τρία εκατομμύρια δολάρια, καθώς στο αρχικό σχέδιο προστέθηκαν περισσότερες πλούσιες πινελιές - συμπεριλαμβανομένου ενός πύργου που μόλις έπαιζαν παιδιά, Ιταλούς κήπους και έναν διαμορφωμένο περίπατο.

Η τραγωδία της καρδιάς του Κάστρου Boldt

Ακριβώς όπως το Boldt Castle πλησίαζε, στις 12 Ιανουαρίου 1904 οι εργάτες του ειδοποιήθηκαν με τηλεγράφημα για να «σταματήσουν όλες τις κατασκευές» αμέσως: η Louise Boldt είχε πεθάνει ξαφνικά.

Το οικοδόμημα αυτό δεν μπορεί πλέον να είναι ένα αφιέρωμα σε μια ζωντανή αγάπη. ήταν πλέον ένα ιερό σε έναν αποθανόντα. Δεν κρεμάστηκε ούτε μια άλλη τάπητα ούτε ένα άλλο καρφί. Το σπασμένο Boldt δεν επέστρεψε ποτέ στο νησί. Το ρομαντικό κάστρο του που χτίστηκε για την αγάπη και τις γύρω δομές εγκαταλείφθηκε και βανδαλίστηκε τα επόμενα χρόνια.

Το 1977, η Αρχή Bridge Bridge (Thousand Islands Bridge Authority) ανέλαβε την ευθύνη για το Κάστρο Boldt και άρχισε να χρηματοδοτεί την αποκατάστασή του, επαναλαμβάνοντας την ως μοναδικό τουριστικό αξιοθέατο για να ενισχύσει την περιοχή.

Επισκεφθείτε το Κάστρο Boldt

Παρόλο που το Κάστρο του Boldt δεν πέτυχε ποτέ την επιθυμητή του δόξα, το κέλυφος και οι χώροι είναι πλέον ανοικτοί στους ημερήσιους επισκέπτες που πληρώνουν εισιτήριο εισόδου. Οι εγκαταστάσεις είναι επίσης διαθέσιμες για υπαίθριες γαμήλιες τελετές. Τυπικά βρίσκονται στο Dove-Cote στην αυλή δίπλα στους Ιταλικούς Κήπους, επιτρέποντας στις νύφες να κάνουν μια μεγάλη είσοδο από το ίδιο το Κάστρο. Δεξιώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται αλλού, και το Riveredge Resort σε όλο τον κόλπο είναι ένα δημοφιλές μέρος.

Από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου, το κάστρο Boldt μπορεί να επιτευχθεί με θαλάσσιο ταξί, ιδιωτικό σκάφος ή βάρκα περιηγήσεων. Ο θείος Sam Boat Tours φιλοξενεί τα 1000 νησιά, κάνει στάση στο Κάστρο και επιτρέπει στους επιβάτες να φτάσουν και να εξερευνήσουν την ιδιοκτησία.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να κάνουν αυτο-ξεναγήσεις για:

Υπάρχουν εκθέματα μέσα στις δομές και ένα βίντεο 15 λεπτών φωτίζει τις ζωές του Γιώργου και της Louise Boldt. Υπάρχει μια παραχώρηση τροφίμων και ποτών στο νησί, ενώ οι ρομαντικοί θα βρουν γραφικές όψεις για να φωτογραφίσουν και να πατάνε για picknicking.

Μπορείτε να μείνετε στο Boldt Castle μια μέρα στην άλλη;

Το κάστρο Boldt είναι ανοιχτό μόνο στο κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας. δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις για διανυκτερεύσεις.

Ευτυχώς, η κοντινή πόλη του κόλπου της Αλεξάνδρειας διαθέτει πολλά καταλύματα καθώς και εστιατόρια που σερβίρουν τους επισκέπτες στην περιοχή των νήσων Thousand. Δεν θα βρείτε τίποτα από την ποιότητα Four Seasons / Ritz-Carlton σε αυτό το μέρος της πολιτείας της Νέας Υόρκης, αλλά θα βρείτε προσιτές τιμές και πολλαπλά μοτέλ με ρετρό ντεκόρ για να διαλέξετε.